Burnum :(

eklediğin fotoğraflarda çok güzel görünüyorsun bence
yinede seni rahatsız ediyorsa estetik yaptır
benim burnumda küçük sayılmaz ama ben memnunum :)

Hep söylerim eğer memnun değilsen mutlaka yaptır.

Burnumda bariz bir sorun kesinlikle yoktu.
Fakat ben küçük ve hafif kalkık burun seviyorum , yaptırdım.

Dünyaya bir daha gelsem yine yaptırırdım.
Aynalara bakmaya doyamıyorum :16:

Şu da var ; ''ihtiyacın yok, aaa ne gerek var'' diyen insanlara ayrı bir uyuz olurum genelde..

(kendi açımdan söylüyorum burada ki arkadaşlarım asla üstlerine alınmasınlar :3: )

Burnumun icindeki kemikte egiklik var istersem ameliyat olabilirim ama hazir yapmisken estetik yapiyorlarmi bilmiyorum.
Almanya yasiyorum, burada bu mümkün degil galiba, arastirmam lazim. Olmadi türkiye icin arastiririm. Ankarada bildiginiz iyi bir cerrah varmi? :26:

Bölümünü 1.likle bitirmiş eli hafif, doğal ve mükemmel burunlar yapan bir cerraha kendimi teslim ettim, 1 hafta içinde morluğu bile kalmayan doğal ve mükemmel bir burna sahibim. :nazar: Ankarada yaptırdım istiyorsan bilgi verebilirim.

son bir foto daha eklicem..burada cok belli oluyo hemen gözüme carpti dosyalarda bakinirken. Bunun neresi hos Allah askina Pinokyo gibi mübarek :14:

$339879_173124766111840_369258931_o.webp

Son düzenleme:
Bölümünü 1.likle bitirmiş eli hafif, doğal ve mükemmel burunlar yapan bir cerraha kendimi teslim ettim, 1 hafta içinde morluğu bile kalmayan doğal ve mükemmel bir burna sahibim. :nazar: Ankarada yaptırdım istiyorsan bilgi verebilirim.

Coook memnun olurum canim özelden yaz istiyorsan :16:

Hep söylerim eğer memnun değilsen mutlaka yaptır.

Burnumda bariz bir sorun kesinlikle yoktu.
Fakat ben küçük ve hafif kalkık burun seviyorum , yaptırdım.

Dünyaya bir daha gelsem yine yaptırırdım.
Aynalara bakmaya doyamıyorum :16:

Şu da var ; ''ihtiyacın yok, aaa ne gerek var'' diyen insanlara ayrı bir uyuz olurum genelde..

(kendi açımdan söylüyorum burada ki arkadaşlarım asla üstlerine alınmasınlar :3: )

Evet istiyorum, aynaya her baktigimda 'iyyygg' demek istemiyorum artik :50:

Bence burnunuz ne büyük ne de kötü. Yüzünüzle gayet orantılı görünüyor. Nasıl bir burnunuz olsun istiyorsunuz bilmiyorum ama asıl küçültürseniz o zaman dikkat çekebilir. Siz taktığınız için gözünüze batıyor gibi geldi bana.

Ksr bakmayın ama ıltıfat almak ıcın konu actıgınızı dusunuyorum...
Fotoğraflarda hıc öyle rahatsız burnundan dolayı sıkıntılı bırı yok ..
Aksıne gayet şuhh bakışlarla sağdan soldan poz veren bır bayan var.
Gayette hoş.

Bırde gercekten sorunlu burna sahip yakın ıkı arkadasım estetık amelıyatı oldu ve cok memnun kaldılar,
Bu tarz amelıyatlar artık cok kolay uygulanıyor
Ama sızın burnunuzu yaptırmanız cok gereksız olurdu gayet normal bır burnunuz var cunku..

burnun gayet güzel bence. müdahele olsa burun - dudak aran daha geniş görünecek gibi. burnun sana çoook yakışıyor.

resmenn isyan ediyosun yok iğrenç , neden böyle falan.Şımarıklıktan başka bişey değil.Bu dünyada kaç insanın kolu bacağı yok gözü kör sağır dilsiz sen biliyo musun??

ben çok zorunlu olmadığı sürece estetik ameliyata sıcak bakmıyorum.Ancak kişinin psikolojisini çok etkiliyorsa ciddi bir ihtiyaç varsa yapılmalı bence.Fotoğraflardan pek anlayamadım açıkçası ama psikolojini gerçekten çok etkiliyorsa yaptır bence.sonra pişman olma.bu arada söylemeden geçemicem siyah saç sana daha çok yakışıyor:3:

Ksr bakmayın ama ıltıfat almak ıcın konu actıgınızı dusunuyorum...
Fotoğraflarda hıc öyle rahatsız burnundan dolayı sıkıntılı bırı yok ..
Aksıne gayet şuhh bakışlarla sağdan soldan poz veren bır bayan var.
Gayette hoş.

Bırde gercekten sorunlu burna sahip yakın ıkı arkadasım estetık amelıyatı oldu ve cok memnun kaldılar,
Bu tarz amelıyatlar artık cok kolay uygulanıyor
Ama sızın burnunuzu yaptırmanız cok gereksız olurdu gayet normal bır burnunuz var cunku..

Sıkıntılıyım diye fotoğraflarda ağlayacak halim yok dimi? Elbet te poz vereceğim.
Açılan her konunun altında niye hep bişeyler aranır anlamadım gitti.

Biri ses getirmek için açtın der, diğeri iltifat almak için açtın der.
İsteyen istediği konuyu açar bukadar basit arkadaşım. Herkesin sıkıntısı derdi kendine göre büyük!
Konuya yönelik yorumlar yapın lütfen

Son düzenleme:
Her zaman büyük burunları daha karizmatik, daha karakteristik bulurum :)
Hep özenirim, burnu kemikli kadınlara... Benimki aksine küçük ve pek hoşnut olmasam da kafama takmıyorum.
Daima doğallıktan yanayım, sen de öyle olmaya çalış arkadaşım :)
Bir anormallik göremedim burnunda, sana yakışıyor bence..
Bıçak altına yatmayı göze mi alıyorsun yani... Bilmiyorum yine senin fikrin de, keyfi operasyonlara hiç kalkışma derim..
Gayet güzel bir kızsın, böyle şeyleri kompleks edinme :)

Bunun üzerine zaten baya bi dşünmek lazım, ameliyat çocuk oyuncağı değil sonuçta :26:
Ama cidden çok rahatsız oluyorum, hele reelde dahaçok göze çarpıyor. Fotolarda %100 boyutu görünmüyor sonuçta :50:

Bence burnunda hiç bir problem yok:) bir egrilik cikinti falan olsa tamam diyecegimde, karakteristlik bir burna sahipsin ve yuzune farkli bir hava katmis bence:). Yaptirirsan pisman olabilirsin.

Back
X