Burnuma bakarmisiniz (Resimli)...... :(

Elvcet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
8
3
1
44
Ilk resim 24 nisan - ertesi gün ameliyat oldum.

Ortadaki resim 9 Mayis ve son resim 16 mayis... Hic estetik omus bir buruna benziyormu yaa
Hatta simdi ki hali iki hafta önceki halinden daha büyük.. Aglamak istiyorum.

Yine 9 Mayista ki haline alisabilirdim ama son hali cok cirkin ve burun ucu kocaman

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.263
seninde doktorun benımki gibi burun ucunu kücültmemiş.. bende agustosta revizyon olacağım bu yüzden

Benim gozume guzel gorundu ama zaten cok kotu bir burnunuz yokmus.
Ama iyi olmus. Ortanci resim en iyisi ama...
Baska acilardanda cekseymissiniz daha iyi degerlendirirdik.

Ameliyat i kim yapti bence son haloli guzel gayer dogal duruyor ama burun ucu malesef uzulerek soyluyorum eski si gibi asla olmuyor ...allathtan sirtiniz iyi burun ucu icinde sabredip bekleyin belki seversiniz

Yorumlariniz icin tsk ederim.

Doktorun ismini burda vermek istemiyorum, kendisi cok ünlü ve güzel burunlr yapmis olan bir doltor benim burnum nasil böyle oldu anlamadim

Burun ucunu kucultmek ile yanlis bir algi vain. Deri kesilmiyor burun kuculunce deri birikintisi uca dogru iniyir ustune sekillendirilen buurn ucu kikirdakkari zayifsa burun onden uca dogru yayvan bir goruntu oluyor ....yani o sebeple bazen doku inceltmesi yapilaraak burun ucu kabaligini aliyorlarmis....bilginize

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun son halinde biraz burun ucun düşmüş gibi gözüküyor ama bence gayet doğal önden nasıl bilmiyorum benimde 23 gün oldu benim burnumda önden çok yayvan ve Tombul Hayırlısı beklemekten başka çare yok

Canımmmgecmıs olsun ben çok beğendim bnmde bugün 6. Günüm domuzcuk gibi inşallah ucu düşer

Bence doktorunuzla görüşüp revizyon talep edin. Çünkü burun ucunuz ameliyattan önceki haline dönmüş burun ucuna hiç müdahale edilmemiş demek daha doğru.Tabiki asla kötü değil doğuştan güzel düzgün bir burun algısı var ama sanırım siz kalkık bir burun ucu istiyorsunuz

ne güzel çok doğal olmuş.benimde istediğim bu.doktorun ismini özelden yazabilirmisin rica etsem

Reactions: Ybo
Son hali en iyisi olmuş, çok doğal ve güzel bi burun bence. Ve kusura bakma ama ilk haline göre çoook daha güzel

Çok beğendim gerçekten. Tam istediğim gibi.

Tsk ederim mesajlarınız için.

Çok kalkık bir burun istemiyordum bende ama ucu geri kalan buruna göre fazla büyük ona üzülüyorum..

Haziranin ilk haftası görüşeceğim doktorumla ama sabırlı ol şiş hala burnun düzelicek diyecek .. Ama pek inanmıyorum artık ben düzeleceğine :-(

Arkadaşım önden nasıl acaba merak ettim yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz, fotolarında ödemin çok az gibi gözüküyor

bence de güzel olmuş ama anladığım kadarıyla istediğiniz böyle bir şey değildi

Bantlari cikardiktan sonra daha cok sisti burnum, ucunda bayagi ödem varmis gibi belki o kaybolunca biraz kücülür burun ucum..

Önden fena degil resim cekmeye calisirim..

bence burnun gayet güzel ben beğendm bende 19 nisanda ameliyat oldum benimde burun ucu çok şişik hatta kemer bile duruyodu bantlar çıktığında yavaş yavaş iniyo ama ben küçültmedm burnumu sadece kemeri aldrp burun ucunu kaldrdm seninki benm burnumdan çok daha iyi durumda ilk zamanlar çok psikolojim bozuktu düzelmcek diye geceleri ağlıyodm ama şimdi yavaş yavaş indiğini kendi gözlerimle görünce rahatladm eğer doktorun küçülttüm dediyse küçültmüştür ödem büyük gösteriyodur oda zamanla geçer için rahat olsun.

Yeni resim cektim simdi, ve simdiki hali yine cok degisik diger resimlerden.. Gercekten günden güne biraz degisiyor burnum...

Sisler tamamen inince insallah biraz daha begenirim..

Eklentiler

• image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 314
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…