BURNUMA BİR HALLER OLDU RESİMLİ :(

mylifeblue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
387
301
103
kk üyeleri merhaba foto yüklüyorum burnuma bakabilirmisiniz :KK43:( bir gariplik var doktoruma da foto attım henüz dönüş yapmadı bir arkadaşım yanlış kaynama olmuş olabilir burnunda dedi inanılmaz bir korkum var ve çok üzülüyorum :KK43: lütfen üzülüyorum diye yumuşatarak yorum yapmayın şuan en kötüsüne hazırladım kendimi . yan profilden de foto koydum yandan sorun göremiyorum ama önden yanlış kaynama olmuş olabilir mi :KK43: burnum tam 78 günlük :( image.webpimage.webpimage.webpimage.webpimage.webpimage.webp

Son düzenleme:
kk üyeleri merhaba foto yüklüyorum burnuma bakabilirmisiniz :KK43:( bir gariplik var doktoruma da foto attım henüz dönüş yapmadı bir arkadaşım yanlış kaynama olmuş olabilir burnunda dedi inanılmaz bir korkum var ve çok üzülüyorum :KK43: lütfen üzülüyorum diye yumuşatarak yorum yapmayın şuan en kötüsüne hazırladım kendimi . yan profilden de foto koydum yandan sorun göremiyorum ama önden yanlış kaynama olmuş olabilir mi :KK43: Eki Görüntüle 1866583 Eki Görüntüle 1866584 Eki Görüntüle 1866585 Eki Görüntüle 1866586 Eki Görüntüle 1866587 Eki Görüntüle 1866588
Can'ım kaç gün oldu burnun bariz ödem olduğu belli .ilk etapta benimde dahil olmak üzere herkesin burnu öyleydi.en az 2 ay beklemen lazım yavaş yavaş geçiyor.2 ayda burun %65 6.ayda %95 düzelme oluyor

Can'ım kaç gün oldu burnun bariz ödem olduğu belli .ilk etapta benimde dahil olmak üzere herkesin burnu öyleydi.en az 2 ay beklemen lazım yavaş yavaş geçiyor.2 ayda burun %65 6.ayda %95 düzelme oluyor
şimdi ekledim konumada 78 günlük :( 3 ay olacak 18 ağustos da :( bende geçecek diye beklerken yanlış kaynama diye bir şey duydum beynimden vuruldum :(((

şimdi ekledim konumada 78 günlük :KK43: 3 ay olacak 18 ağustos da :KK43: bende geçecek diye beklerken yanlış kaynama diye bir şey duydum beynimden vuruldum :KK43:((
Resimler cok net degil ama sisliklerin buyuk kismi gecmis olmalıydı simdiye kadar doktorunuzla irtibati kesmeyin umarim hersey yolundadir

Hic sislerde azalma olmadimi ?
oldu bazen inanılmaz güzel duruyor sosis gibi tontiş bir burundu ilk bandaj çıktığında şekli zamanla belli olmaya başladı . ama bu üst kısımdaki irilik uca oranla daha fazla ya doktorum kanat kısımda inceltme yapmadı uç küçük arka geniş kalacak yada şiş ve ödem var :KK43: umarım şiş ve ödemdir ve geçer hafif dokunuyorum elime kemik hissi geliyor :KK43: hiç şiş yada ödem gibi değil :KK43:( her şey yolunda gittiğini sanırken birden şok oldum bu sabah :KK43:

oldu bazen inanılmaz güzel duruyor sosis gibi tontiş bir durundu ilk bandaj çıktığında şekli zamanla belli olmaya başladı . ama bu üst kısımdaki irilik uca oranla daha fazla ya doktorum kanat kısımda inceltme yapmadı uç küçük arka geniş kalacak yada şiş ve ödem var :KK43: umarım şiş ve ödemdir ve geçer hafif dokunuyorum elime kemik hissi geliyor :KK43: hiç şiş yada ödem gibi değil :KK43:( her şey yolunda gittiğini sanırken birden şok oldum bu sabah :KK43:
Ara sira inip sonra tekrar şişiyorsa odemdir benimde ust kismi yani burub sirti oldukca sis doktorunuz en doğru cevabı verecektir :)

Ara sira inip sonra tekrar şişiyorsa odemdir benimde ust kismi yani burub sirti oldukca sis doktorunuz en doğru cevabı verecektir :)
yok işte o üst kısım hep uca oranla daha şişti bir dönse de rahatlasam yada sorun varsa çözüm bulsak :( yeniden ameliyat olmak da istemiyorum ::(

nerde hangi hocaya yaptırdınız burnunuz henüz şiş kötü durmuyo Prof Tamer KOLDAŞ a yaptırdım çok iyi bir doktor bir dah aolacak olsam yine kendisine olurum . tedirginliğim başka
kötü yaptığını düşünmüyorum bu sabah a kadar beğeniyordum da ama yanlış kaynadıysa ne yapıcam onu düşünüyorum :(

şimdi ekledim konumada 78 günlük :KK43: 3 ay olacak 18 ağustos da :KK43: bende geçecek diye beklerken yanlış kaynama diye bir şey duydum beynimden vuruldum :KK43:((
Bazılarının iyileşme süreci daha uzun sürüyor ben hala ödem diye düşünüyorum burada bir kız deneyimlerini paylaşmışı onun 2 ay 2 hafta sonraki hali seninkinden daha fazlaydı ama düzelmiş hatta onun çok eğri ve Kocaman duruyordu.doktorun tabi en doğru şeyi söyleyecektir inş geçer Can'ım

Back
X