Burnuma estetik mi dolgu mu?

Çok iyi doktorların bile ellerinden başarısız burunlar çıkabiliyor hastanın beklentisiyle de alakalı bu biraz tabii. Benim doktorum yaptırdığım dönemin en iyi doktorlarındandı sonuç başarılı olsa da ameliyat sonrası küçük bir komplikasyon oluşmuş hafif çöküklük vardı bir tarafında doktor bana söylemeseydi o zaman farketmezdim bile dolgu yaptı geçti yıllar geçti dolgu da tamamen gitti o taraf biraz çökük şu an daha da artarsa revizyon kaçınılmaz olur. Estetik olacaksanız da ama 5 yıl ama 10 yıl sonra revizyon olabilme ihtimalinizi de unutmayın. Bir kuzenim de başka doktora oldu yıllar oldu o burun ilk yaptırıldığı gibi kalmıyor. Sorunsuz ömür boyu kullanan insanlar var mıdır bilmiyorum.

Selam kızlar yıllardır burnumu sevemiyorum yandan çok uzun. Bugüne kadar hep etrafımdakiler durdurdu beni yaptırma bir şey yok vs vs derken 28 yaşıma kadar geldim. Karakteristik durduğu söylendi hep. Ama ben artık yaptırmak istiyorum sanırım ve ameliyattan çok korkuyorum. Benimki gibi bir burna dolgu öu ameliyat mı daha iyi olur sizce?
Bence yaptırmayın, burnunuz karakteristik ve güzel. Hem anladığım kadarıyla simetri problemi de yok. Kesinlikle yaptırmayın. Artık herkesin burnu estetikli olduğu için sizinki gibi burunlar çok ilgi çekici oluyor, insanların gözüne özel görünüyorsunuz. Keşke ben de yaptırmasaydım. Çok uzun bir burnum yoktu mesela ama çok karakteristikti. Kimsede olmayan bir şekli vardı. Boksör burnu dedikleri türden yatay, geniş bir burundu ve hafiften kemeri vardı. Bu görüntü beni çok sexy yapıyordu. Ama bunu kendi ellerimle yok ettim. Şimdi ne güzelim ne ilginç ne de çekici.

Bence yaptırmayın, burnunuz karakteristik ve güzel. Hem anladığım kadarıyla simetri problemi de yok. Kesinlikle yaptırmayın. Artık herkesin burnu estetikli olduğu için sizinki gibi burunlar çok ilgi çekici oluyor, insanların gözüne özel görünüyorsunuz. Keşke ben de yaptırmasaydım. Çok uzun bir burnum yoktu mesela ama çok karakteristikti. Kimsede olmayan bir şekli vardı. Boksör burnu dedikleri türden yatay, geniş bir burundu ve hafiften kemeri vardı. Bu görüntü beni çok sexy yapıyordu. Ama bunu kendi ellerimle yok ettim. Şimdi ne güzelim ne ilginç ne de çekici.
Evet işte bunu yaşamaktan çok korkuyorum ameliyatın acısından daha çok şekline alışamam da psikolojim bozulur diye korkuyorum 🥺🥺

Çok iyi doktorların bile ellerinden başarısız burunlar çıkabiliyor hastanın beklentisiyle de alakalı bu biraz tabii. Benim doktorum yaptırdığım dönemin en iyi doktorlarındandı sonuç başarılı olsa da ameliyat sonrası küçük bir komplikasyon oluşmuş hafif çöküklük vardı bir tarafında doktor bana söylemeseydi o zaman farketmezdim bile dolgu yaptı geçti yıllar geçti dolgu da tamamen gitti o taraf biraz çökük şu an daha da artarsa revizyon kaçınılmaz olur. Estetik olacaksanız da ama 5 yıl ama 10 yıl sonra revizyon olabilme ihtimalinizi de unutmayın. Bir kuzenim de başka doktora oldu yıllar oldu o burun ilk yaptırıldığı gibi kalmıyor. Sorunsuz ömür boyu kullanan insanlar var mıdır bilmiyorum.
Ya bu ünlülerin falan çok düzgün oluyor burnu, mesela Dilan polatınki de estetik ama hiç belli olmuyor ve incecik duruyor önceki burnu aşırı kemerliyş

ben de tipik kardeniz burnum vardı
nefes problemim çok ciddi idi ,ikisi bir çıktı aradan,6 yıl oluyor çok memnunum korkulacak bir durum değil
iyi bir doktora yaptırırsan hiç bir sorun yaşamazsın sürekli dolgu yaptırmak da sorun
ilkinde tutar sonra tutmaz vs daha sıkıntılı bence
hangi şehirdesiniz kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederim kişinin isteğine göre burun yapıyor
öyle domuz burnu da yapmıyor
ben kalkık asla olmasın doğal olsun sadece kemerli kısmı düzleyin demiştim ,tam istedğim gibi oldu kimse estetik olduğunu anlamıyor :)
Ankaradayım ben. Ben sadece uzunluğundan memnun değilim nefes alma sorunum da yok

Bence niyetin varsa ameliyat ol çünkü dolgu nereye kadar yaptıracaksın ve o görüntü hoşuna giderse bunun kalıcılığını isteyeceksin hep sürekli dolguyla uğraşmak yerine bence direk yaptır

Selam kızlar yıllardır burnumu sevemiyorum yandan çok uzun. Bugüne kadar hep etrafımdakiler durdurdu beni yaptırma bir şey yok vs vs derken 28 yaşıma kadar geldim. Karakteristik durduğu söylendi hep. Ama ben artık yaptırmak istiyorum sanırım ve ameliyattan çok korkuyorum. Benimki gibi bir burna dolgu öu ameliyat mı daha iyi olur sizce?
bence çok karakteristik ve güzel bir burun ikisine de gerek yok :)

Merhaba, estetik ameliyat olmuş biri olarak, bir kere acı çekin ve estetik olun olacaksaniz. Bakın ben iki küçük bebekle oldum, ne acılar çektim ama aynaya her baktigimda iyi ki diyorum.

Burnunuzun ucu bana görede aşağıda. Gülünce falan iyice düşüp sivriliyordur. Benim burnum böyle olsa yaptırırdim ki zaten yaptırdım 🙂 dolguyu asla tavsiye etmiyorum. Dolgu ufak tefek kusurlarda iyi olabiliyor. Sizin burnunuza pek işe yaramaz bence. Bu burnun baştan yapilanmasi lazim.

Merhaba, estetik ameliyat olmuş biri olarak, bir kere acı çekin ve estetik olun olacaksaniz. Bakın ben iki küçük bebekle oldum, ne acılar çektim ama aynaya her baktigimda iyi ki diyorum.

Burnunuzun ucu bana görede aşağıda. Gülünce falan iyice düşüp sivriliyordur. Benim burnum böyle olsa yaptırırdim ki zaten yaptırdım 🙂 dolguyu asla tavsiye etmiyorum. Dolgu ufak tefek kusurlarda iyi olabiliyor. Sizin burnunuza pek işe yaramaz bence. Bu burnun baştan yapilanmasi lazim.
İşin garip yanı gülünce aşağı düşmüyor ucu

Evet fiyatı da çok artmış dolgunun bile.. anlaşılan ya ameliyat olacağım ya da hiç elletmeyeceğm
Kendini seversen bence burnun güzel insanın kendini nasıl hissetmesi önemli. Ben burnunu abartı bulmadım açıkçası ama kendini daha iyi hissedeceksen yaptır sana benzeyen bir kuzenim geçtiğimiz ay oldu ve suan aşırı mutlu yeni burnuyla umarım doğru karar verirsin doktorun çok önemli

17 Ekim'de burun ameliyatı oldum. Kemik eğriliği düzeltildi, kemik alındı ve estetik yapıldı. Benim sürecim hiiç sancılı geçmedi. Ameliyatı yapan kişi çok önemli . Benim burnum için piezo diye bir aletle kırma işlemi yapıldı. Gözümde yüzümde hiç morluk olmadı. 2. Günden itibaren şişlik oldu. 3 . Gün çook şişti sonra yavaş yavaş geçti. Beni her gören hayret etti. Çok şükür ne ağrım var ne sızım var.

Yok haklısınız, ama insanın elinde değil işte her gün onlarca fındık gibi burunlar görünce bi iç çekiş gelmiyor değil 😂
Ben de tam tersi kemerli büyük burunları görünce iç çekiyorum biliyor musunuz? Çok özel geliyor bana o görüntü. O sert ifade daha çekici kesinlikle. Masum, biblo gibi görüntü hiç hoşuma gitmiyor artık, hiçbir seksapalitesi yok.

Başkalarının dışarıdan göreceği birseye hiç kalkışma canım burnuna sakın dokundurma olduğu gibi doğal kalsın. Önemli olan sağlık sorun yoksa hiç bir müdahale yaptırma

Back
X