Burnumda birdenbire çıkıntı oluştu!

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.758
1.144
698
Ankara
Ben yeni ameliyat olmadım. Ameliyat olalı 5 sene oldu. Burnumun ucuna kıkırdak parça konmuştu. Bugün burnumun ucuyla oynar gibi bir şeyler yapmıştım, birden bir çıkıntı hissettim önce. Sonra aynaya baktım, burnumun ucunda gaga gibi bir çıkıntı peyda olmuş!! Sanırım kıkırdağı yerinden oynattım, burnun ucunu bozdum. Görseniz tam bir görsel felaket. Ne böyle dışarı çıkabilirim ne de hemen ameliyat olabilirim. Ne yapmalıyım sizce?

Bahsettiğim durum şu resimdekinin aynısı:

gaga-burun-revizyon.webp

Ben yeni ameliyat olmadım. Ameliyat olalı 5 sene oldu. Burnumun ucuna kıkırdak parça konmuştu. Bugün burnumun ucuyla oynar gibi bir şeyler yapmıştım, birden bir çıkıntı hissettim önce. Sonra aynaya baktım, burnumun ucunda gaga gibi bir çıkıntı peyda olmuş!! Sanırım kıkırdağı yerinden oynattım, burnun ucunu bozdum. Görseniz tam bir görsel felaket. Ne böyle dışarı çıkabilirim ne de hemen ameliyat olabilirim. Ne yapmalıyım sizce?
Burun ucunuz düşmüş ama 5 sene sonra nasıl oluyor ki bu durum anlamadım:KK64:

Bahsettiğim durum şu resimdekinin aynısı:

Eki Görüntüle 1752277
Aynı benim burnum.
Valla 28 senedir büyük bir özgüvenle çıkıyorum dışarı, siz de deneyin, bir şey olmaz.
Bunca yıl sonra burun düşer mi bilmiyorum ama yaşadığınız burun düşmesine benziyor.
Bir doktorla görüşüp evde belki tampon ya da şekil koruyucularla desteklerseniz, ameliyata kadar biraz olsun rahat edersiniz.
Diğer bir yapılacak şey de makyaj hileleri.

Aynı benim burnum.
Valla 28 senedir büyük bir özgüvenle çıkıyorum dışarı, siz de deneyin, bir şey olmaz.
Bunca yıl sonra burun düşer mi bilmiyorum ama yaşadığınız burun düşmesine benziyor.
Bir doktorla görüşüp evde belki tampon ya da şekil koruyucularla desteklerseniz, ameliyata kadar biraz olsun rahat edersiniz.
Diğer bir yapılacak şey de makyaj hileleri.

şeklini düzeltecek ameliyattan başka yöntemler var mıdır?

Revziyonumu şimdi olmayı hiç düşünmüyordum fakat bu çıkıntı olayı revizyon olma sürecini yaklaştıracak galiba

Ameliyatı yapan doktora sorun ne olduğunu ve neden böyle olduğunu tahmin ediyordur. 5 sene sonra düşeceği tuttu.

Back
X