kislik menemn di yaniiki kavaniz menemen di mizlik onu kucuge koydum cnm
Tabi ne?Birsey sorabilir miyim
dirim de sizin adiniza alinti yapti diyor bunun anlamini soracaktimTabi ne?
Canim saka bi yana o frekans uyusmazligi ve konusulana o ortamda hep fransiz kalmak ayni dilden ayni gonulden olmamak nasil bisey ben cok iyi anliyorum seni..iki kavaniz menemen di mizlik onu kucuge koydum cnm
bildirimb
dirim de sizin adiniza alinti yapti diyor bunun anlamini soracaktim
kv zaten bep bundan sikayetcidir bizi neden cagirmiyosun der ama onlarda cagirmiyor hep bana yukleniyor kvCanim saka bi yana o frekans uyusmazligi ve konusulana o ortamda hep fransiz kalmak ayni dilden ayni gonulden olmamak nasil bisey ben cok iyi anliyorum seni..
Ama 3 senedir devam eden mesafe duzeyini hic bozmayarak devam edebilirsin bence..
boyle denilecegine adim gibi emindim valla ama olay oyle gelismiyor bunlar kucuk ornek gibi ehyen puften denilebilir ama birikiyor zamanlaCok haklisiniz.
Ben de cok hoslanmam mesela dolaplarimin karistirilmasindan, bu yuzden her seyimi hazir ederim misafir gelmeden. Onlarin el atmasina gerek kalmaz.
Eften puften seylerden sorun çıkarılıyor gibi gorundu bana da bu konuda.
Çagirilip çagirilmama muhabbeti, çagirilmadan sonraki ortamdaki laçka ,yuzgoz olunmus muhabbetlerden daha iyidir bosgeçççkv zaten bep bundan sikayetcidir bizi neden cagirmiyosun der ama onlarda cagirmiyor hep bana yukleniyor kv
Ya arada kultur farki var zatenGelin evi programına katılıp oyalansınlar, tam onlara göre saatlerce çeyiz konuşsunlar eleştirsinler bide eleştirilsinler de görsünler anyayı konyayı
Ben anlamadım.dirim adlı bir üye mi benim adıma alıntı yapmisb
dirim de sizin adiniza alinti yapti diyor bunun anlamini soracaktim
bana bildirim geldi de diyor kiBen anlamadım.dirim adlı bir üye mi benim adıma alıntı yapmis
bana bildirim geldi de diyor ki
setenaysetenay mesajinizi alinti yapti diyor o nedir? sikayet filanmi ?
Kendini ilah zannediyo da ondan 3 oglu var kaynatam rahmetli 15 sene olmus kocasizliktan ogullarini pervane etti hangi nirimize saricagini sasirdi biraz sizofren annem oyle diyo sinirden onun hakkinda konusurken. Evlenirken etmedigi kalmadi sanki kendi kiz evlendirir gibi bi nazlqr bi nazlar oglu icin o nun yasi daha kucuk (27 bucuktu o zaman) o evlenemz diyordu aglamisri hatta sanki gelin gidiyo ogly karsaKayinvalidenin gerizekali demesine yani bunu diyebilecek cüreti bulmasına bir tek ben mi takıldım yahu? Onca yorumda sadece bir kisi bahsetmiş.
Bu rahatlik nereden geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?