Burnumdan Geldi

iki kavaniz menemen di mizlik onu kucuge koydum cnm
Canim saka bi yana o frekans uyusmazligi ve konusulana o ortamda hep fransiz kalmak ayni dilden ayni gonulden olmamak nasil bisey ben cok iyi anliyorum seni..
Ama 3 senedir devam eden mesafe duzeyini hic bozmayarak devam edebilirsin bence..

Canim saka bi yana o frekans uyusmazligi ve konusulana o ortamda hep fransiz kalmak ayni dilden ayni gonulden olmamak nasil bisey ben cok iyi anliyorum seni..
Ama 3 senedir devam eden mesafe duzeyini hic bozmayarak devam edebilirsin bence..
kv zaten bep bundan sikayetcidir bizi neden cagirmiyosun der ama onlarda cagirmiyor hep bana yukleniyor kv

Gelin evi programına katılıp oyalansınlar, tam onlara göre saatlerce çeyiz konuşsunlar eleştirsinler bide eleştirilsinler de görsünler anyayı konyayı

Cok haklisiniz.
Ben de cok hoslanmam mesela dolaplarimin karistirilmasindan, bu yuzden her seyimi hazir ederim misafir gelmeden. Onlarin el atmasina gerek kalmaz.
Eften puften seylerden sorun çıkarılıyor gibi gorundu bana da bu konuda.
boyle denilecegine adim gibi emindim valla ama olay oyle gelismiyor bunlar kucuk ornek gibi ehyen puften denilebilir ama birikiyor zamanla

Ya gercekten ehten puften degil ben abartmak icin ya da konu dikkat ceksin de msjlar yagsin topik olayim diye senaryolarda yazardim ama ne gerek var anca kendimizi kandirmis oluruz demi

Ay yok sizin mesajınızı alintiliyarak cevap yazdım ya onu söylüyor.simdi de bana mesela mysterious66 mesajinizdan alıntı yaptı diye bildirim geldi açtım bu mesajmis.s imdi alıntıladim bak yine gelecek.sikayet mikayet yok yani
bana bildirim geldi de diyor ki
setenaysetenay mesajinizi alinti yapti diyor o nedir? sikayet filanmi ?

Tesekkurler... Bende oyle sandim ne bileyim uyeligim yeni sayilir cok kez uzgun oldum yani ceza aldim da o yuzden sormustum

Kayinvalidenin gerizekali demesine yani bunu diyebilecek cüreti bulmasına bir tek ben mi takıldım yahu? Onca yorumda sadece bir kisi bahsetmiş.

Bu rahatlik nereden geliyor?

Hemde agzina sakiz gibi alistirmis kibir yaptigi yasindan dolayi kendini bilgili zannedip aslinda kendi cahilligiyle boguldugu halde bir konu hakkinda hemen "Gerizekali o oyle degil soyle..." vs vs diyo

[QUOTE="Mysterious66, post: 48595841, member: 77degilsinizgalibae banal banal konusmalar yani fazla entel kaliyorum yanlarinda yemin ederim bugun kizimin disine jel surerken parmagimi isirdi birden aya firlar gibi bi bagirdim sonrabsakadan kizim sen hannibal misin dedim hepsi ufo goren masum koyluler gibi bana bakakaldilar yaw[/QUOTE]
Hannibal o herkes bilmek zorunda mı ?
Sizde az değilsiniz galiba kusura bakmayın ama bir küçümseme bir ego var mesajlarınızda
Yok çeyiz konuşuyorlar yok hali rengi vs.
İstemiyorsanız görüşmeyi kesin olsun bitsin ama malesef aile bağınız var o zaman insanları oldukları gibi kabul edin

Kayinvalidenin gerizekali demesine yani bunu diyebilecek cüreti bulmasına bir tek ben mi takıldım yahu? Onca yorumda sadece bir kisi bahsetmiş.

Bu rahatlik nereden geliyor?
Kendini ilah zannediyo da ondan 3 oglu var kaynatam rahmetli 15 sene olmus kocasizliktan ogullarini pervane etti hangi nirimize saricagini sasirdi biraz sizofren annem oyle diyo sinirden onun hakkinda konusurken. Evlenirken etmedigi kalmadi sanki kendi kiz evlendirir gibi bi nazlqr bi nazlar oglu icin o nun yasi daha kucuk (27 bucuktu o zaman) o evlenemz diyordu aglamisri hatta sanki gelin gidiyo ogly karsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…