Burnumdan Geldi

Brnde kv ile sariliyoduk onu cok seviyodum ruyamda ona anlattim o da tersi cikar dedi esimde oyle yani seninde oyle olcak tersi cikcak gor bak sor bakiyim bi kendine annen kadar sevebileenmi?

Brnde kv ile sariliyoduk onu cok seviyodum ruyamda ona anlattim o da tersi cikar dedi esimde oyle yani seninde oyle olcak tersi cikcak gor bak sor bakiyim bi kendine annen kadar sevebileenmi?
Tersi çıkar kesin olsun gene de rüyada keyfim yerindeydi olabilmesi mümkün olmayan birşey olursa nasil olur bugünkü rüyamda bunları öğrenmiş oldum orası öyle kuzum Ana gibi yar baba gibi diyar olmaz

Buyuk bir hata etmissiniz cagirmakla.
Dadandirmayin kendinize. Mesafe iyidir.
Az insan cok huzur.

Gerizakalı mı diyor
Ben de saygısızlık yapamam kolay kolay ama bu şekilde konuşmasına da izin veremem.
Nasıl tutuyorsunuz kendinizi??

Özür dilerim ama hayatta bazen kendimiz kaşınıyoruz
Hiç birseyden memnun olmayan bu tipleri neden çağırırsın ki eve.
Ayda bayramda git tamam. Onun dışında o şehirde yalnızsan bile kendine başka arkadaşlar bul bence.
Kimseye gerizekalı diye hitap etmemesi gerektiğini öğrenememiş bu yaşta birisini de hiiiçççç umursama

Neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz???? Ne hakkına size hakaret edip sizin yemeğimizi beğenmiyor ve ev içinize karışıyor!!!!! Musade etmeyin lütfen çok sinirleniyorum bu olaylara. Ne hakkına ya. Siz kendinize gerekli değeri özeni veemezseniz baskasida zaten vermez..sonrada dolup durursunuz. İlişkiyi kesin. Acik açık söyleyin sizin sohbetinizden tavirlarinizdan keyif alıyorum deyin.bu sorun sizi bitireceğim onlar bu söylediğiniz laflarla kudurup dursunlar

domuz gibi demeniz ayıp olmuş.

bence sizinde aşağı kalır yanınız yok.

Büyük konuşmıyım ama gerizekalı diyen kv ve ona çanak tutan eltilere ne kapı açılır ne de kapıları çalınır. Oğlu gitsin görsün

Konuya yorumum yok. Ama hannibal nedir ??bende bilmiyorum merak ettim sabah sabah.
1991 yapımı,kuzuların sessizliği filminde Anthoney Hopkins e en iyi oyuncu oscarı ödülünü kazandıran karakter.Bu karakter insan eti yemektedir ama bunu büyük bir zerafetle yapmaktadiŕ.kendisi dr.dur.

Teşekkür. Bilgi için. Dizi, film falan pek ilgim yoktur
Bana gore
degilmis zaten.
m.beauty(alintilayamadim)

en mantıklısı bir daha çağırmamak sık sık gitmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…