burnumu deldirdiğim yer şişti.

sln1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
3
0
16
İstanbul
ya kızlar 4 gün önce burnumu tabancayla deldirdim ve gümüş bir hızma taktırdım. fakat oroası iltihap kaptı biraz biraz da içi şişti ne yapmalıyım ?

ya kızlar 4 gün önce burnumu tabancayla deldirdim ve gümüş bir hızma taktırdım. fakat oroası iltihap kaptı biraz biraz da içi şişti ne yapmalıyım ?

benimde oyle olmustu ilk deldirdigim zaman,sonra is yerinde bi musteri korkuttu beni bende cikardim hizmayi iyilesince tekrar deldirdim sismedi bu sefer,
eczaneye bi sorsan belki birsey onerirler benim 4 sene filan oluyor delik burnum tabi hala arkasi top olan hizmalardan takinca aci cekiyorum

banada olmuştu pansuman yaptılar tıp merkezinde
sonra altın hızma aldım mecbur hep yara oluyordu çünkü gümüşle
sonrada çıkarıp attım

Bende ilk deldirdiğim zaman burnum un deldirdiğim kısmı yara oldu ne yaptıysam iyileşmedi ,en sonunda cıkarmak zorunda kaldım ,iyileşti.bazı bünyeler bu gibi durumları kabullenemiyor .

tabancayla piercing olmaz aslinda .....sadece ilk iki kulak deligi cindir tabanca ,
ya yaptirdiginiz yer temiz degildi yada ilk takilan piercing bunyenize gore degildi , ilacli piercing di dimi??? ilk takilanlar normalde ozel ilacli oluyor, dr gidin , arkadasimda diline yaptirmizdi gecer diye bekledi intihap olmus sonradan dilin icine kadar gitmis ameliyat olmustu

ok tam anlamamisim , hemen gumus takilirmi hic intihap olmasa sasardim ilk zaman ozel ilacli piercing takilir gerci yapilma sekli bile yanlis
sagliginizla oynamayin, yaptirirsanizda dogru yerde dogru yaptiriin, tabancayla burunda piercing nelere yol aciyor biliyormusunuz??? , cogu ulkede tabancayla piercing olmaz gulerler , sis yani igne gibi aletlerle saglam eller yapmali ,,,,,

elinizde batikon varsa kulak cubugunu batikona batirip burnununuzun icine ve sis olan yerlere pansuman yapin daha sonra terramycin krem surun ve bunu sık sık tekrarlayin eger sislik mercimek tanesinden buyuksede bi dr gostermenizde fayda var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…