AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 158 Ankara 22 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi askrnkrst #21 dudak evet kalkıyor ama 3 4 ay sonra eski halini alıyor
D drozz Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 23 0 36 Samsun 22 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi askrnkrst #22 serpilce55 .!.: drozz;sen Samsundasın sanırım Lütfi Eroğlunu araştırıyordun yanlış hatırlamıyorsam?Özel mesaj atmıştım sana ama geri dönmedin sanırım mesaj hakkın yok???Neyse ne yaptın yeni bir bilgi edindin mi bana da aktarırsan sevinirim? Genişletmek için tıkla... ben olalı 3 hafta oldu,hakkında bilgisi olan var mı,die merak ettim
serpilce55 .!.: drozz;sen Samsundasın sanırım Lütfi Eroğlunu araştırıyordun yanlış hatırlamıyorsam?Özel mesaj atmıştım sana ama geri dönmedin sanırım mesaj hakkın yok???Neyse ne yaptın yeni bir bilgi edindin mi bana da aktarırsan sevinirim? Genişletmek için tıkla... ben olalı 3 hafta oldu,hakkında bilgisi olan var mı,die merak ettim
D drozz Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 23 0 36 Samsun 22 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi askrnkrst #23 hatice8 .!.: burun estetiği olunca pasaportumu yenilemem gerekiyomu bunu sizinle paylaşamıyorum bir türlü Genişletmek için tıkla... ben de yeniyim saçma mesajlar atıyorm
hatice8 .!.: burun estetiği olunca pasaportumu yenilemem gerekiyomu bunu sizinle paylaşamıyorum bir türlü Genişletmek için tıkla... ben de yeniyim saçma mesajlar atıyorm
serpilce55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2010 440 6 46 Samsun 22 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi askrnkrst #24 drozz .!.: ben olalı 3 hafta oldu,hakkında bilgisi olan var mı,die merak ettim Genişletmek için tıkla... Siz Lütfi Beye mi oldunuz?
drozz .!.: ben olalı 3 hafta oldu,hakkında bilgisi olan var mı,die merak ettim Genişletmek için tıkla... Siz Lütfi Beye mi oldunuz?