Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

@cecelia:
uy caniim gecmis olsun o zaman..
peki 6günlük ise nasi tavsye edebilyosn yani sonucta daha hic bisi oturmamistr, acikcasi anlamadm tavsye etmeni...

merhaba canim, sen mutuszum diyince merak ettim dogrusu neden begenmyiedi falan diye. bana resimlerini yollaya bilirmisin? bende ameliyat olmayi düsnüyorum...doktor seciminde cok kararsizim. bence ama sana degisik gelyiordur burnun ynai alisman lazim. Hande yener kendisi anlatmisti, cok uzun bi süre aynaya bakamamis kadin, yeni burnuna ck zor alismismis. simdi uzun zaman gecti ve iyiki yaptrtmis dedirtiyor...

Arkadaşlar bende burnumu 2 sene önce yaptırdım.hem estetik hem devüasyon ikisini bir oldum.eğrilik vardı burnumda ve bir tarafından hiç nefes alamıyordum.Ameliyattan sonra daha ii nefes alıorum ama eğriliği tam olarak gitmedi. Hatta sağ ve sol profilim çok farklı duruyor.Sağ taraftan resim çekilmemeye dikkat ediorum:)aslında burnum çok doğal oldu ve eskisinden çok daha güzel ama bu beni rahatsız edior tekrar düzelttirmek istiorum burnumu ama tam düzgün olurmu bilemiorum.Bu problemi yaşayan varsa yardım edebilir mi?

Bende nisan 2007 de olmuştum novita da ve pişmanım maddi manevi yıkılıyor insan
cerrah cok önemli arkadaşlar ben şimdi 11 nisanda gene olacağım fatih dağdelene
4500 istiyor ama kararsızım yine aynı şeyler olursa düzelmezse diye çok korkuyorum.

gmz biliyorum hatta hiç ücret istemiyor ama kuzenimide 2.kez yaptı şimdi daha kötü oldu
kızcağız o kadarda çekti birde 2 hafta alcı 1 hafta bandaj toplamda 3 hafta sonuc berbat bende bu sebeple başka cerrah a gidiyorum tabi ben pazarlık yapmadım kesin karar vermedim diye pahalı bencede ama 9,500 isteyen bile var..hayırlısı canımcım

gmz o ii bi cerrah die duydum ama bu sitede olumsuz bir iki yazı okuyunca vazgeçtim
150 ytl muayene ücreti yeri levenette görüş istersen,op.dr barış çakır için güzel övgüler var
bende onu düşünmeyede başladım aslında:)

ya sana özelden atmayı bilmiyorum canem yaa...banada resimlerini atmanı isteyecektım.. ay biğün bnde senin ğibi burd bende ameliyat oldum diyebilecekmiyim acaba.. bende araştırma içindeyım kısmetse ekimde düşünüyorum tabe dr bulursam .. bana özelden at mesaj bende cewap ver kısmından sana yazabileyim en azından teşeüükrü ederim

arkadaşlar ben üçüncü kez ameliyat olmayı düşünüyorum çok zor ve çok ciddi bir karar burnum kötü değil ama istediğim kötü olmadı bir tarafının diğerine göre tam uygun olmama gibi problemi var çok değil ama var bide bir tarafının ucu daha kalkık geliyor

gökçe forumda barış çakırla ilgili hiç olumsuz yorum yok haklısın. benim de düşündüğüm isimlerden birisi barış çakır. ben barış çakır, ismail kuran ve naci çelik ile görüştüm. ücretsizdi muayeneleri.
aslında bu biraz da şans işi sanırım. forumda çiğdem diye bir arkadaşımız vardı. onun ikinci ameliyatını naci çelik yaptı ve çok memnundu.
umarım ameliyat olmak isteyen herkes kendisi için en doğru doktoru bulur.
inşallah hepimiz ameliyattan sonra çok mutlu oluruz.

ameliyat olmadan once naci celik le gorusun derim arkadaslar ben baris cakir sorunumu halleder diodum halletti ama istedigim gibi olmadi ... naci celik bilgisayar da tam istedigimi cikardi hemde iki secenek sundu ... herkes icin en iyisi olmasi dilegiyle ...

Merhaba Teoman Doğan veya Onur Erol'dan burun ameliyatı olmuş olan arkadaşlarımızın sonuç ile ilgili bilgi vermelerini rica ederim. tşkler

Selam. yeni üye oldum fakat okuduklarımdan herkesin estetik ameliyatından bir sorun yaşadığını gördüm.Kimi zamanından, kimi şişliğinden, kimi şeklinden..
Burda, bana ümit vermek için şişlerinin 1 ay gibi kısa bir sürede indiğini ve şeklinin tam istediği gibi olduğunu söyleyebilicek biri yokm mu acaba??
Ameliyat olucam ve kafamda belirlediğim hiçbirşey yok.Gerçekten 1 kerede olsun ve bitsin istiyorum çünkü çok kompleks haline getirdim ve kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor.

En azından bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok sevicem =((

maalesef bunlar kısaca anlatılmaz, bence forumlardaki yazıları dikkatlice okuyun. çoğunu okuduktan sonra sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

bende 21,08,09 da operasyon gecirdim hiç istediğim gibi olmadı cok yıkıldım çok şiş yüzüm psikolojim bozuldu kimseyle eşimle bile konuşmakistemiyorum dışarı cıkmak istemiyorum eşimle bile konuşurken yüzüme birşey örtüyorum.ne zmn düzelicek yaa ;(

CDABAG medicanada oldum ben ameliyatı İNŞ İKİMİZDE İSTEDİĞİMİZE KAVUŞURUZ
EBRU-EBRU - BEKLEYELİM BAKALIM COK SABIRSIZIM DİMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…