Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

aynı durumdayız sanırım amırga benımkı de bıraz dustu amelıyat olmak lazım sorun yasıyorum ben bazen fisfisfis

http://www.kadinlarkulubu.com/kizlar-dr-nazim-cerkes-hakkinda-bilgisi-olan-var-mi-t80213/index.html - bu sayfada ilk mesajda yazıyor nazım çerkesin burun ameliyatı için istediği miktar

merhaba pulp1606,
evet ben yazmıştım o fiyatı. ben nazım bey ve asistanıyla birkaç kez mailleştim. fiyat bilgilerini de kendisinden aldım. muayene ücreti 150 ytl, ameliyat ücreti 5000-7500 ytl arasında değişiyor. ameliyat olmaya karar verirsen muayene ücretini düşüyor. beşiktaşda jinemed hastanesinde yapıyor ameliyatları.
bu gerçekten de çok zor bir karar. umarım hepimiz için hayırlısı olur vereceğimiz karar. :sm_confused:

meraba xxklt, kusura bakma coktandır giremedim nete. sorularına cevap vermeye calışıyım. ben masaj yapmadımdoktorum faydalı olmadığını söylemişti, ama bilmiyorum belki yapsam daha iyi olurdu. asimetrik bi duruş yok bende. ama başlarda çok az bi kemer kalmış gibi görünüyodu. ama o şişliktenmiş, şimdi düzeldi, şişlikler inince şekli iyice belli olur meraklanma sen :)

mika merhaba
senin daha önceki ameliyatlarını kim yapmıştı yazabilir misin
çok geçmiş olsun bu arada. umarım bu sefer tam istediğin gibi olur.

bendee 3. ameliyatımı oluyorumm

ama annem 1 yıl olsun tam olrak ondan sonra olcaksın diyor.

Nasıl yani 3.ameliyat derken 3 ameliyatıda burnundan mı oluyorsun? vah canım benim çok üzüldüm ama burnun yüze oturması yaklaşık 2yılı buluyor bu yüzden karar vermeden önce bence biraz bekle.

merhaba,
sakin umutsuzluga kapilma,ben de yaklasik 2 sene önce ameliyat oldum burnumdan.20 gün olmus daha sabirla beklemeni tavsiye derim.Ilk alci ve atel ciktiginda bende Allahim eski burnumu istiyorum demistim.Ama suanda burnum cok güzel ve memnunum.Hatta burun ameliyattan 3 sene sonra tam otururmus.1 sene diyenlere bakma sen. Sakin üzme kendini.Sevgiler

Nasıl yani 3.ameliyat derken 3 ameliyatıda burnundan mı oluyorsun? vah canım benim çok üzüldüm ama burnun yüze oturması yaklaşık 2yılı buluyor bu yüzden karar vermeden önce bence biraz bekle.

ewt 3.üyüde burnumdan oluyorum . 3. ameliyatım

Öncelikle çok geçmiş olsun. Neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. Çünkü geçen sene çok yakın arkadaşımın başına böyle bir şey gelmişti. Estetik Ameliyatlar, özellikle burun estetiği kesinlikle Estetikçide iş bitiyor. Eğer Estetikçinizi iyi seçerseniz sorun yok demektir. Bence aynı doktora geri gitmek yerine farklı Estetikçilerden fikir alışverişi yapabilirsiniz..

Bende burun op. geçirdim. İple burun estetiği yaptırdım. Ve işlem o kadar basitki, ortalama 20-25 dk. sürüyor. Ağrı yok denecek kadar az. Üstelik morluk ve şişlik neredeyse hiç olmuyor. Ve bu yeni halim aslında sanki kendimi gördüğüm halimdi. Eskisini hiç kabullenememişim ki ben..yerimseniben

peki bu sadece az bi islem gerektigindemi uygulanyo? hic duymadim? hastanede yattinmi yoksa direk kalkp gidebildnmi ? maliyeti daha mi az olyor ?

Yok aynı gün içinde gidebiliyosunuz ewinizee.Ewet maliyetide diğer operasyonlara göre biras daha düşük.

sadece kaldrmami yaptilar sende? yani zaten baska türlü iple bisi düsünemyorm :S

Ewet İple burun ucu kaldırma işlemi oldu. Şuanda dünyadaki yeni trend küçük uygulamalarla çok büyük ve iyi sonuçlar almak. İnsanların sosyal yaşamını etkilemeden ameliyat olmaları. Gerçi bu işleme ameliyat da denemez ama. sengözlerimebaksanab

evet bunu haberlerde izlemistim cok basit bise sanirim burun ucunu kaldiriyolar iple ama eger burun ameliyat olmasi gerekiyosa iple halledilecek bise degil mecbur ameliyat olmasi gerekir

Ama iple yapılan işlem kalıcı olmuyor sanırım.

Estetik Cerrahi bir sanat! Resim yapmak gibi...Eğer Estetikçinizi doğru seçerseniz ozaman bir sorun yok demektir. yerimseniben

Estetik Cerrahi bir sanat! Resim yapmak gibi...Eğer Estetikçinizi doğru seçerseniz ozaman bir sorun yok demektir. yerimseniben

kalici olabilr belki ama egriligi düzeltemez bence sade kaldrmak icin. ama bana cok dogal olcakmis gelmedi yani burun deliklerin kücülmesi gerekir ise havay kalkms bi burunda delikler cok komuík görnyr bide egrilik var ise oda. yani bana sahsen daha cok hafif bi kaldrma iple yapilan islemyerimseniben

cecilia burnun gercekten cok guzel olmus ameliyat olmadan onceki resminide koyarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…