Burnumu yaptırmaya karar verdim..

Etrafımdakiler her ne kadar gerke yok deseler de ben de yaptırmaya karar verdim. çünkü bu pslokojik birşey daha çok. kafanıza taktınız mı takılıyor. araştırmalarıma göre fethi orak en iyisiymiş sanırım sizlerden de fikir alabilir miyim ?

Selam kızlar:) evet iki ayı geride bıraktım , her şey normal, burnumun içinde ki dikişler hala sert ama normal hayatımdan geri kalmıyorum.

Herkes nasıl iyi miiiiii?:126:

Selam kızlar:) evet iki ayı geride bıraktım , her şey normal, burnumun içinde ki dikişler hala sert ama normal hayatımdan geri kalmıyorum.

Herkes nasıl iyi miiiiii?:126:

eh iyi diyelim iyi olalım bianco
burnumdaki eğrilikle alakalı olarak doktora gittim, doktor da gördü tabi bariz eğriliği fakat şimdi müdahale etmemiz yanlış olur, belki ödemlerden kaynaklanıyordur, ekimde tekrar gel, düzelmemiş olursa müdahale ederiz dedi. ben de bu yazı böyle geçireceğimi içime sindirerek eve döndüm. zaten sağ tarafta falan ödem var hala, ama eğrilik bana pek ödemdenmiş gibi gelmiyor. neyse bekleyip görücez. güneş gözlüğü takabilirsin dedi ama gözlüğü takınca burun çok ortaya çıkıyor, dolayısıyla da eğrilik. bakalım çok zorda kalmadıkça takmayı düşünmüyorum şimdilik burunla ilgili aşırı tedirginliklerimi atıyorum yavaş yavaş, işte dokunamama, giyinirken soyunurken öpüşürken üstün dikkat, birşey gelmesin diye aşırı korumacılık vb. zaman zaman aykırı mimikler yaptığımda burnumu buruşturma falan gibi ince bi sızı oluo, okadar, onun dışında sert tabii ki aşırı. bendeki son durumlar böyle

Geçmiş olsun canım, devası olan dertler olsun gerisi kolay, benimde mimiklerde sızlıyor ama ben hayatıma normal devam ediyorum

bende çok iyiyim cnm geçen hafta başladım denize giriyorum deniz çok iyi geliyor sadece güneş gözlüğü takamıyorum haftaya kontrole gidince sorucam takarım kesin yoksa burnum bozulmasın derken gözlerim bozulucak

merhaba,

benimde yaş 36 sizi okuyunca cesaret buldum.Korkumdan bu yaşa kadar cesaret edememiştim.

Ertelemeden yaptır canım. Korkulacak bir şey yok tıp çok ilerledi, eskisi gibi tampon hikayeleri yok.

Çok titiz davranmadım, şu sıralar kontrole gitmem gerek , doktorum izinden dönünce bir uğrayacağım. Denizime gittim 2,5 ayı doldurmuştum, yüzdüm güneşlendim(kapalı teknik) sadece güneş gözlüğü takamadım, dr 3 aydan sonra takabilirsin dedi ama ben riske atmak istemediğimden hala takmıyorum.

Burnumun yan tarafında kalan kıkırdak çapağı diye adlandırabileceğim, görüntüde olmayan elle hissedilebilen çıkıntı kendiliğinden geçti. Bu konuda bu sitede çok yazı okumuştum, geçmez sanıyordum, hatta geçtiğini yeni farkettim :)) düşünün o kadar alakasızım burnumla.

Sanki burnum hep böyleymiş gibi:)) aslında ucunu daha kalkık ve ufak yaptırsam mı diyorum amam çevremde herkes şiddetle karşı çıkıyor :

Kısacası hayatımdan memnunum :)

Öpüldünüz en kocamanından

doktorum bana ameliyatta sonra 1 yıl burnunu kendi burnun gibi hissetmiyceksin dedi bu gerçekten doğru mu?bide kendi doğal burnunuzla ameliyattan sonra ki burnunuz arasında hareket olrak fark oluyo mu?ne biliym ameliyatlı burnun üstü kırışmaz normal burna göre çok daha hassas olur elleyemezsin diyolar ya böyle şeyler yok di mi? 1 yıl sonra eski burnum gibi yüz üstü yatabilicem herhalde?

eğer burnunuzun istediğiniz gibi olmadığını düşünüyosanız doktorunuz ücretsiz ufak değişiklikleri yapıyo mu 2. bi operasyonla?

eğer burnunuzun istediğiniz gibi olmadığını düşünüyosanız doktorunuz ücretsiz ufak değişiklikleri yapıyo mu 2. bi operasyonla?

Eğer sizin kuruntunuz değilse, çevrenizdekilerde aynı şekilde düşünüyorsa, doktor para almadan bu revizyonu yapmalı, bu sizin hakkınız.

20 gün önce ameliyat oldum.. içinizi rahat tutun korkulacak hiçbirşey yok.. güvenilebilecek bir doktor bulun ve kendinizi ona bırakın.ben öyle yaptım ve çok mutluyum... çok takıntı yapıp korkarak psikolojinizi bozmayın derim..

bence yaptır gitsin 3 günlük dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…