Selam kızlar:) evet iki ayı geride bıraktım , her şey normal, burnumun içinde ki dikişler hala sert ama normal hayatımdan geri kalmıyorum.
Herkes nasıl iyi miiiiii?:126:
merhaba,
benimde yaş 36 sizi okuyunca cesaret buldum.Korkumdan bu yaşa kadar cesaret edememiştim.
Yooo plasterle sıkıca sardı, üzerine tekrar alçı yaptı, sadece içlerde kendinden eriyen dikişler var. :)))
bende çok kararsızım hala bir doktora kara veremedim...
eğer burnunuzun istediğiniz gibi olmadığını düşünüyosanız doktorunuz ücretsiz ufak değişiklikleri yapıyo mu 2. bi operasyonla?
bence yaptır gitsin 3 günlük dünyaArkadaşlar merhaba,
Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.
Yaş 37 , Ankara.
Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.
Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff
Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.
ben
acayip tırsar oldum:18:
kafam çok karışık kızlar:44:
Kaçıncı gününde plaster takıldı ?
bende çok kararsızım hala bir doktora kara veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?