Beni en çok üzen, burnumun eskisi gibi aşağı sarkık olması, yani sonuçta onca acı çekiyorsun, kemik alınmışken ucunun da biraz kaldırılması gerekirdi, çünkü benim burnum hala çok uzun ve hala yere bakıyor((
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.banada yardımcı olursanız svinirim:)benimde sorunum kemerli burnum1 ay önce fatih dagdelene muayene oldum hiç begenmedim ilgisini..sonrada yakup avsara gittim ilgisi güzeldi fakat tasarladığı burnu beğenmedim nasıl olcak bilmiyom (varmı bildiğiniz güzel bir doktor hem ilgisi güzel hemde yaptığı burunlar :)))))))))))
öncelikle tabi ki kendi doktorum Cengiz Bozkurt bey mükemmel bir dr ve benim doktorum olmamasına rağmen aklımdakileri söylim emre ilhan barış çakır ama öyle bir doktor var ki onu tek geçiyorum muhteşem yapmış prof dr mehmet mutaf burda bir ark burnunu yapmış süpppper olmuş daha önce bilseydim ona giderdim ben gaziantepde olsun değer pelusatuğçe resimleri herkese açık bakarsan anlarsın zaten favorim benim
ben de gittikçe burnuma daha fazla sinir oluyorumburnumun sağ tarafında baya ödem var, elime gelio baya sert. masaj yapıorum ama dağılacak gibi görünmüo yakın zamanda. burun kemiğim hala eğri gibi gelio, tam anlayamıorum çünkü şişlik de var onla mı alakalı ama şuan burun tam karşıdan bakınca resmen yay gibi eğri ayrıca beni gören hiç kimse suratıma bakıp ya dur sende bi değişiklik var falan demio hiç farkeden yok.. kafam karışık canım sıkkın. resim çekmeye uğraştım ama laptopun kamerasına ulaşamadım..
kesinlikle makyaj yapınca bambaşka bir burun oluyor bende öyle demiştim ilk çok seviyorum makyajlıyken burnuşumuama artık resim ekle merak ediyorum nasıl oldu diye cnm keyfini çıkar yeni burnunun :13: bu zaferi hakettik biz
Aslında çok nankörüz:))) eski resmimizle yeni resmimizi yan yana koyalım fark ortaya çıkıyor, sanırım ameliyattan sonra göz çabuk alışıyor ve eskiyi unutuyoruz:)))
Burnumuzun üzerindeki kemik ve kıkırdak çıkınca haliyle orada fazla bir deri artığı oluyor, vücut zamanla o deriyi toparlıyor ve işte o zaman burun tam halini alıyor.
Günden güne şişlikler yer değiştiriyor, bize zaman lazım ama sabrımız yok:))
Çok çabuk karamsarlığa kapılıyoruz, çok irdeliyoruz....
Şu an halimden memnunum, lakin bende sizin gibi bazen karamsarlığa kapılıyorum :))
Boşveeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?