Burnumu yaptırmaya karar verdim..

bianco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
250
0
96
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.

Yaş 37 , Ankara.

Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.

Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff

Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.

acayip tırsar oldum:18:

kafam çok karışık kızlar:44:

cnm ameliyat gününü almışsın artık içini rahat tut bence hayırlısıyla istediğin gibi olur amleyitaın inş.bende ankaradayımda canım acaba hangi doktora olcaksın ameliyatını öğreneilirmiyim ?

Arkadaşlar merhaba,

Yaş 37 , Ankara.

Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.

Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff

Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.

Birincisi asla yaşınızdan dolayı çok istediğiniz bir şeyi ertelemeyin çünkü yaşınız çok ilerlemiş değil öyleki bazen hayalinizdeki bir burun ile hem çok daha genç bir şekle bürünüyor hem de psikolojik olarak hayallerinizi gerçekleştirmiş olmakla rahatlıyorsunuz.Bir diğeri kaygılarınız,endişeleriniz çok normal narkoz,komplikasyonlar ...vs.Fakat bakın hiçbir sorunla karşılaşmayan arkadaşlarda var bir defasında isteğine ulaşan.Ya onlardan biri olursanız!!!Bunu bilemezsiniz o nedenle öncelikle ne istediğinize net bir şekilde karar vermelisiniz.

bizim bir tanıdık 50 yaşında rinoplasti oldu bence yaşınız genç, bir ömür boyu içinizi kemiricene keşke olsaydım diye olun rahatlayın önemli olan güveneceğiniz doktoru bulmak çok da düşünmeyin bende yıllarca ameliyat korkusundan ertelemiştim burnum hem içten hem dıştan sorunlu olduğu halde ama boşa ertelemişim oldum ve şimdi çok mutluyum keşke daha önce olsaymışım hiç ağrım sızım da olmadı hiçbir şey düşünmeden girin ameliyata sonrasını doktora bırakın hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba,

Yaş 37 , Ankara.

yas 37 bence gayet erken bi donem:))) anesteziden korkucak hicbisey yok, hemen uyuyup uyanıosunuz, uyanınca agrı sızı yok, damardan yeterince agrı kesici vermis oluyorlar. diger saydıklarınız icin , iyi bir dr. secerseniz bu tarz aksiliklerin olma olasılıgı cok dusuk olur. Kendinizi daha yi hissediceginizi dusunuyorsaniz bence korkulcka bisey yok:61:

Ankarada sana önereceğim çok iyi bir doktor var ablacım adı necdet uçar annem ve ablam burnunu bu doktora yaptırdı ve sonuçları harika oldu sanada özelden fotograflarını gönderebilirim istersen gerçekten çok iyi bir doktor sonrasında morluk şişlik en fazla 1 hafta yaşıyorsun hemen iniyor sonrasında düşmede yaşanmıyor

annemde burnunu yaptırdığında 39 yaşındaydı 10 sene oldu hiçbir problem yaşamadı yaştan dolayı korkmamalısın bence

Son düzenleme:
19nisan ameliyat güünüm bir ay önce belirlendi ama sanki olmayacakmışım gibi geliyor o gün uzak gibi korkuyorum bir yandan heyecanda var :) devlet hastanesine olacam nasipse 850-1,500 arası değişiyormuş malzemelere ilaçlara göre falan filan inşallah güzel sonuç alırım

Arkadaşlar merhaba,

Yaş 37 , Ankara.

Ben 40 yaşında ameliyat oldum...Hiçbir aksilik de yaşamadım şükür...İyikide olmuşum...:)) buralarda defalarcada anlattım...Eğitimdi , evlilikti ,işti, kariyerdi, çocuktu derken ancak sıra geliyor zaten....Kesinlikle yaşla ilgili sınırlamayın kendinizi....

Ben 40 yaşında ameliyat oldum...Hiçbir aksilik de yaşamadım şükür...İyikide olmuşum...:)) buralarda defalarcada anlattım...Eğitimdi , evlilikti ,işti, kariyerdi, çocuktu derken ancak sıra geliyor zaten....Kesinlikle yaşla ilgili sınırlamayın kendinizi....

OOOO mikado hoşgeldin nasılsın:)))

yeni halini çok merak ediyorum..benim albümde resim var bakmak istersen....

Yazılarınızla içime su serptiniz. 22nisanda gatada İsmail Şahin e ameliyat olacağım.Tabi daha önce anestezi için test yapılacak, sonuç olumlu olursa sanırım ciddi ciddi ameliyat olacağım.... inanasım gelmiyor :)

Sezeryan olduğumda uyanırken nefes alamadım yada alamıyor gibi hissettim, tam ifade edemiyorum... yine aynısı olacak diye korkuyorum.

Şİmdiye kadar ameliyat olayı çok istedim lakin hep ya öteledim ya da yok olmayacağım dedim. İlk defa tarih alacak kadar ileri gittim. Bakalım ne olacak:18:

Arkadaşlar yorumlarınız için çooook teşekkür ediyorum, biraz olsun gerginliğim azaldı.

ben burun ameliyatından uyandığımda tamponlar nedeniyle ağzımdan enfes alıyordum. Ama iki gün sonra o tamponlar çıktığında ve ben ilk defa "gerçekten" burnumdan nefes almaya başladığımda öyle mutlu oldum ki. Uzun yıllar boşu boşuna ertelemişim.
Benim kemiklerim fazla güçlü oldukları için ameliyat sonrası biraz ağrılı geçti. Ama katlanılmayacak bir şey değil, ve sonuçlarına kesinlikle değiyor.
şimdiden geçmiş olsun:):nazar:

aramıza hoşgeldin emin ol kolay olan ameliyatmış asıl zorlu süreç bantlar çıktıktan sonra biran önce ödemler geçsin isticeksin ödemler indikçe burnun güzelleştikçe mutlu olucaksın :21: inşallah istediğin buruna kavuşursun artık düşünmeyi bırak rahat ol burnunun yeni alıcağı güzel şeklini düşünerek gir ameliyata :13:

yazdıklarınızı okuyunca acayip heyecanlanıyorum, yani bu kadar korkuya rağmen , yazıları okuyunca cesaretleniyorum, hani; gel şu an ameliyat edeceğiz deseler hemen oluverecekmişim gibi :kkk:

Arkadaşlar, anestezi için tahlillerimi yaptırdım, yarın anestezi onayına sunulacak, umarım bir sorun çıkmaz:18:

Bu arada bade82 başlığını okuya okuya hafiften meme amelliyatına da kaymaya başladım gibi pfff:44:.
İzlediğim yabancı programlarında meme ameliyatını göbek deliğinden girerek yapıyorlar ve ameliyat sonrası ufacık bir dikişiniz oluyor, oysa bizde çok daha karmaşık sanırım...kol altı, meme ucu ve veya meme altından giriliyor.

:)) neyse şimdiki önceliğim burun olmalı.Umarı anesteziden olumlu sonuç çıkar.

hayırlı olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz inşallah istediğin burna kavuşursun :13:

eğer burnunuzu yaptırmak istiyorsanız fazla düşünmeyin, güvenebileceğiniz bir doktor bulun sadece. gerisi şansınıza bağlı olarak inşallah güzel olacaktır. Bir sefer ameliyat bazen yeterli olmayabiliyor.

ayrıca ilk başta problem varmış gibi gelebilir size, mesela bir burun deliği daha fazla geniş gibi ve ya yüzeyde pürüzler varmış gibi, ama zamanla bunlar minimuma gelecektir, genelde doktorların söylediğin net halini 6 ayda alacağı fakat bir ay sonunda genel hali belli olur :)

Back
X