Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burnumun Estetiğe İhtiyacı Var mı Kızlar?(fotoğraflı)
bence sakıııınnnn sakkınnnnnnnnnnnn degmez yaa ben mahvoldum bu amelıyatta benım burnumda senınkı gıbıydı ,benzettımm, yıne de yaptırmak ıstedım ve suan 5. gunum yaptırdım ama ben hayatımda boyle bır ıskence cekmedım korkutmak gıbı olmasın..cunku herkesın bunyesıne gore sanırım bırcok kısı cok kolay atlatmıs gel gor kı benımkı tam bır felakettı sımdı sımdı bıraz toparlıyorum sankı ..
fakat senın gıbı bır burna sahıpen taktım kafaya yaptırdım sımdı cok pısmanım domuz burnu gıbı gozukuyor zaten umarım boyle kalmazzzzz(((
canım ne hoş hatunsun yaaa..
burun bi tarafa yüz hatların çok güzel..
biz burda herkesin estetiklerini göre göre ay bende de var mı bi bozukluk diye bakınıp duruyoruz:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence sakıııınnnn sakkınnnnnnnnnnnn degmez yaa ben mahvoldum bu amelıyatta benım burnumda senınkı gıbıydı ,benzettımm, yıne de yaptırmak ıstedım ve suan 5. gunum yaptırdım ama ben hayatımda boyle bır ıskence cekmedım korkutmak gıbı olmasın..cunku herkesın bunyesıne gore sanırım bırcok kısı cok kolay atlatmıs gel gor kı benımkı tam bır felakettı sımdı sımdı bıraz toparlıyorum sankı ..
fakat senın gıbı bır burna sahıpen taktım kafaya yaptırdım sımdı cok pısmanım domuz burnu gıbı gozukuyor zaten umarım boyle kalmazzzzz(((