Burnumun Estetiğe İhtiyacı Var mı Kızlar?(fotoğraflı)

burnunu yaptırmak istediğinde doktor bunu kabul ediyorsa bilki tamamen ticaret için olucakkkk...insanlar gerçek anlamda kötü burunlarını bile yaptırmaya korkarken gerçekten cesaretlisin diyorum ve eğer bu fotodaki gibiyse burnun (bazen fotolar insanı yanıltır) hiçç gerek yokk yaaa çok kötü olursaa sonra çokkkk üzülürsünnn....

Arkadasim, hayatinda baska derdinmi yok? :-) Yanlis anlama, bebek gibi yüzün var, eger burnun o yüzündeki diger güzellikleri bozmus olsaydi hak verirdim ama ben doktor baris cakira hak veriyorum :-)

Bencede estetik gerekmez. Tamam, minacik burnun yok, ama burnun bütün yüzünle cok uyumlu.
Benim burnum kemerli ve etli ve kücük cenem var. Yani buda cok önemli, mesela senin cenen cok güzel. Hersey "in proportion" ;-) Yinede sen bilirsin.

yüzüne uyumlu bir burnun var yakısıyo,yüzünde bi orantı var birkere o yüzden gerek yok zaten sen kararsızken normal bi doktor seni ameliyatta yapmaz,ama sen bunu sorun ediyorum diyosan iyi bi doktora kararını verdikten sonra yaptır,senn begenmen en önemlisi cünkü,kesin kararını verdiğinde gitmen sonrasındada begenmen için cok önemli bunu untma...

yok artık daha neler=) :mymeka:
ne güzel burnun var kız sen depresyonda mısın yoksa fisfisfis

şu kadının adı neydi melez ünlü beyonce,burnunu yaptıra yaptıra anca seninki gibi oldu burnu.

şaka mı bu yahu akannehir
bir insan çok abartılacak bir görüntü bozukluğu olmadıkça neden estetik yaptırmak istesinki canım kırılma ama bana çok garip geldi. neyse sonuç olarak ihtiyacın yok :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorum yazdığınız için..Burnumu beğenmenizede sevindim açıkcası ama.. aynaya bakınca çok rahatsız oluyorum işte..Şimdi bazı arkadaşların yorumlarını cevap yazınca anlıyacaksınız beni..

Allahım ne günelre kaldıkkzemuszemus
işin şakası kırılma sakın ..

ama cidden burnun çok hoşş..

nasıl bişey istiyorsunkii..
okka küçük düğme gibimi bişeyy..

birdek burda bu profilden birazcık büyük görünüor ama idğer türlüü diğer resimelrde mükenmel enrdeysee...

birçok ters mesaj bile alacaksın burdan emin ol..

hiç bir kusuru yok burnunun rahat ol...sevgiler..

Yok canım kırılmam sizin yorumlarınızı almak benim için önemli.Dışarıdan da birilerinin değerlendirmesi gerek dimi ;)Okka gibi küçücük istemiyorum o zaman zaten çok abes durur yüzümle.Elmacık kemiklerim sağolsunlar baya belirgin yüzüm ince olsaydı tamam derdim.Yakışmayacağını biliyorum yani ama seninde gördüğün gibi benim burnumda küçük değil..profilden büyük durduğu doğrudur yani..
Kimse aman aman yaptır dememiş zaten :)) seviyorum sizi

hiç gerek yok gerçekten, burnumun sağında çıkıntı var demişsin, ameliyat olman burnunda çıkıntı olmayacağı anlamına gelmiyo malesef. en azından bu çıkntı sana bedava ve stressiz geldi. para ve zaman harcayıp beğenmeyeceğin bir burna sahip olma ihtimalindense burnunu sevmeye çalış bence yerimseniben

Aslında dediğin doğru.Sevmeyede çalışıyorum ama olmuyor.Tam ortada çıkıntı olsa hiç olmazsa simetrik durur.Sonuçta bir yanda var diğer yanda yok.Bir yandan bakılınca düzgün diğer yer bozuk..Buna gıcık oluyorum.O çıkıntı olan yerin çevresi beyaz mesela ben kapatıyorum orayı iyice dikkat çekmesin diye.Özellikle yazın felaket belli oluyor.

ben arkadaslara katilmiyorum:)) burnun normal yani kotu kesinlikle degil ama anladigim kadariyla genis onden biraz bozuk duruyor yani bana kalirsada yaptirma ama cok daha guzel olabilirsn yaptirirsan eger gercekten istiyorsan yaptir derim ben cok gzl olur..

Geniş geniş gülmeyi seven biriyim ama bu yüzden istediğim gibi gülemiyorum bazen iyice genişliyor..

yok artık daha neler=) :mymeka:
ne güzel burnun var kız sen depresyonda mısın yoksa fisfisfis

:utangac:

şaka mı bu yahu akannehir
bir insan çok abartılacak bir görüntü bozukluğu olmadıkça neden estetik yaptırmak istesinki canım kırılma ama bana çok garip geldi. neyse sonuç olarak ihtiyacın yok :)

yok tatlım kırılmam :1hug:

Hic gerek yok canim, bence sen cok inceliyorsun.
Yuzunle cok uyumlu bir burun.
Birde illaki kucucuk burun guzeldir diye bir sey yok. Onemli olan yuzunle uyumlu olmasi bence. Buda sende var zaten

Valla hiç gerek yok diyen arkadaşlara şaşırıyorum...

Bir kere buyuk bir burunu var arkadaşın...Tamam bu halıylede guzel hoş bir kız ama emınımkı amelıyat olduktan sonra görenın dönüp dönüp bir daha bakacağı bır kız olucak...

Bence ımkanın varsa olmalısın...

Bencede gerek yok ama tabi arkadaş kendisi bilir. %100 istediği gibi bi burunada kavuşamayacağı gibi bi durumda var tabi ..

bence ameliyata gerek yok diğer arkadaşlara katılıyorum

ama en önemlisi senin ne istediğin eğer gerçekten ameliyat olmak istiyorsan olmalısın.

çok güzel yüz hatların var çok hoş bir kızsın güzelliğini riske atma derim ben yine de :)

Bazı resimlerde gayet iyi duruyor burnun ,bazı resimlerde ise burun ucun büyük görünüyor.Çok güzel bir yüzün var ,burnunda biraz küçültülse harika olursun.Eğer gerçekten istiyorsan ve imkanın varsa yaptır derim ben canım......

ht2nor .!.:
Aslında dediğin doğru.Sevmeyede çalışıyorum ama olmuyor.Tam ortada çıkıntı olsa hiç olmazsa simetrik durur.Sonuçta bir yanda var diğer yanda yok.Bir yandan bakılınca düzgün diğer yer bozuk..Buna gıcık oluyorum.O çıkıntı olan yerin çevresi beyaz mesela ben kapatıyorum orayı iyice dikkat çekmesin diye.Özellikle yazın felaket belli oluyor.

benim burnumda sag taraftan felaket kötü duruyo ama sol taraftan sag taraf gibi durmuyo iki taraftanda kötü duruyo ama sol taraf daha düzgün duruyo.. yani demek istedigim bu dünyadaki her insanin yüzünün bi tarafi diger tarafindan daha hos diger tarafi ise daha cirkin bunu herkes biliyo..
bence sende böyle ufak seyleri takma tabikide kendine sorun ediyosan mutlu olmak icin yaptirabilirsin bisey diyemeyiz ama o kadar sIkIntiya katlanmana degmez bence bosu bosuna o kadar eziyet:)
burnun gayet güzel cnm güven bizeee keske bizimde burunlarimiz böyle olsada bizde estetik olmasak:)

bence de gerek yok ama son karar senin tabi, yaptırmaya karar verirsen de çok iyi seç doktorunu, sonra eskisini arama benim gibi..

kesinilkle gerek yok.çok güzelsin.sen anlatıldığı kadar kolay sanıyosun sanırım bu ameliyatı.hiçte öyle değildi.

bence yaptırma.Sonuçta bir sürü risk var.Burnunun şekli yüzüne yakışacak mı?,nefes sorunun olacak mı? Şu haliyle burnun estetik gibi zaten.

Back
X