Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım ne günelre kaldıkkzemuszemus
işin şakası kırılma sakın ..
ama cidden burnun çok hoşş..
nasıl bişey istiyorsunkii..
okka küçük düğme gibimi bişeyy..
birdek burda bu profilden birazcık büyük görünüor ama idğer türlüü diğer resimelrde mükenmel enrdeysee...
birçok ters mesaj bile alacaksın burdan emin ol..
hiç bir kusuru yok burnunun rahat ol...sevgiler..
hiç gerek yok gerçekten, burnumun sağında çıkıntı var demişsin, ameliyat olman burnunda çıkıntı olmayacağı anlamına gelmiyo malesef. en azından bu çıkntı sana bedava ve stressiz geldi. para ve zaman harcayıp beğenmeyeceğin bir burna sahip olma ihtimalindense burnunu sevmeye çalış bence yerimseniben
ben arkadaslara katilmiyorum:)) burnun normal yani kotu kesinlikle degil ama anladigim kadariyla genis onden biraz bozuk duruyor yani bana kalirsada yaptirma ama cok daha guzel olabilirsn yaptirirsan eger gercekten istiyorsan yaptir derim ben cok gzl olur..
yok artık daha neler=) :mymeka:
ne güzel burnun var kız sen depresyonda mısın yoksa fisfisfis
şaka mı bu yahu akannehir
bir insan çok abartılacak bir görüntü bozukluğu olmadıkça neden estetik yaptırmak istesinki canım kırılma ama bana çok garip geldi. neyse sonuç olarak ihtiyacın yok :)
ht2nor .!.:Aslında dediğin doğru.Sevmeyede çalışıyorum ama olmuyor.Tam ortada çıkıntı olsa hiç olmazsa simetrik durur.Sonuçta bir yanda var diğer yanda yok.Bir yandan bakılınca düzgün diğer yer bozuk..Buna gıcık oluyorum.O çıkıntı olan yerin çevresi beyaz mesela ben kapatıyorum orayı iyice dikkat çekmesin diye.Özellikle yazın felaket belli oluyor.