Burnun giderek daha kötü gözükmesi

Iridescent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
64
12
3
Arkadaşlar galiba herkesin burnu sonradan düzeliyor, benim burun ucu asimetrim gitgide belli oluyor. Annem bile ilk defa bugün eğik burun fln dedi, sinirlerim bozuldu ama güldüm geçtim, kızarsam farketsede söylemez. 3. Ayıma birkaç hafta var, ne yapmalıyım?

Ödem atmak içinde baya uğraşıyorum acaba şişlik indikçe şekil bozukluğu mu belli oluyor.

3. Ayıma girmek üzereyim ve burnum ilkte muhteşemdi, 1-2 haftadan sonra ucu değişti biraz biri diğerine oranla şiş gibi duruyor ama şiş değil, yamuk. Yandan iyi ama ön uç tuhaf

kontrole ne zmn gideceksin? benim de 3 ay doldu ama bi tarafın şişi inmedi. minik bi fark var . minik ama beni deli ediyor. dun kontrolüme gidemedim. ayrıca nefes de alamıyorum . Ya sabır diyorum

bence masaj yapmalısın. masaj yapıyor musun ? ödem atmak için internetten tarifler bulabilirsin

Ödem atmak için illa bişeyler yapmak gerekiyor mu ?
bişey sorucam siz pro üyesiniz ya bilirsiniz. bir arkadaş vardı ALABALIK33 mü tam hatırlamıyorum. burun estetiğiyle ilgili burda her tecrübesini anlatıyordu motive ediyordu, ama hesabı pasif olmuş . neden acaba pasif olunca ne zaman geri döner ?

Ban almış olsa çoktan dönerdi,
Üyelik iptali yaptırmış sanırım

Alabalik32
Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! bu yazıyor profilinde. yaa inanılmaz faydalı biriydi. ona soracagım çok şey vardı ... kendi kapatmış galiba

kızlar 1 yıl boyunca değişiyor emin olun.ödemler indikçe bazılarınınki daha güzel gözüküyor bazılarınında asimetriler şişlikler ortaya çıkıyor.ben talihsiz olanlardanım burun sırtınd abir şişlik vardı gün geçtikçe daha belirgin hale geldi.şişlikler indikçe kusurlar belli oldu yani bakalım görüşmeye gidicem umarım düzeltir.

Off umarım değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…