- 24 Ekim 2018
- 64
- 12
- 3
- Konu Sahibi Iridescent
-
Çok fazla o haliyle kaldı yazanda var, korkuyorum1 yıl diyorlar ama acele atme değişir
Çok fazla o haliyle kaldı yazanda var, korkuyorum[/QUOTE Ne şikayetin var senin ne oldu merak ettim şimdi
Ödem atmak için illa bişeyler yapmak gerekiyor mu ?
bişey sorucam siz pro üyesiniz ya bilirsiniz. bir arkadaş vardı ALABALIK33 mü tam hatırlamıyorum. burun estetiğiyle ilgili burda her tecrübesini anlatıyordu motive ediyordu, ama hesabı pasif olmuş . neden acabaÖdem atmak için illa bişeyler yapmak gerekiyor mu ?
Anladım,hayır ama ödemden mi değil mi diye anlaması için ödem giderici şeyler yapması gerek
Ban almış olsa çoktan dönerdi,bişey sorucam siz pro üyesiniz ya bilirsiniz. bir arkadaş vardı ALABALIK33 mü tam hatırlamıyorum. burun estetiğiyle ilgili burda her tecrübesini anlatıyordu motive ediyordu, ama hesabı pasif olmuş . neden acabapasif olunca ne zaman geri döner ?
ben de pek yapmadım ama hirodoid jel sürdüm hep , onun çok faydasını gördüm. ödem içinAnladım,
Ben ödem atmak için birşey yapmıyorumda ondan sordum :)
Bende ameliyattan önce fikir almıştım kendisinden ama çoktandır hesap pasif görünüyorAlabalik32
Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! bu yazıyor profilinde. yaa inanılmaz faydalı biriydi. ona soracagım çok şey vardı ...kendi kapatmış galiba
Off umarım değişmezkızlar 1 yıl boyunca değişiyor emin olun.ödemler indikçe bazılarınınki daha güzel gözüküyor bazılarınında asimetriler şişlikler ortaya çıkıyor.ben talihsiz olanlardanım burun sırtınd abir şişlik vardı gün geçtikçe daha belirgin hale geldi.şişlikler indikçe kusurlar belli oldu yani bakalım görüşmeye gidicem umarım düzeltir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?