Burnun giderek daha kötü gözükmesi

eğer şuan sıkıntınız yoksa daha da güzelleşir merak etmeyin.şans işi yani.zaten baştada olan sorunlar vardı bende daha da belirginleşti.

kontrole ne zmn gideceksin? benim de 3 ay doldu ama bi tarafın şişi inmedi. minik bi fark var . minik ama beni deli ediyor. dun kontrolüme gidemedim. ayrıca nefes de alamıyorum . Ya sabır diyorum :KK43:

bence masaj yapmalısın. masaj yapıyor musun ? ödem atmak için internetten tarifler bulabilirsin

Masaj yapıyorum. İki hafta sonra gideceğim. Doktor şişlikten dedi demesine ama geçmezse dolgu yaparız da dedi. Yani geçmezse dedi açık açık, o yüzden korkuyorum 3. Ayım ama iki uç eşit değil. Bunun dışında arada nasatol burun açıcı kullanıyorum doktor tavsiyesi.

Arkadaşlar galiba herkesin burnu sonradan düzeliyor, benim burun ucu asimetrim gitgide belli oluyor. Annem bile ilk defa bugün eğik burun fln dedi, sinirlerim bozuldu ama güldüm geçtim, kızarsam farketsede söylemez. 3. Ayıma birkaç hafta var, ne yapmalıyım?

Ödem atmak içinde baya uğraşıyorum acaba şişlik indikçe şekil bozukluğu mu belli oluyor.
Burnunuzu şimdiki durumu nasıl oldu

Back
X