- 13 Ekim 2015
- 33
- 2
- 16
- 36
- Konu Sahibi Yasemin Ar
-
Öncelikle geçmiş olsun :) Önde dikişin var değil mi? Deliklerini çok dert etme daha burun ucun şiş olduğu için onlar iner. Biraz kalkık olmuş eve burnun ama güzel duruyor. :) Benimkini de doktor bu şekilde yaptı doktor sadece kalkık değil normal :) Güzel görünüyor iner daha şişlerin falan masaj verdiyse doktorun onu düzenli yap çok etkiliyo bir de darbe almamaya dikkat :) kötü düşünme insan aynaya baktıkça illa kusurlu bir yerler görüyo olmasa bile
Bandi cikardiktan sonra ucu yine kalkmis gibi ve sis tamamen inince duzelcektir
Güzel yorumun icin öncellikle tesekkür ederim :). Evt dikisler önde, bana masaj verilmedi?? Insallah dedigin gibi iner
yok ya bak 2 gündür koymuyorum vaktim olmuyo. yani artık böyle zamanla geçecek bir şişlik kaldı. Masaj işte şişliklerim için zaten. Çok kırık olduğundan doktor baya kırmıştı benimkini sağım tamamen kapalıydı. o yüzden baya şişliğim oldu morluğm falan. Ama 10 günde nasıl toparlandığımı görsen inanamazsın21. günüm işte. Kaygılanma duş için çok dikkat et. Çok sıcak suyla yıkanma demişti doktorum. Ben yüzüme su vurmuyorum hatta yıkanırken hala, sonradan soğuk su ile yıkıyorum, sıcak böyle hafif morluk yapıyo göz altlarımda :)
Kizlar yuzunuz tam anlamoyla ne zaman indi ve mimikleriniz ne zaman oturdu yani tam anlamiyla rahat rahat ne zaman konusup gulebildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?