bana cevap verecek kimse yokmu acaba?
sorunuz nerdir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana cevap verecek kimse yokmu acaba?
sorunuz nerdir acaba?
ne zaman ameliyat oldunuz eğer yeniyse bunlar cok cok normal ben ameliyat olalı 20 gün oldu alcıdan ctıktığında banada simetri farklılığı cokk gibi geldi ama şişlerim indikce burnum sekil alıyor şimdi burun deliklerimde simetri farklılığı var oda şişliklerden kaynaklanıyodur bence sizinkide hala sis ve bundan dolayı simetri farklılığı var ama yinede aklınıza ttakılıyosa doktorunuza danışın derim umarım bi sorun yokturame. öncesi burnum eğriydi dıştan da içten de. ame. oldum burnum hala yamuk. burun dudak alın üçlüsü de simetrik değil. böyle olan var mı? yada böyle olup sonradan düzelen?
ne zaman ameliyat oldunuz eğer yeniyse bunlar cok cok normal ben ameliyat olalı 20 gün oldu alcıdan ctıktığında banada simetri farklılığı cokk gibi geldi ama şişlerim indikce burnum sekil alıyor şimdi burun deliklerimde simetri farklılığı var oda şişliklerden kaynaklanıyodur bence sizinkide hala sis ve bundan dolayı simetri farklılığı var ama yinede aklınıza ttakılıyosa doktorunuza danışın derim umarım bi sorun yoktur
canım 4 ay oldu. ilk zamanlar o kdr belli değildi. şişlikler indikçe daha belli oldu. kendi doktorumu allaha havale ediyorum. ne yazıkki görüştüğm doktorlar revizyon diyor.
bence yinede bekleyin derim en azından 7-8 ay kadar sonucta kolay bi ameliyat değil ard arda 2 ameliyat için bünye dayanmaz o revizyon diyen doktorlar para almak için hemen yaparlar ben bekle derim
umarım istediğin gibi olur forumda en cok konusulan doktorlardan biri benim doktorum gibi gizli saklı bi doktor değil umarım seni de memnun eder :)barış çakırda 1 sene bekle öyle görüşelim dedi. şuan sadece oma güveniyorum.
umarım istediğin gibi olur forumda en cok konusulan doktorlardan biri benim doktorum gibi gizli saklı bi doktor değil umarım seni de memnun eder :)
senin doktorun kim
Aynı durumdan bende muzdaribim maalesef. Sol tarafa doğru bir eğrilik mevcut.
Süleyman Candan'a ameliyat olacağım iyi bir doktor güven veriyor araştır istersen.
Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)
Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne
Şimdiden çok teşekkürler
canım kayma varsa plastik cerrahi yapıyo benim burnumda kemerli ve hafif kayması vardı Dr Taner korkuta ameliyat oldum hemde çok yakın bi zamanda 25 gün oldu ve çok mutluyum fiyat konusundada sağolsun çok iyi bi fiyat verdi çok doktor araştırdım ama doktora güven çok önemli.ayriyeten profilimde resmim var burnuma bakabilirsin :)
Bedede ayni sorun var artik kalinca öksürük nöbettlerim tutuyor agzimdan nefes aldigim icin ve gün icersinde cok halsiz kaliyorum sizdede ayni sorun varmi kizlar ve göz altlariniz morariyormu. ama KBB ciye olmayi düsünmüyorum amaliyat bir estetikci sanki daha basarili olacakmis gibi geliyor bana yapilmisken tam yapilsin ins.
Arkadaslar benımde 1 sene once kaymaya basladı burnum sola dogru.Sol tarafta bıldıgın dıger taraftan fazla bır kemık belirdi.Fotograflardadada cok belırgın oluyor bu sinirimi bozdu.Ben hem o kemıgı duzelttırıp hem de sekıl verdırmek ıstıyorum.Kbb estetıgı yapamaz dıye dusunuyorum sonra revızyonla ugrasamam zaten cok korkuyorum.Yapmısken iyi bir iş olsun ıstıyorum.Emre ılhan ve cem payaslı arasında kaldım.Birde ne kadar bu amellıyatın fıyatı lutfen bırı yanıtlasınn![]()
canım bende hem burun eğriliği hemde nefes almada problem var ben estetik cerraha gittim rinoplasti amlyatı dedi 1500 tl dedi 1300 yaparım dedi bende önümüzdeki aylarda olcam iinş.
Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)
Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne
Şimdiden çok teşekkürler