burnunu begendiğiniz ünlüleri isimlerini söyler misiniz ??

MelRaeca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
2
0
36
İstanbul
merhaba. bir iki ay içinde hem gögüs hem burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. normalde burnumu törpületecek ve kaldırıcaktım ama babam madem esnetik oluyorsun, güzel bir burun yaptır dedi.Liv Tyler begendiklerimin arasında. ama aklıma başka isimler gelmiyor. Begendiğiniz ünlüler isimlerini söylerseniz çok mutlu olurum, resimlerine bakıp karar vermeye calısırım.

şimdiden teşekkür ederim..:54:

Nicole Kidman’in burnu, Winona Ryder’in gözleri, Kim Basinger’in dudakları, Sandra Bullock’un çenesi, Jennifer Lopez’in yanakları ve Salma Hayek’in vücudu.

Alıntıdır :))

petek dinçöz aysun kayacı ve yasemin hadiventin burunlarını begeniyorum
images

:D bılmıyorumm kı dunde aradım yok ama ben barısa gtsem desem bole bole aynısnı yap dıe yaparmı acba:D:D burnum o seklı alr yanı emınım:D

merhaba. bir iki ay içinde hem gögüs hem burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. normalde burnumu törpületecek ve kaldırıcaktım ama babam madem esnetik oluyorsun, güzel bir burun yaptır dedi.Liv Tyler begendiklerimin arasında. ama aklıma başka isimler gelmiyor. Begendiğiniz ünlüler isimlerini söylerseniz çok mutlu olurum, resimlerine bakıp karar vermeye calısırım.

şimdiden teşekkür ederim..:54:

charlize theron veya nichole kidman.

Back
X