- Konu Sahibi dark princess
-
mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba
mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba
mrb kızlarr..
Arkadaslar burnu cok güzel ve düzgün olmayip da hizma takan var mi? Takiyorsaniz nasil tepkiler aliyorsunuz cevrenizden.
Bu arada tavsiyem tabancayla deldirmeyin. Kikirdak kolay iyilesmeyen yapida oldugu icin uzun bir süre cok aci cekersiniz. Ben kulak kikirdagimi tabancayla deldirmistim acisini aylarca cektim. Tabancayla delimlerde kikirdak parcalaniyor ve iyilesmesi cok uzun sürüyor ama igne ile delimlerde düzgün bir sekilde delindigi icin cabuk iyilesiyor. Ayrica tabancayla delindiginde takilan küpe kulak küpesi ve burna hic uygun degil. Hem cok iri hem de arkasi burnunuza batar. En dogrusu paraya kiyip piercing stüdyosunda isini iyi yapan bir piercingciye deldirmek. Stüdyoyu da iyi arastirmak gerekiyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?