- Konu Sahibi dark princess
ya benimde burnum delik bence çok hoş gözüküyo beyaz taşlı olanlarda çok güzel duruyo ayrıca eger gunluk bakımını yaparsan hiç problem çıkmaz tabii hijneyik bi yere gitmen şartıyla ama bence deldir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burnumu tam 6 kere deldirdim cildim çok hassas hemen yara oluyor altın hızma bile yaptırdım krem sürüyorum şimdi gene deldirdim titanyum bi hızma var birsüre sonra onu çıkarıp altını takacam ama nasıl bakım yapıyorsunuz ben yaralardan kurtulamıyorum sürekli krem sürüyorum ama anlamıyorum vazgeçemiyorumda
ben de burnumu deldirmek istiyorum ama burdakilerin hepsi tabancayla deliyor. üstelik kocaman kulak tabancasıyla. onu da önermiyorlar. sağlık ocakları yapmaz değil mi bu işi? :) bir yerde sağlık ocağının kulak deldiğini duymuştum da:) hijyenik olsun istiyoruz sonuçta. olmadı alıcam iğneyi alkolü kendim yapıcamcesaret edemiyorum aslında yaparım da. daha önce de kulak delmiştim iğneyle. ayrıca bunu evde yapmanın ne gibi riskler taşıdığını da bilemiyorum tabi.
2 gün önce bir arkadaş bugünlerde deldireceğini yazmıştı, ne yaptı acaba deldirdi mi? sonuçları ne oldu? yazarsa seviniriz. daha doğrusu acı var mı acı:)