burnunu sürttürücem demiş:((

Bence daha zorlamana gerek yok zaten en guzl cevabı telefonlarnı acmayarak verıyosun enınde sonunda yanına gelcek ıste o zmn zafer snn olcak(:

zafere az mı kaldı canım hiç bilmyorum ama canıma tak etti çünkü içime atamıyorum düşündükçe boğuluyorum. ağlıyorum dayanamıyorum olmuyor. en sonunda yazdım ve verdim veriştirdim. tutamadım ve sonunda hattımı kapattırdım kırdım . mesajlarım şu:

Benim yerim yurdum belliydi neyin kaygısıydı bu? hayallerin mi yıkıldı benim ki kadar? yıkılamaz.Beni aldattın daha ne olabilir. hiçbirşeye hevesim yok kız başıma otogar köşelerinde bekletecek kadar vicdansızken bu fotoyu koymana şaşırmıyorum. keşke bu yaşadıklarımı birazcık anlayasaydın zaten bunun ötesi yok.

2. mesajım:

İnsan sevdiğine eziyet edermi sesinden kendinden mahrum eder mi sayende ben yasadım. hayatın acılarını benden çıkarman doğrumuydu sen hayattan zevk almıyorsun umutsuz biri diye herşeyi zamana bırakp teselliyi yanlış kollarda araman mutlu kıldımı seni. bana bu duyduğun güvensizlik ne donup baktın mı acaba ne var geride ama göremedin beni istemedin.

3.mesajım:

inadına anlamadın. bir suru plan yapmıştın izin almıştın ben bırakıp gidince öfkelenmiştin. umut ettiklerini bulamadın. neler umuyordun oysa .ben onun için izin aldm o çekti gitti diye düşündün. acaba gerçekten gitmişmiydim. ben zorunda kaldım. ama sen isteseydin herşeyi durdurabilirdin.bıraktın gitmeme izin verdin. sevmedin cesaretin yoktu. kim sana naptıysa benim suçum neydi?ben sevdim diye günahlarını ben mi taşıyacaktı. kimse seni anlayamamış ben anlasam bile ne faydası var?? Hayat o kadar mı uzak görünüyordu ki korkularınla yüzleşmek ben burdayım demek yerine ilk limanda durdun seven insan ızdırap çektirmez.

4. mesajım:
seni aldatacağımı mı düsündün delisin varya yada tümüyle korkak. kim canını acıtımışsa banane senin eskilerinden. ben başkalarına mı giderdim. beni kandırırlar mıyıdı asla. bir sen kandırdın beni.... bir sen yaktın canımı....
senin o salak çevrendekiler çok mu anladılar sen acılar içindeyken sen bu kadar mutsuzken hayata küsmüşken. herşey zaman yalan kim uyduruyo bu yalan cümleyi. o kadar korktun ki bu acılar içindeyken bırakmadın sarrmama izin vermedin. ben oysa a acıları korkuları seninle yaşamıştım. belki fazlaydı acım senden ben aldatıldım sevdiğim insanın evlendiğini düğünün an be an bekleyenleri gördüm. benim acımın tarifi yok olamaz. o kadar kolay olmuyor öyle bir fotoğraf karesinden yada neyse. sen mi sevmedin basşkası mı ayırdı bilmem ama yaşadığım acıyı umarım bekleyyenler yaşar umarım.kocaman bir hayal kırıklığı bıraktıklar bana kocaaaaamaannnn kocaamaaannn. seni çok anlamışlar ki koparabilmişler benden

5. mesajım:

kolay mı öyle gelmek ve gitmek sinan?sen benimsin ne olursa olsun göndermem diyemedin.nası bir güvensizlikti bu. gerek kalmamış ben seni büyüterek yaşatırken sen benden çoktan vazgeçmişsin. insanın sevdiği canı dediği insan yaparsa bunu hayatta kime güvenebilcez o zaman. aldattın neyse ben neyinim ki zaten. sevda benim sevdam.

6.son mesajım:

Seni sevdim suçmuydu günah mıydı?? artık neye inanacağımı bilmiyorum. gücüm gururum hevesim kırık dökük bir nihal kaldı geriye. Belkide sevgisine inanmayıp gttiğin nihal.

son mesajım buydu artık onun saçma sapan burnunu sürttürcem oyunlarndan sıkıldım . canım çok yanıyor hattımı kapatmasam kafayı yicek gibi elimden düşürmüyoruum ona mesj atmadan tutamcaktım kendimi içimde kalcağına söylemek istedim. canım yanıyor ağlamadan duramıyorum. ben mi vicdansızdım o mu?? :(( allahım nası dayanıcam diye yastıpa başımı koysam uyuyamıyorum.hep aklımda o. kızlar yardım edin. canım çok yanıyor hemde nasıl....

Afedersin bu nasil bi adam ya insan sevdinin burununu sürtmesin istermi ya:20:
Resmen bide dalga gecmis, tamam sana süpris hazirlamis olmamis ozman sana gelseydi yasadin yerde süpris yapsaydi.
Benim kocam bekarken eve gitmem lazim aylem bekliyor dedime beni motoruna atardi eve götürürdü:38:
yazini basdan beri okuyorum acak simdi yaza bildem, son durumlu lütfen yaz sana yardim etmek isteri

Resmen bide dalga gecmis, tamam sana süpris hazirlamis olmamis ozman sana gelseydi yasadin yerde süpris yapsaydi.
Benim kocam bekarken eve gitmem lazim aylem bekliyor dedime beni motoruna atardi eve götürürdü:38:
yazini basdan beri okuyorum acak simdi yaza bildem, son durumlu lütfen yaz sana yardim etmek isteri

takıntı yapmış onun gururunu herşeyin, kırmışım ya güya ondan gururu hat safhada kuzenimi aramış hattımı hem kapattım hem kırdım diye bana ulaşamıyor. kuzenime teli açma sakın dedim... onun burnusürtcek şimdi benim değil.. evet içim yanıyor kalbim paramparça artık nasıl davranacağımı bilemiorum onun saçmalıkları yüzünden:((( testiyi önden kırim mantığı:((

takıntı yapmış onun gururunu herşeyin, kırmışım ya güya ondan gururu hat safhada kuzenimi aramış hattımı hem kapattım hem kırdım diye bana ulaşamıyor. kuzenime teli açma sakın dedim... onun burnusürtcek şimdi benim değil.. evet içim yanıyor kalbim paramparça artık nasıl davranacağımı bilemiorum onun saçmalıkları yüzünden:((( testiyi önden kırim mantığı:(( sevmeseydim var ya öyle intikam planları yapardım ama elim kolumu bağladı:(( yardıma çok ihtiyacım var:(( teşekkür ederim:(( bilmek istiyorm yanlış mesajlar atmadım kızlar değil mi??:((

Son düzenleme:
Canım ya kıyamam sana böyle bişey yapmaya hakı yok,
Kimse senin kalbini kırmaya hakı yok, Seven insan göz damlanı bile akıtmaz.:5:

Son düzenleme:
Canım ya kıyamam sana böyle bişey yapmaya hakı yok,
Kimse senin kalbini kırmaya hakı yok, Seven insan göz damlanı bile akıtmaz.:5:

ben ağlarken oda ağlıodu telde :(( nası bişey bu bilmiorummm:(( sevmese aramaz arıosa ben ağlarken neden oda ağlıo:(( bu yaptıkları :(( ufff benim hatam herşeyi mahvettim:(( mesajlarım onu kendine getirsin istedim bilsin ne kadar kırıldığımı dayanamıyorum artıkk:((

Ne sacma bir sebep, sevgiliniz biraz abartmis bence.Sizin sartlarinizi bilip de yinede kinleniyorsa, kendi bilecegi is.Sanki ortada cok buyuk bir mesele varmis gibi davraniyor.Burun surtmekde ne demek aldattiniz sanki..Evlenme teklif etmek isteyen ve sizsiz bir hayat dusunemeyen biri tek seferde yilmaz. Denesin isi ne, "evet" cevabini bir cirpida alip kurtulmak istiyordu.Yazik simdi taa Istanbula kadar gitmesi gerek:))birakin ugrassin biraz, ustune cok dusmeyin.Bu olayda abarttigi kadar mesele edilecek bir durum yok..

Ne sacma bir sebep, sevgiliniz biraz abartmis bence.Sizin sartlarinizi bilip de yinede kinleniyorsa, kendi bilecegi is.Sanki ortada cok buyuk bir mesele varmis gibi davraniyor.Burun surtmekde ne demek aldattiniz sanki..Evlenme teklif etmek isteyen ve sizsiz bir hayat dusunemeyen biri tek seferde yilmaz. Denesin isi ne, "evet" cevabini bir cirpida alip kurtulmak istiyordu.Yazik simdi taa Istanbula kadar gitmesi gerek:))birakin ugrassin biraz, ustune cok dusmeyin.Bu olayda abarttigi kadar mesele edilecek bir durum yok..

ben yapacağımı yaptım zaten artık ben uğraşamam zaten kendi yapıcak bu saatten sonra. böyle takmasaydı canımı yakmasaydı keşke ne gerek vardı yani:( göndermiş olduğum mesajları umraım doğru anlar.hattımı çıkarmalımıyım sizce kızlar??

ben yapacağımı yaptım zaten artık ben uğraşamam zaten kendi yapıcak bu saatten sonra. böyle takmasaydı canımı yakmasaydı keşke ne gerek vardı yani:( göndermiş olduğum mesajları umraım doğru anlar.hattımı çıkarmalımıyım sizce kızlar??

Hatti cikarmaniz bisey cozmez ki.Bunlar konusulup hallonulacak meseleler.Bu sacma intikam olayini kenara birakip gonlunuzu almasini bekleyin.Her istedigine simdiden evet dedirtirse size, isiniz is derim.Artik cozum ondan gelsin.Akisina birakin derim..

Hatti cikarmaniz bisey cozmez ki.Bunlar konusulup hallonulacak meseleler.Bu sacma intikam olayini kenara birakip gonlunuzu almasini bekleyin.Her istedigine simdiden evet dedirtirse size, isiniz is derim.Artik cozum ondan gelsin.Akisina birakin derim..

artık dedirtemez hiç.artık bazı şeyler malesef ki yüz bıraktırmıyo ya insanda ben bunu yaşadım ya o öyle uzaktan izledi diye asla onun her istediğini mi yapcam nanayyyyyyyyy;) umarım kızlar dediğini gibi kızlar merak duygusu varmdır gelir mi dersiniz? bu yoksa tüm istedklerinii yaptırma çabasımıydı?bilmiyorum ama yaptığını unutturmicam ona;))

Umarım en kısa zamanda ortak bir noktada buluşursunuz. :/

ondaki bu cesaretsizlik ve gurur varken çok zorrr canım. burnumu sürttürdü ya içi rahatladı sence gelir miydin sen? bilmiyorum artık kızlar. çok canımı yaktı hiç bu yaşadıklarımı unutmicam. bir insan hergün hayalkırıklığı mutsuz ağlayarak başlar mı güne?

canım ya tamam kapatmıssn telını ııde bn bıseyı anlamadm bu adam snın burnunu surtturmek ıcın cıddı cıddı evlendı mı?

canım ya tamam kapatmıssn telını ııde bn bıseyı anlamadm bu adam snın burnunu surtturmek ıcın cıddı cıddı evlendı mı?

yok canım ne evlenmesi evlenmedi sadece faceete öle koymuş yok öyle biri...kafayı yedircek bana dayanamıyorum artık neden geçmio gittikçe büyüyo bu acı bilmiorum. yemek yemeğe gittik bugün şarkımız çalınca gözlerim doldu. çıkalım dedim arkadasım yemeğini bitircekmiş ben yiyemedim. boğazımda kaldı o yemek. şimdi ise o müziiği dinliorum. noluyo bana arkadaşlar niye bnu yapıyorum. kendim yeterince acım varken bu acıya acı ekliorm galiba. napcam ben şimdi.nasıl davranmalıyım artık..??

onu seviyorum onu özlüyorum onsuz yapamıyorum onsuz olamıyorum geri dönsün istiyorum napcam kızlar ben:((

yineee o ve ondan cevaplar amacı ne dayanılmaz acılarıma acı katmak mı. ne demek istio anlamıyormm geçen gün evimde akrep gördüm öldürdüm ve bayılmıştım. kuzenim akrepten bahsetmiş o hemen lafını söylemiş o akrebi öldürdüğü gibi benide öldürür öldürecek demiş. naptm ki ben:S ne demek istioooo anlamıyorum..

yineee o ve ondan cevaplar amacı ne dayanılmaz acılarıma acı katmak mı. ne demek istio anlamıyormm geçen gün evimde akrep gördüm öldürdüm ve bayılmıştım. kuzenim akrepten bahsetmiş o hemen lafını söylemiş o akrebi öldürdüğü gibi benide öldürür öldürecek demiş. naptm ki ben:S ne demek istioooo anlamıyorum..

ya canım benim sen çıldırdın mı ciddyim ya böle bi herif için üzülüyosun ve bnce kuzenınede dikkat et niye sennle alakası kalmayan bu herifle görüşüyo hala amacı ne ?
şarkınız filan geçti gitti artık düşünme hayat devam ediyor böle biriyle evlenseydn mutlu mu olcaktn hiç sanmıyorum bitti gitti de mutlu olmaya bak ya bi herif için hayattan soğumkta neyin nesi kendini iyi hisset ve hayatna devam et.

Back
X