Bence daha zorlamana gerek yok zaten en guzl cevabı telefonlarnı acmayarak verıyosun enınde sonunda yanına gelcek ıste o zmn zafer snn olcak![]()
dün gece 1i geçen bir saatte aramış bilio açmıyorum herhalde ondan diye tahmin ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha zorlamana gerek yok zaten en guzl cevabı telefonlarnı acmayarak verıyosun enınde sonunda yanına gelcek ıste o zmn zafer snn olcak![]()
Afedersin bu nasil bi adam ya insan sevdinin burununu sürtmesin istermi ya
Resmen bide dalga gecmis, tamam sana süpris hazirlamis olmamis ozman sana gelseydi yasadin yerde süpris yapsaydi.
Benim kocam bekarken eve gitmem lazim aylem bekliyor dedime beni motoruna atardi eve götürürdü
yazini basdan beri okuyorum acak simdi yaza bildem, son durumlu lütfen yaz sana yardim etmek isteri
Afedersin bu nasil bi adam ya insan sevdinin burununu sürtmesin istermi ya
Resmen bide dalga gecmis, tamam sana süpris hazirlamis olmamis ozman sana gelseydi yasadin yerde süpris yapsaydi.
Benim kocam bekarken eve gitmem lazim aylem bekliyor dedime beni motoruna atardi eve götürürdü
yazini basdan beri okuyorum acak simdi yaza bildem, son durumlu lütfen yaz sana yardim etmek isteri
Canım ya kıyamam sana böyle bişey yapmaya hakı yok,
Kimse senin kalbini kırmaya hakı yok, Seven insan göz damlanı bile akıtmaz.![]()
Ne sacma bir sebep, sevgiliniz biraz abartmis bence.Sizin sartlarinizi bilip de yinede kinleniyorsa, kendi bilecegi is.Sanki ortada cok buyuk bir mesele varmis gibi davraniyor.Burun surtmekde ne demek aldattiniz sanki..Evlenme teklif etmek isteyen ve sizsiz bir hayat dusunemeyen biri tek seferde yilmaz. Denesin isi ne, "evet" cevabini bir cirpida alip kurtulmak istiyordu.Yazik simdi taa Istanbula kadar gitmesi gerek:))birakin ugrassin biraz, ustune cok dusmeyin.Bu olayda abarttigi kadar mesele edilecek bir durum yok..
ben yapacağımı yaptım zaten artık ben uğraşamam zaten kendi yapıcak bu saatten sonra. böyle takmasaydı canımı yakmasaydı keşke ne gerek vardı yanigöndermiş olduğum mesajları umraım doğru anlar.hattımı çıkarmalımıyım sizce kızlar??
Hatti cikarmaniz bisey cozmez ki.Bunlar konusulup hallonulacak meseleler.Bu sacma intikam olayini kenara birakip gonlunuzu almasini bekleyin.Her istedigine simdiden evet dedirtirse size, isiniz is derim.Artik cozum ondan gelsin.Akisina birakin derim..
Umarım en kısa zamanda ortak bir noktada buluşursunuz. :/
canım ya tamam kapatmıssn telını ııde bn bıseyı anlamadm bu adam snın burnunu surtturmek ıcın cıddı cıddı evlendı mı?
yineee o ve ondan cevaplar amacı ne dayanılmaz acılarıma acı katmak mı. ne demek istio anlamıyormm geçen gün evimde akrep gördüm öldürdüm ve bayılmıştım. kuzenim akrepten bahsetmiş o hemen lafını söylemiş o akrebi öldürdüğü gibi benide öldürür öldürecek demiş. naptm ki ben:S ne demek istioooo anlamıyorum..