• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnunu yapmak istiyorum

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
49
-28
1
24
Merhaba arkadaşlar
Burnumu ezelden beri hiç sevmiyorum gözüme çok bakıyor büyük kemerli bir burun. Gözlerim iri ela güzel bir kadınım yani kendimce ama sadece burnum büyük bir kusur gibi yüzümde. Yapmak istiyorum ama eşim taraftar değil böyle güzel yapma günah diyor bir türlü ikna edemiyorum çok istiyorum ama eşim bırakmıyor sizce ne yapmalıyım günah boyutu benim de kafama takılıyor

Merhaba arkadaşlar
Burnumu ezelden beri hiç sevmiyorum gözüme çok bakıyor büyük kemerli bir burun. Gözlerim iri ela güzel bir kadınım yani kendimce ama sadece burnum büyük bir kusur gibi yüzümde. Yapmak istiyorum ama eşim taraftar değil böyle güzel yapma günah diyor bir türlü ikna edemiyorum çok istiyorum ama eşim bırakmıyor sizce ne yapmalıyım günah boyutu benim de kafama takılıyor
Sağlık açısından bir sorununuz var mı ? İnsan içine çıkınca kapatmak isteyecek kadar kötü bir görünüme mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz ?

Estetik bölümünde burun estetiği sonrası yeni haline alışamayan üyeler de var. Bu da bir risk.

Merhaba arkadaşlar
Valla bende çok istiyorum hatta nişanlıyken randevumu alıp anestezi evraklarına kadar halletmiştim ama korkumdan yaptıramadım, çok pişmanım hala içimde uktedir… günah boyutuna ben yorum yapma taraftarı değilim Allah’la sizin aranızda. Nasıl mutlu olacaksanız onu yapın derim🌷

Sağlık açısından bir sorununuz var mı ? İnsan içine çıkınca kapatmak isteyecek kadar kötü bir görünüme mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz ?

Estetik bölümünde burun estetiği sonrası yeni haline alışamayan üyeler de var. Bu da bir risk.
Hayır çok şükür ikisi de Yok

Sağlık açısından bir sorununuz veya çok büyük bir burnunuz yoksa kesinlikle yaptırmamanızı tavsiye ederim benim kemerli bir burnum ve sağlık açısından çok büyük sorunlarım vardı ameliyat oldum ama inanın değmez 2 kere ameliyat olmama rağmen hala sorunlu o kadar pişmanım ki keşke olmasaydım

Ben buraya üye olmadan önce kafamda ameliyat olacağım doktor isimleri bile belliydi. Paramı biriktirir gider olurum diyordum. Ama burada ameliyatı olmuş hasta deneyimlerini okuyun, cilt yapısına bağlı olarak doktor iyi olsa da burunda deformasyon oluşabiliyor. Revizyon ihtimalini de göz önünde bulundurarak hem maddi hem manevi kendini hazırlayıp bu ameliyata girmek lazım. Burnu tek seferde iyi olanlar çok şanslı ama herkeste öyle olmuyor maalesef. Hekime de cilde de şansa da bağlı.

Günah kısmına yorum yapamayız. Ancak benim burnumda nefes alma sorunu olmasına rağmen bıçak altına yatamam. Canım tatlı benim 🤭 ki doktor acil yarış vermişti. kaçtım ben 😂

Dün 7 sene önce mezun olan bir kız öğrencimle karşılaşmamızı sizinle paylaşmak istedim başlığı okuyunca 😊
Bu kızımızın masmavi gözleri sarı saçları, o kadar kusursuz bir güzelliği vardı ki ...Lise yıllarında bile hani o zaman ergenler şekilsiz olur o hiç öyle olmadı.Neyse dün karşılaştık Allah'ım konuşuyoruz ama birşeyler farklı o can alıcı güzellik sıradanlaşmış hani nolmuş diyorum bir yandan yüzüne bakıyorum gözler aynı vs derken ayrıldık eve geldim bir ışık yandı kızımız burnunu yaptırmış küçük ,ucu kalkık ve tekdüze bir burun halbuki önceki burnu hafif kemerli ve yüzüne çok yakışan bir burundu.Fahriye evcen burnu gibiydi daha incesi onun.
Neyse işte takıntı haline getirmeyin lütfen çok afaki bir bozukluk yoksa yüzünüzle oynatmayın derim hiç doğal durmuyor yüzün aurası kayboluyor iyi düşünüp taşınmak lazım

Gideriniz varsa oynatmayin en amiyane tabirle :) kumar gibi bisey yillardir ben de takip ederim burada ameliyat olup yazanları cogunun iyi degil inanin cok arada tek tuk var iyi olan. Herkes de zaten profilden fotograf koyar ama önden bakınca cogunun estetiksiz hali daha güzel.

Yaklaşık 10 sene önce yaptırdım bir gün bile pişman olmadım :) hem kırıktı hem de deviasyon vardı, ailemi ikna etmem biraz zaman aldı o dönem ama sonrasında onlar da iyi ki ameliyatı olmuşsun dediler 😁 bence nasıl bir müdahale istediğinize de bağlı. Ben hiç küçücük hokka gibi bir burun hayaliyle gitmedim doktora. Sadece deviasyon sorunum düzelsin ve kırıktan ötürü oluşan kemer kaybolsun istedim. Hatta ameliyattan sonra yaptirmisken biraz daha müdahale ettiryseydin keşke diyenler bile oldu😬 o kadar doğal ve “normal” bir burun görünümü istiyordum çünkü. Aynaya her baktığımda beni mutlu ediyor ve bence bu en yeterli sebep 😊

Burun estetiği yaptırıp doktor adı paylaşan öncesi sonrası resimler var estetik kısmına açsaydiniz konuyu bu amiliyati olmuş kisilerden yorum alırsınız daha sağlıklı olur

Şans tamamen burun estetiği çok iyi bir doktora gidin uzman olsun ben şöyle düşünüyorum kişi kafaya taktiysa kim ne derse desin boş burnunu o kadar onemsiyorki bir süre sonra tüm güzellik algısı bitiyor burnum cirkin diye kafasını yerden kaldırmayan insanlar tanıdım bana garip gelmiyor okb olacak kadar ruh sağlığı bozulmak üzere bence bu durumda ona yaptırma diyemem

Eşinizi ikna etmeniz gerekiyorsa önce ödemeyi o yapacaksa o konuda bir şey yapamayız :)

Ama yaptırın kalmasın içinizde madem bu kadar istiyorsunuz

Merhaba arkadaşlar
Bence de yaptırmayın. Yaptıran 2 arkadaşımda pişman ne doğru düzgün burunlarını sile biliyorlar ne de gece uyurken yüzü koyun yatamıyorlarmış ikisininde şikayetleri aynı. Sağlık açısından bir problem yoksa yaptırılmaması taraftarıyım. Ancak psikoloji de bir sağlık sorunudur siz kendinizi iyi hissetmiyorsanız yaptırın.

Hayatımda aldığım en iyi en mantıklı karar burnumu yaptırmaktı o yüzden ben kötü yorum yapamayacağım 😬
Hem yüzünüz o kadar değişiyor ki yani benim değişti ben de ela gözlüyüm resmen beş puan atladım😀

Etrafımda yaptırıp mutlu olan sayısı çok az. Mutsuz olan çoğunlukta. Böyle aşırı anormal, insanların geçerken dönüp dönüp 'aa şuna bak ne acayip' dediği bir burun değilse ne gerek var bacım ya 😅

Yaptıranlar valla kusura bakmasın ama yüzde 90i o kadar belli oluyo ki. Herkesde aynı burun. Yakışan da aynısını yaptırıyo yakışmayan da. 😅 Şimdiye kadar 'güzel olmus' diye yorum yaptığım herkese sırf artık olan olmuş, kızcağız üzülmesin diye öyle demişimdir 😅
Bi de gözlemlediğim başka bisey var. Burnu yaptıran sonrasında illa bi devamını getiriyor. Aman dudaklarımla arası çok açıldı onları da biraz doldurayım. Aman işte yanaklarım pek çökük kaldı oraya da bi dokunuş. Derken hepsi aynı tip olup çıkıyor. Ben uzun zamandır yurt dışındayım baya bi akrabamı gormedim yıllardır. Sosyal medyada karşıma fotoları çıkınca bu hangi kuzenimdi diye durup bi düşünüyorum 🤣
Günah kısmına gelince dediğim gibi öyle anormal bi şekil yoksa sırf modaya uymak için yapılan biseyse ben de günah diye biliyorum. İnanan biriysen alınacak bi risk değil bence.

Back
X