Henüz alçısı çıkalı 5 gün olmuş biri olarak hemen yanıtlayım soruları :)
O an oldukça heyecan vardı burnumun nasıl olduğunu,neye benzediğini okadar merak ediyodumki alçı çıkmadan hergün bunu düşünüyodum :) Ve sonunda beklenen gün geldi alçıyı çıkartması için doktoruma gitmiştim.. Çıkarırken hiç bi acı vs olmuyo ama çıkardıktan sonra bi masaj yapıyo o burun kemiğine bastırıyo ya öyle bi acı sanırım yok o işte çok acıyo ama oda bi anlık bişey sonra oda geçiyo zaten o an burnunu düşünmekten heyecandan o acıya bile katlanıyosun :)) Alçım çıktı kalktım aynaya baktım burnumda bu seferde bi bandaj vardı o yuzdden şeklini pek anlayamamıştım ama eski burnuma göre küçücük duran bi burun vardı karsımda :) ertesi günde o bandajı kendim çıkardım doktorum öyle söylemişti asıl heyecan ozaman başlamıştı işte burnumda hiç bişey olmadan ilk kez görücektim bandajı çıkardım ve aynaya baktım ne göreyim kocamaann şimşişş şekilsiz kütük gibi bi burun

şok olmuştum ama forumdan ve ameliyat olan arkadaslarımdanda tecrübelydımki o burun kesinlkle yanıltmacaydı :)) şiş oldugundan dolayı öyleydi ve bi kaç güne o aşırı olan şişlik ineceki nitekim öylede oldu şuan 11.günümdeyim o ilk anki burnumla alakası olmayan bi burun daha küçük şekllenmiş :) tabi hala şişlkler var oda zamanla geçicek bakalım.. Sana en önemli söylemek istedigm burnun ilk açıldığı anki gibi asla kalmıcak çoook değişicek bunu bilmen :)