Bursa///16

Saol canım bende iyiyim :) bugünü de bitirsek diye bekliyorum... Bitti mi alışverişiniz şimdiden hayırlı olsun gelininiz umarım hep güzel anlaşırsınız...

allah kolaylık versin arkadaşım,alışverişin önemli olan bölümü bitti ufak tefek eksikler kaldı
amin inşallaaaaaaaahhhhh hep anlaşırız

Hayırlı cumalar muhabbet başlamış yetiştimmmmm bu sefer hihoyyyt

Nasılsınız hanımlar

hayırlı cumalar hoşgeldin canım,yetiştin yetiştin bende kaç gündür ilk defa sohbete katılabildim.biz iyiiz sen nasılsın?

Nasılsınız hanımlar

Günaydın :) iyidir canım iş güç başladım işte. bu hafta farklı bi firmadaydım ben kendi şirketimde değildim onun için baya bi vaktim oldu kk daydım hep. burası ve sizlerde olmasanız günler hiç geçmezdi inanın...
Eee birazda siz anlatın bakalım... zemuszemus

canım bizim düğünümüz var yakında gelin alcaz dayerimseniben
gelinlik yatak örtüsü gibi şeyler aldıka.s
kendime bi şey almadım malesef :çok üzgünüm:

simdiden hayirli ugurlu olsun insan okadar kosturunca kendine eli bos döndümü üzülüyor, ama napalim zamanindada sana kosturmuslardir deme sırnaşık şey

amin arkadaşım
evvela cümletten günaydın hayırlı cumalar kızlar

MERYEM03 hoşgeldin arkadaşım memleket havaları geliyomu toprak kokusu falan.özlemişindir heralde annenler mi bursada

hosbuldum, dogrusu burnumda tütüyor oralar :çok üzgünüm: ailem yanimda beraber kaliyoruz henüz bekarim, bursada dayimlar kaliyor bizde ordan ev aldik yazlari izinin bir kismini orda geciriyoruz, önceleri denizlide kaliyorduk ikisi ayri dünyalar bursanin yerini tutmiyor oralar turkbayragi

Nasılsınız hanımlar

sagol canim ben iyiyim hazirlanim görümcelerim kahvaltiya cagirdi raya gidecegim insallahsırnaşık şey

herkeze hayirli cumalar

simdiden hayirli ugurlu olsun insan okadar kosturunca kendine eli bos döndümü üzülüyor, ama napalim zamanindada sana kosturmuslardir deme sırnaşık şey

sağol canım,evet ya bize de alındı zamanında ama şimdi yeni yeni şeyleri görünce erken evlenmişim diyorum

güle güle canım afiyet olsun gelince görüşürüz :teytey:

İyi işte canım yaa ne olsun iş güç fatura müşteri uğpraşıyom valla

Doğru sölüyosun valla kk olmadan vakit geçmiyo bende ne yapıp yapıp giriyorum 3 tane patronum olmasına rağmen napayın dayanamıyorum

Benimde seninki gibi iyi görümcelerim yokki kahvaltıya çağırsın ahhh ahhhh ne iyi görümcelerin var bak kıymetini bil :)))) :dance: afiyet olsun hayatım gelince görüşrüük

oooooooo kimi görümcesine ghider kahvaltıya kimi anasınaaaa:gitme::gitme::gitme:
hüüüüüüüüüüüüü hüüüüüüüüüü

böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

açım aç beni gören yokkkkkkkkk

:mymeka::mymeka::mymeka:

İşte naparsın görümcesi tarafından kahvaltıya çağrıulan açın halinden iyi görümcesi olmayayının halinde annlar mııı
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…