Günaydın kübrabetül nasılsın?
hayırlı cumalar sana da.
günaydın iyiim sağol sen nasılsın?:1hug:
sabahın 7 sinden beri ps başındayım kafamçokkarıştı
Saol canım bende iyiyim :) bugünü de bitirsek diye bekliyorum... Bitti mi alışverişiniz şimdiden hayırlı olsun gelininiz umarım hep güzel anlaşırsınız...
Hayırlı cumalar muhabbet başlamış yetiştimmmmm bu sefer hihoyyyt
Nasılsınız hanımlar
Nasılsınız hanımlar
canım bizim düğünümüz var yakında gelin alcaz dayerimseniben
gelinlik yatak örtüsü gibi şeyler aldıka.s
kendime bi şey almadım malesef :çok üzgünüm:
amin arkadaşım
evvela cümletten günaydın hayırlı cumalar kızlar
MERYEM03 hoşgeldin arkadaşım memleket havaları geliyomu toprak kokusu falan.özlemişindir heralde annenler mi bursada
Nasılsınız hanımlar
simdiden hayirli ugurlu olsun insan okadar kosturunca kendine eli bos döndümü üzülüyor, ama napalim zamanindada sana kosturmuslardir deme sırnaşık şey
hosbuldum, dogrusu burnumda tütüyor oralar :çok üzgünüm: ailem yanimda beraber kaliyoruz henüz bekarim, bursada dayimlar kaliyor bizde ordan ev aldik yazlari izinin bir kismini orda geciriyoruz, önceleri denizlide kaliyorduk ikisi ayri dünyalar bursanin yerini tutmiyor oralar turkbayragi
sagol canim ben iyiyim hazirlanim görümcelerim kahvaltiya cagirdi raya gidecegim insallahsırnaşık şey
herkeze hayirli cumalar
allah kolaylık versin arkadaşım,alışverişin önemli olan bölümü bitti ufak tefek eksikler kaldı
amin inşallaaaaaaaahhhhh hep anlaşırız
hayırlı cumalar hoşgeldin canım,yetiştin yetiştin bende kaç gündür ilk defa sohbete katılabildim.biz iyiiz sen nasılsın?
Günaydın :) iyidir canım iş güç başladım işte. bu hafta farklı bi firmadaydım ben kendi şirketimde değildim onun için baya bi vaktim oldu kk daydım hep. burası ve sizlerde olmasanız günler hiç geçmezdi inanın...
Eee birazda siz anlatın bakalım... zemuszemus
hosbuldum, dogrusu burnumda tütüyor oralar :çok üzgünüm: ailem yanimda beraber kaliyoruz henüz bekarim, bursada dayimlar kaliyor bizde ordan ev aldik yazlari izinin bir kismini orda geciriyoruz, önceleri denizlide kaliyorduk ikisi ayri dünyalar bursanin yerini tutmiyor oralar turkbayragi
sagol canim ben iyiyim hazirlanim görümcelerim kahvaltiya cagirdi raya gidecegim insallahsırnaşık şey
herkeze hayirli cumalar
günaydın bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese kocaman öpücüklerrrr
oooooooo kimi görümcesine ghider kahvaltıya kimi anasınaaaa:gitme::gitme::gitme:
hüüüüüüüüüüüüü hüüüüüüüüüü
böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
açım aç beni gören yokkkkkkkkk
:mymeka::mymeka::mymeka:
laelaelaelaelaeHamarat hanım hadi kolay gelsin fazla geç kalma biz buralardayız kolay geleben gidip ortalığı toparlıyayım sonra gelirim size iyi muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?