Bursa///16

benim misafirlerim gelecek bugün,yoğun bi gün yine beni bekliyo
sonra uğramaya çalışırım yine byyyyyyyyyyy

günaydın yeni hafta sağlık,huzur,mutluluk getirsin
sude günaydın nasılsın canım

İyiyim canım bende sabah kaynanayla görümcemi yolcu ettim misafiri sevirim de çalışırken zor oluyo bide yatılı oluncada dah zor neyse canım kolay gelsin sana öptüm

iyi akşamlar ohhhh çok şükür atlattım misafirlerimi üstümden büyük bi yük gitti
sheinci canım ben evde bi tatlı yaptım canım dışardan söyledik
buyrun sizlerede getirdim afiyet olsun

tatlı olarak tavuk göğsünü bayaa koyu yapıp buzdolabında bekletiyorum iyice soğuyo.sonra elime ufak parçalar alıp içine doğranmış muz koyup elimde yuvarlıyorum.sonra hindistan cevizine bulayıp üzerine çikolata sos döküyorum.resmi yok onun için tarifini yazayım dedim

selammm kızlarr ben yeni üyeyimm ve tabiki bursalıyımm.umarım güzel dostluklar ediniriz...opuyorumnanaktan

k k ya ve topiğimize hoşgeldin canım nasılsın?
kendini tanıtırmısın bize.
ilk önce ben tanıtayım sana kendimi,ben evliyim ve iki kız annesiyim yeşilovada oturuyorum
paylaşımlarda görüşmek üzere canım

günaydın hemşerilerim güzel bir gün sizinle olsun
sheinci günaydın canım nasılsın?

iyiyim canım nolsun iş güç işte
ne hikmetse bugun enerjim ve nneşem yerinde
hayırdır inşallahhhh hayırdır insalllah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

iyiyim canım nolsun iş güç işte
ne hikmetse bugun enerjim ve nneşem yerinde
hayırdır inşallahhhh hayırdır insalllah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aman hep böyle ol canım,allah arttırsın neşeni enerjini
benimde bugün çok canım sıkılıyo evden çıkmak istiyorum.2-3 gündür misafir gelecek diye temizlik hazırlık yapayım derken bunaldım herhalde.dün atlattım bugünde saldım kendimi.arkadaşı aradım oraya gitcez kızlarla

amin canımm
valla sizinde yani ev hanımı olarak işiniz cok zor allah kolaylık versin
cık gez boşver hayat cok kısa tadını cıkartmaya bakkkzemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…