Bursa///16

benim ananemler babannemler falan hisarda oturuyordu ben şimdi inegöldeyim

kızlar biz daha önce buluşup arkadaş oldugumuz için birbirimize gidiyoruz inşllh bigün sizleride beklerim.yada bi yerde toplanırız organizatörümüz ayçaya isteyen yazsın :)

günaydın nasılsınız bursamın güzel ve de özel hatunları,hepinize iyi haftalar :teytey::teytey:
ben yoğun bir hafta sonu geçirdim.4 düğün yaptık,son hafta diye herkez bu haftaya sıkıştırmış düğünleri.
bugünde çocuk hastanesine gitcez kübraya EEG çekilecek.geçen sefer uyanık çekilmişti durmuştu.inş bu seferde durur.dua edinde :Saruboceq:bi aksilik çıkmasın.çok stres yapıyorum

günaydın canımm
evet ya son hafta olduğu için herkes bu haftaya sıkıştırdı vallahi düğünüleria.s
canım bu arada çok geçmiş olsun kızın için işallah çıkmaz bi aksilik gönlünü ferah tut canım. :Saruboceq: nesi var kızının canımm

Günaydın hanımlar
Naıslsınız ?
Haftanın ilk günü sabah sabah atıştık eşimle güzel başlamadı bakaalım nasıl bitecek

sorma karmuk yaaa
Banyo dolabım olmadığı için diş fırçalarını bi kabın içinde lavabonıun yan tarafına koyuyorum
benim kızda sürekli uzanı alıyo ağzına sokuyo bende ağzına sokmasın diye fırçaları alıp bi yere koyuyorum akşam misafirde vardı çokcuğuda vardı bi yere koymuşum nereye koyduğumu bilmiyorum delirdi sabah yok sanki yer yarıldı yerin dibine girdi diş fırçaları girdik birbirimize

off canım yaa bunun için mi tartıştınız sıkma canını çok büyütülcek bişey değil hayatımm ama işte sabah sabah insanın canı sıkılıyo böyle oluncaa :sinifsinif:

Bizim inattır fırçamı bul diyo başka bişi demiyo yaaa cinlerim tepeme geldi
işte tartışılacak bişi değil ama canını sıkıyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…