canım bende beşevlerde oturuyorum fakat hiç öyle küçük mekan kına içinn görmedim yinede sen bi araştır.belki cafe ayarlayabilirsin.üzme kendini bence.ayrıca sitede oturuyorsan site bahceside uygun olur.
canım benim yeni gördüm kusura bakmayeter tatlım
süper olmuş bende geliyimmi
aslında haklısın arkadaşım ama ben cesaret edemedimtatlım iftar menun çok guzel olmuş
ama etlı nohut ve islim kebebı ıkısıde etlı canım bu uzungun ve kısa geceler de rahatsızlık vermesın bunun yerıne yemekler den bırını zeytın yağlı yapabılırsın
tabıkı tercıh senın canım
kolay gelsın
ajikalcim daha 9 ay var demiştin yanliş hatırlamıyosamteşekkür ederim cevabın için malesef bahçeli bir sitemiz yok,
tarih yaklaştıkça daha detaylı arayacağım bulurum inş
arkadaşalr merhaba sıtede gezerken gordum burayı bende bursada oturyorum nasılsınız bakalım bu arada ben teleferıkte oturuyorum bana yakın olan varmı ayrıca 3yıllık evlyım ve henuz bı bebegımız yok dualarınız beklyıroum
sel basmış her yeri zaten...
kızlar beşevlerde acayip yağdı yağmur..Her yeri sel aldı,,camlarımıı silcektim iyiki silmemişim.boşuna silmiş olacaktımmm zemuszemus
sorma ya neyseki geçti bu hafta yağacakmış sanırım. sonra silleriz artıkevet canım bende bugün cam silecektim ama üşendim iyiki üşenmişimkaydirigubbakcemile3 bende beşevlerdeyim bi ara filmlerdeki gibi hortum tutuyolardı sanki:lepi:
sorma ya neyseki geçti bu hafta yağacakmış sanırım. sonra silleriz artık
aynen canım öyle yapıcaz artık
kızlarr ben ysağmurları size bırakıp kaçıom :))
rahmet yağdı çok guseldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?