Bursa///16

canım bende beşevlerde oturuyorum fakat hiç öyle küçük mekan kına içinn görmedim yinede sen bi araştır.belki cafe ayarlayabilirsin.üzme kendini bence.ayrıca sitede oturuyorsan site bahceside uygun olur.

teşekkür ederim cevabın için malesef bahçeli bir sitemiz yok,
tarih yaklaştıkça daha detaylı arayacağım bulurum inş

EVVELA HERKESLERE SELAMMMM
bugün temizlikten başımı kaldıramadım ancak bitti şimdide iftar hazırlarım bugünü de bitirdik hayırlısıyla yarına ALLAH büyük
yeter tatlım
süper olmuş bende geliyimmi
canım benim yeni gördüm kusura bakma
beklerim tabiiiii
iki çocukla servisi nasıl yetiştiririm diye düşünüyorum bence gayet güzel olur bi yardımcı yaniia.s

aslında haklısın arkadaşım ama ben cesaret edemedim
ne yapsam bilemedim zeytinyağlı
bu menüdeki yemekler genelde gelcek olan misafirlerin sevdiğini bildiğim şeyler

teşekkür ederim cevabın için malesef bahçeli bir sitemiz yok,
tarih yaklaştıkça daha detaylı arayacağım bulurum inş
ajikalcim daha 9 ay var demiştin yanliş hatırlamıyosam
şimdiden telaş yapma bu kadar gerilme bence eminim uygun biyer bulunur
çevrende yada tanıdıklarının bahçeli evi olan yokmu yada boş dükyanı

hoopp nabersin şekerim =))) ben de mollaaraptan ama ağrı'da öğretmenlik yapıyorum.. biz de 3.yılımıza girdik, bebişimizi bekliyoruz. canım inşallahh Allah gönlünüze göre verir, bebişinize kavuşursunuz biran önce..

askkooommmm sen nasılsın bacım? yemeklere karar verdin mi? =)))

insan bizi de çağırır bak!!!!lülülülülülü

slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan o ne yağmurdu öyle ya aklım çıktı korkudan gök delindi sandımakannehir

kızlar beşevlerde acayip yağdı yağmur..Her yeri sel aldı,,camlarımıı silcektim iyiki silmemişim.boşuna silmiş olacaktımmm zemuszemus

kızlar beşevlerde acayip yağdı yağmur..Her yeri sel aldı,,camlarımıı silcektim iyiki silmemişim.boşuna silmiş olacaktımmm zemuszemus

evet canım bende bugün cam silecektim ama üşendim iyiki üşenmişimkaydirigubbakcemile3 bende beşevlerdeyim bi ara filmlerdeki gibi hortum tutuyolardı sanki:lepi:

evet canım bende bugün cam silecektim ama üşendim iyiki üşenmişimkaydirigubbakcemile3 bende beşevlerdeyim bi ara filmlerdeki gibi hortum tutuyolardı sanki:lepi:
sorma ya neyseki geçti bu hafta yağacakmış sanırım. sonra silleriz artık

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aycaaaaaaa, melis16+, tugceeeee+

bende geldimm :))

ben kara fatmanın aşağı tarafındayım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…