Bursa///16

tmm cnm anladım.sevcan diye bi arkadasımız var oda kemal paşalı aslen.hatta biz yüzyüze görüştük sen hiç buluşmalara katıldınmı?

tmm cnm anladım.sevcan diye bi arkadasımız var oda kemal paşalı aslen.hatta biz yüzyüze görüştük sen hiç buluşmalara katıldınmı?

yok canım ben bu topiği de keşfedeli çok bi zaman olmadı zaten belki ondan denk gelmemiştira.s ama artık bende olucammmmmmmkaydirigubbakcemile5

bizim davulcu roman havasıyla geçiyo walla şişmiyo kafam hiç bi yandan oynuyrum bi yandan yemek hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3

anam iki çingene ruhlu gacıyla kaldım gece gece oda da ayça da senin gibi çok sever roman havalarını :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5 tamam canm inş bekleriz ayça bi gidip dönsün de mafoldumben gıcık hatun şerh koydurdu buluşmamıza hihoyyyt

klava:

iyi işte tatile gitmeden şişsin kafan oh olsun sana :lepi:

:dilcikar::dilcikar:

bizim davulcu roman havasıyla geçiyo walla şişmiyo kafam hiç bi yandan oynuyrum bi yandan yemek hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3

anaa ben bizimkine sorarım bizimki neden roman havası çalmıo bakayım kolaya kaçıo hain davulcu :mymeka:

canım arkadaşımm nasılda bilir kuzusunun roman havası sevdini Şeniz
sakın ben gelmeden buluşmayın haa orda aynen böle olurum yoksa akannehir

kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:çok severim walla bende kaydirigubbakcemile3
inşallah canım ya hem benim içinde çok iyi olur en azından yolda falan iki tanıdık yüzü görüürüm

canım arkadaşımm nasılda bilir kuzusunun roman havası sevdini Şeniz
sakın ben gelmeden buluşmayın haa orda aynen böle olurum yoksa akannehir

sensiz olur mu canm ya ben şaka yapıyorumm.hem senin kalbün dayanmaz bilriim ben delikafadulden

tamam tuğçecim inş sen de aramızdasın bundan sonra.kızlar bana çaya geldiler buluşmadan sonra biz sevcan ve ayça cok iyi arkadş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…