kaçma kız ay çatlatma egenin güzel havasına gidiosun ahh ahh:gitme::gitme:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aycaaaaaaa, melis16+, tugceeeee+
bende geldimm :))
ben kara fatmanın aşağı tarafındayım canm
evt evt size kuşadassından huhuu yaparım artıkk kaydirigubbakcemile3
annemle konuştuk ordada yaıomuş ki naniknanik
aramız baya var o zaman canm aslen bursalı değilmisin ??kara fatmanın ordan bir kez geçtim sağlık ocağına giderken şimdi gitsem kaybolurumkaydirigubbakcemile3
aramız baya var o zaman canm aslen bursalı değilmisin ??
yok gelmedi davulcu daha zati gıcık oluom du dum kafa şişirıo
tmm cnm anladım.sevcan diye bi arkadasımız var oda kemal paşalı aslen.hatta biz yüzyüze görüştük sen hiç buluşmalara katıldınmı?
yok gelmedi davulcu daha zati gıcık oluom du dum kafa şişirıo
bizim davulcu roman havasıyla geçiyo walla şişmiyo kafam hiç bi yandan oynuyrum bi yandan yemek hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3
klava:
iyi işte tatile gitmeden şişsin kafan oh olsun sana :lepi:
bizim davulcu roman havasıyla geçiyo walla şişmiyo kafam hiç bi yandan oynuyrum bi yandan yemek hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3
anam iki çingene ruhlu gacıyla kaldım gece gece oda da ayça da senin gibi çok sever roman havalarını :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5 tamam canm inş bekleriz ayça bi gidip dönsün de mafoldumben gıcık hatun şerh koydurdu buluşmamıza hihoyyyt
anam iki çingene ruhlu gacıyla kaldım gece gece oda da ayça da senin gibi çok sever roman havalarını :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5 tamam canm inş bekleriz ayça bi gidip dönsün de mafoldumben gıcık hatun şerh koydurdu buluşmamıza hihoyyyt
canım arkadaşımm nasılda bilir kuzusunun roman havası sevdini Şeniz
sakın ben gelmeden buluşmayın haa orda aynen böle olurum yoksa akannehir
:dilcikar::dilcikar:
anaa ben bizimkine sorarım bizimki neden roman havası çalmıo bakayım kolaya kaçıo hain davulcu :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?