- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Merhaba Bursalı hatunlar, nasılsınız? geçmiş bayramınız mübarek olsun. ben bu topiği yeni keşfettim hemen yazayım dedim hemşerilerime.
keyifler nasıl? bayramınız nasıl geçti?
bu arada madem hepimiz Bursalıyız bişi sorucam; bu 1050 konutlar civarında açılan sosyete pazarını aranızda bilen varmı? nasıl gittinizmi güzelmi? gitmeye değermi? ayrıyeten nasıl gidebilirim ulaşım kolaymı?
hepinize şimdiden teşekkürlerrr opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar
Bende bayramı 2, günü dörde kadar kaynanamada geçirdim sonra annem halam derken arkadaşlarım geldi 3, gün bitti gitti tatil hiç bişi anlamadım dinlenemedim
günaydın canım nasılsın?
canım bayramda dinlenilmiyo,bayram tatili azdı bide bu sene
ben çalışmıyorum ama eşim de hiç dinlenemedi gezmekten
Canım golan marketin hemen arkasında salı pazarı kurulan yerden cuma günleri kuruluyomuş nerde oturuyosun ona göre tarif edeyim ben gitmedim gidenler pek beğenmemişler
ama bu hafta bende gidip bi bakayım diyorum zevkler farklı biliyosun.Ayrıca aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
merhaba canım hoşbulduk, valla tarif etsen çok iyi olur. ben kükürtlüde oturuyorum.
Canım o zaman ana yoldan mavi halk otobüsleri var 8/L B/41 biniyosun 1050 konutlarda Golan alışveriş merkezinin önünde iniyosun hemen arkasında zaten aynı yerden de biniyosun 1 vesait cuma günleriymiş
ah canım ya çok saol; valla nasıl ii oldu. du bakalım gitcez yarın. ççok tşk.
günaydın kızlar. evet canım dün gittik ama hiç beğenmedim hiçbir tezgaha yaklaşmadım bilem. o kaddar kötü geldi bana. sen gidebildinmi?
günaydın kızlar herkeze hayırlı hafta sonları inş
bernaZDL,sude,ruzgaryağmur günaydınlar nasılsınız?
ruzgar yağmur hangi pazarı beğenmedin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?