Bursa///16

Merhaba Bursalı hatunlar, nasılsınız? geçmiş bayramınız mübarek olsun. ben bu topiği yeni keşfettim hemen yazayım dedim hemşerilerime.

keyifler nasıl? bayramınız nasıl geçti?

bu arada madem hepimiz Bursalıyız bişi sorucam; bu 1050 konutlar civarında açılan sosyete pazarını aranızda bilen varmı? nasıl gittinizmi güzelmi? gitmeye değermi? ayrıyeten nasıl gidebilirim ulaşım kolaymı?

hepinize şimdiden teşekkürlerrr opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
bayram bitti tatil bitti
bursaya döndüm işe başladımmm

Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse
Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül
korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk
Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır!

günaydın hanımlar
Bende bayramı 2, günü dörde kadar kaynanamada geçirdim sonra annem halam derken arkadaşlarım geldi 3, gün bitti gitti tatil hiç bişi anlamadım dinlenemedim

Canım golan marketin hemen arkasında salı pazarı kurulan yerden cuma günleri kuruluyomuş nerde oturuyosun ona göre tarif edeyim ben gitmedim gidenler pek beğenmemişler
ama bu hafta bende gidip bi bakayım diyorum zevkler farklı biliyosun.Ayrıca aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
Bende bayramı 2, günü dörde kadar kaynanamada geçirdim sonra annem halam derken arkadaşlarım geldi 3, gün bitti gitti tatil hiç bişi anlamadım dinlenemedim

günaydın canım nasılsın?
canım bayramda dinlenilmiyo,bayram tatili azdı bide bu sene
ben çalışmıyorum ama eşim de hiç dinlenemedi gezmekten

günaydın canım nasılsın?
canım bayramda dinlenilmiyo,bayram tatili azdı bide bu sene
ben çalışmıyorum ama eşim de hiç dinlenemedi gezmekten

Evet canım biz çalışanlar hiç dinlemedik bayramı hafta sonu bağlasalardı ne güzl olurduuuuu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

merhaba canım hoşbulduk, valla tarif etsen çok iyi olur. ben kükürtlüde oturuyorum.

merhaba canım hoşbulduk, valla tarif etsen çok iyi olur. ben kükürtlüde oturuyorum.

Canım o zaman ana yoldan mavi halk otobüsleri var 8/L B/41 biniyosun 1050 konutlarda Golan alışveriş merkezinin önünde iniyosun hemen arkasında zaten aynı yerden de biniyosun 1 vesait cuma günleriymiş

Canım o zaman ana yoldan mavi halk otobüsleri var 8/L B/41 biniyosun 1050 konutlarda Golan alışveriş merkezinin önünde iniyosun hemen arkasında zaten aynı yerden de biniyosun 1 vesait cuma günleriymiş

ah canım ya çok saol; valla nasıl ii oldu. du bakalım gitcez yarın. ççok tşk.

herkese günaydııınnn !!!!

hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...

büyüklerimin ellerinden,

küçüklerimin gözlerinden öpüyorum =))))

günaydın kızlar. evet canım dün gittik ama hiç beğenmedim hiçbir tezgaha yaklaşmadım bilem. o kaddar kötü geldi bana. sen gidebildinmi?

günaydın kızlar herkeze hayırlı hafta sonları inş
bernaZDL,sude,ruzgaryağmur günaydınlar nasılsınız?
ruzgar yağmur hangi pazarı beğenmedin canım?

günaydın kızlar. evet canım dün gittik ama hiç beğenmedim hiçbir tezgaha yaklaşmadım bilem. o kaddar kötü geldi bana. sen gidebildinmi?

Bayram arefeside kurulmuştu o pazar patronumun geliniyle kızıda gitmişlerdi hiç beğenmedik dediler
bende bi bakayım bu hafta dedim dün patronun hanımını doktora götürdüm sonra çarşıdan istediklerimide alınca bidaha otobüsten indi bindi olmasın diye gitmedim. ama genelde gidenler beğenmiyo sende beğenmedim diyosan ben boşuna gitmeyeyim.

günaydın kızlar herkeze hayırlı hafta sonları inş
bernaZDL,sude,ruzgaryağmur günaydınlar nasılsınız?
ruzgar yağmur hangi pazarı beğenmedin canım?

günaydın canı karşılaşmıyoruz bayadır nerelerdesin??
Dün 1050 konutlarda sosyete pazarı vardı da yerini tarif ettim rüzgar yağmura
gitmişte beğenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…