Bursa///16

aminn =)))) ilk defa yapıyorum.. zor da değil hani. herkes kolyalıkla yapabilir.. hep abartırlar ya.. şimdiye kadar gözümü korkutmuşum.. yapın deneyin valla

hoşgeldin kardelen iyiiz canım sen nasılsın?
ellerinize sağlık,kışa hazırlık son hızla devam ediyo bursa'da

iyiyim bende ne olsun çalışmaya devam hafta sonu dinleniyorum evdeyim hep yarın işbaşı yerimseniben

evet kışa hazırlık sadece turşu kaldı onuda haftaya yaparız artık annemlezemuszemus

sen neler yapıyorsun bakalım delikafadulden

maşallah siz işleri bitirmişsiniz,afiyetle yiyin inş.
bende iyiim çok şükür,bizde de kış hazırlıkları son sürat devam ediyo.

iyi akşamlar kızlar,bugün uğrayamadım topiğe,kayınvalideme misafir geldi.bütün gün yukardaydım.
yarında anneme misafir geliyormuş oraya gitcem kısmetse.yarın sabahtan kübrayı kontrole götürcem ordan geçerim annemlere.
sizler nasılsınız,bugün kardelenle sudeden başka uğrayan olmamış topiğe nerelerdesiniz.daha bitmedimi kış hazırlıkları?

Kızlarr süpersiniz kış hazırlıkları tam gazzzz.
Bizde de var ama....
Ben çalışıyorum yapabildiğim yere kadar.Annem sağolsun yaaaa.
Arkadaşlar AVON da çalışıyorum.Sormak istediklerniz aklınıza takılan ne olursa ben burdayım....

iyi akşamlar,nerdesiniz bursalı hatunlar
bugün sabah 10 da evden çıktım akşam saat 6 buçukta geldim eve
şimdi yemeğimizi yedik sizlere bakayım dedim.
kübrayı kontrole götürdüm.çok şükür her şey yolunda.gitmişken dr umuz grip aşısnıda yaptı,iyi oldu.

günaydın hanımlar haftayı bitiriyoruz yavaş yavaş giden gün ömrümüzden gidiyo...

bende davetsiizz misafirr olabilirmiyiiim
günaydııın kızlaarr bi bursalıı daha kabul müü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…