Bursa///16

canım günaydın sanada hayırlı cumalar :Saruboceq:
paylaşımın içinde çok teşekkürler gerçekten etkileyici bir hikaye a.s

nasılsın canım kızlar nasıllarŞeniz

merhaba hanımlar nasılsınız benim için çok zor bi gün oldu kardeşimi Ankara'ya askere uğurladık Çok güzel bi duygu. Rabbim bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin

merhaba hanımlar nasılsınız benim için çok zor bi gün oldu kardeşimi Ankara'ya askere uğurladık Çok güzel bi duygu. Rabbim bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin

merhaba canım Şeniz
allah kavuştursun allahın izniyle hayırlısıyla yapar gelir işallah canım:Saruboceq:evet gerçekten çok zor ama bi o kadar da güzel bir duygu hem kardeşimin hem de eşimin yolunu gözlemiştim bende hayırlısıyla yapıp geldiler allahım darısı işallah evlatlarımızın başına:Saruboceq:

GÜNAYDIN HANIMLARRRRŞeniz
HERKES İÇİN ÇOK GÜZEL BİR HAFTA OLUR İŞALLAHHHHHH:Saruboceq:

huuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrr nerelerdesinnnnnniz kaç gündürrrr kimse uğramaz oldu buralaraaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:

AY HALA KİMSE YOK GELİYORUM GİDİYORUM KİMSE UĞRAMAMIŞ:bbo: NEREYE KAYBOLDUNUZ BURSALI HANIMLARRRRRRR:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

kızlar nereye kayboldunuz buluşma var hafta sonu kent meydanında

merhabalar nasılsınız hanımlar hadi ben giremiyorum nete siz çok boş bırakmışsınız burayı aşkolsun,

günaydın hanımlarrrŞeniz

valla sudecim dediğin gibi sessiz kaldı buralar bende hergün gelip gidiyom bakıyorum ama kimsenin uğradığı yok canımm:gitme:

ben geldiiim
kzılar noooldu topikimize in cin top oynuyo
napalımda insanlar gelsin
günmü yapalım promosyon mu yapalım napalım
hepinizi özledim canlar

ben geldiiim
kzılar noooldu topikimize in cin top oynuyo
napalımda insanlar gelsin
günmü yapalım promosyon mu yapalım napalım
hepinizi özledim canlar

ayy canımm hoşgeldin şükür bi uğrayan oldu topiğimize nerelerdesiniz hayatım nasılsın iyimisin a.s
kübra betülde uğramaz oldu yok oratlıkda noldu acaba merak ettim

hoşbulduk hayatım artık iyiyim çok şükür
biliyon grip atlattık kızlarımla
sonrada benim migrenim tuttu yine
başladımı iki hafta sürüyo toparlanmam
ama artık burdayım kısmetse görüşürüz

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SANA VE KIZLARINA Şeniz
ÇOK ŞÜKÜR ATLATMIŞSINIZ HAYATIM HASTALIKALRI ALLAH BİDAHA HASTA ETMESİN CANIM. İYİSİNİZ YA ARTIK GÖRÜŞÜRÜZ BOL BOL İŞALLAHHH:Saruboceq:

inşallah canım
şimdi kızlarımın resmni koydum avatarıma
sizin resimlarinizi görüp kıskanıyodum artık bende koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…