Bursa///16

ay inşallah canım ya zaten çocuklar hasta olcana biz olsak daha iyi benimkilerde havalar bozduğundan beri olcaz olmıcaz arası gidip geliyolar ama inşallah bizde hafif atlatırız

ay inşallah canım ya zaten çocuklar hasta olcana biz olsak daha iyi benimkilerde havalar bozduğundan beri olcaz olmıcaz arası gidip geliyolar ama inşallah bizde hafif atlatırız

inş hafif atlatırsınız.:Saruboceq:
geçen hafta kızımın okulunda,okulun yarısı hastaydı.sınıflar yarı yarıya boştu.
bu haftada öğretmenimiz hastalanmış.iki gün okula tatil oldu bize.hemde baya kötü geçirmiş galiba ben o hastalığı geçirdim diyo öğretmenimiz.

ya bi de nasıl bir hastalıksa yapışıp kalıyo insanın üstüne ama çocuklara extradan tatil iyi olmuştur dinlenirler

hanımlar günaydınn Şeniz
ay sormayın salıdan beri hastayım evde yatıyorum malasef daha kış başlar başlamaz şu gripten bizde nasibimizi aldık bugün işteyima.s
sizler nasılsınız:1hug:

kızlar sabah vali bursadaki tüm okulların pazartesiden itibaren 1 aralık ' a kadar tatil olduğunu açıkladıa.s

ayy canım benim çok geçmiş olsun valla bende çok hastaydım salgın zaten millet gribden kırılıyor daha yeni yeni kendime geliyorum bende.kendine çook iyi bak sıcak bi çorba ve bitki çayı göndereyim burdan sana

kızlar sabah vali bursadaki tüm okulların pazartesiden itibaren 1 aralık ' a kadar tatil olduğunu açıkladıa.s

yaşadı öğrenciler valla sen bu haberi verince birden okul yıllarıma döndüm nasılda bir tatil oldumu havalara uçardık değilmi! çalışanlara tatil yokmuuuuuu:))))) akannehir

hanımlar günaydınn Şeniz
ay sormayın salıdan beri hastayım evde yatıyorum malasef daha kış başlar başlamaz şu gripten bizde nasibimizi aldık bugün işteyima.s
sizler nasılsınız:1hug:

canım benim çok geçmiş olsun.bende merak etmiştim seni.kaç gün gelmeyince
şimdi daha iyisin herhalde işe başlamışsın sevindim
benimde dünden beri boğazlarım arıyo galiba iltihap topladı.bayram bayram hastalancam galiba.inş yatmadan atlatırım.zaten çocuklarla yatmak ne mümkün:1no2:

evet canım tatilmiş,ama ben hiç sevinmedim bu işe.kızım 4. sınıfa gidiyo zaten hastalık nedeniyle doğru dürüst ders görmediler.şimdide tatil:1no2:
esas 1-2 hafta önce çok salgın vardı bizim okulda.çocuklar tam o kula başladı tatil oldu.

hanımlarrrrr hepinize günaydın.hihoyyyt.bu hafta hepimiz için çok yoğun geçicek sanırım.hepimiz için güzel bir hafta olur umarım.temizliğe başlayan bayanlar kolay gelsinzemuszemus

hanımlarrrrr hepinize günaydın.hihoyyyt.bu hafta hepimiz için çok yoğun geçicek sanırım.hepimiz için güzel bir hafta olur umarım.temizliğe başlayan bayanlar kolay gelsinzemuszemus

günaydın canım sana da Şeniz işallah iyi bir hafta olur hepimiz için sana da kolay gelsin Şeniz

valla doğrusunu söylemek gerekirse ben de hiç sevindim tam çocukalr düzeliyo toparlanıyo okula gitmeye başlıyolar şimdi de tatil çıkardılar zaten hastalıklardan doğru düzgün gidemediler okula :1no2:

yaşadı öğrenciler valla sen bu haberi verince birden okul yıllarıma döndüm nasılda bir tatil oldumu havalara uçardık değilmi! çalışanlara tatil yokmuuuuuu:))))) akannehir

malasef canım biz çalışmaya devam:sinifsinif:

merhabalar hanımlar
Karmaukcum kübra betülcüm nasılsınız yaramazlar nasıl çok özledim sizle muhabbetetmeyi inş. sık sık yazışıcaz öpüyorum hepiniz hoşçakalın

merhabalar hanımlar
Karmaukcum kübra betülcüm nasılsınız yaramazlar nasıl çok özledim sizle muhabbetetmeyi inş. sık sık yazışıcaz öpüyorum hepiniz hoşçakalın

sağol canım benim Şeniz
bizler iyiyz çok şükür sen nasılsın nerlerdesin :1hug:

merhabalar hanımlar

merhaba hoşgeldin canım nerelerdesin özledik seni
biz iyiiz canım yaramazlar aynen devam yaramazlıklara
sen nasılsın,neler yapıyosun?

GÜNAYDIN BURSAMIN EN GÜZEL HANIMLARIIIIIIIŞenizŞeniz

günaydın canım nasılsın?

günaydın hanımlar bugün öğretmenler günü
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
ben bugün anneme gitcem temizliğe,yetiştirebilirsek tatlıyıda yapcaz.
sizler nasılsınız bayram telaşı varmı sizdede?

hepinize günaydın hanımlaropuyorumnanaktan nasılsınız koşuşturma başladımı hepinize kolay gelsinnnnklava:

günaydın canımm Şeniz bizler iyiz çok şükür sen nasılsınn :1hug:
ay vallahi sorma bayram koşuşturması başlamazmı hiçç sana da kolay gelsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…