ben iyiim canım.ben zaten ramazan bayramından sonra bi başladım öksürmeye daha yeni atlattım.küçük kızımda boğaz iltihabı ve ateş atlattı.büyük kızımla eşim kaldı inş. onlar hastalanmadan geçiririz kışı.
ay inşallah canım ya zaten çocuklar hasta olcana biz olsak daha iyi benimkilerde havalar bozduğundan beri olcaz olmıcaz arası gidip geliyolar ama inşallah bizde hafif atlatırız
inş hafif atlatırsınız.:Saruboceq:
geçen hafta kızımın okulunda,okulun yarısı hastaydı.sınıflar yarı yarıya boştu.
bu haftada öğretmenimiz hastalanmış.iki gün okula tatil oldu bize.hemde baya kötü geçirmiş galiba ben o hastalığı geçirdim diyo öğretmenimiz.
selm hanımlar nasılsınız görmeyeli hemen yazıp çıkıcam
bizide grip vurdu
büyük kızım ve ben hastayız
yatıyoruz
kızım okula başlıcaktı çok hevesliydi ama olmadı
bi iyileşsin bakalımda okula başlasın tkrar
zaten kimseler uğramamış bu aralar yoksa sizdemi hastasınız
görüşmek üzere byy
kızlar sabah vali bursadaki tüm okulların pazartesiden itibaren 1 aralık ' a kadar tatil olduğunu açıkladıa.s
hanımlar günaydınn Şeniz
ay sormayın salıdan beri hastayım evde yatıyorum malasef daha kış başlar başlamaz şu gripten bizde nasibimizi aldık bugün işteyima.s
sizler nasılsınız:1hug:
kızlar sabah vali bursadaki tüm okulların pazartesiden itibaren 1 aralık ' a kadar tatil olduğunu açıkladıa.s
hanımlarrrrr hepinize günaydın.hihoyyyt.bu hafta hepimiz için çok yoğun geçicek sanırım.hepimiz için güzel bir hafta olur umarım.temizliğe başlayan bayanlar kolay gelsinzemuszemus
canım benim çok geçmiş olsun.bende merak etmiştim seni.kaç gün gelmeyince
şimdi daha iyisin herhalde işe başlamışsın sevindim
benimde dünden beri boğazlarım arıyo galiba iltihap topladı.bayram bayram hastalancam galiba.inş yatmadan atlatırım.zaten çocuklarla yatmak ne mümkün:1no2:
sağol canım benim yaaŞeniz valla atlattık zar zor ne pis hastalık şu grip vallahi şimdi de iki gündür de oğlum hasta dün gece acile götürüdk ateşi çıkınca o da grip enfeksiyonu geçiriyo ve öksürük var :sinifsinif:
ay canım sana da çok geçmiş olsun hemen başla ilaçalrına yoksa kolay kolay geçmiyo vallahi dikkat et kendine:1hug:
evet canım tatilmiş,ama ben hiç sevinmedim bu işe.kızım 4. sınıfa gidiyo zaten hastalık nedeniyle doğru dürüst ders görmediler.şimdide tatil:1no2:
esas 1-2 hafta önce çok salgın vardı bizim okulda.çocuklar tam o kula başladı tatil oldu.
yaşadı öğrenciler valla sen bu haberi verince birden okul yıllarıma döndüm nasılda bir tatil oldumu havalara uçardık değilmi! çalışanlara tatil yokmuuuuuu:))))) akannehir
merhabalar hanımlar
Karmaukcum kübra betülcüm nasılsınız yaramazlar nasıl çok özledim sizle muhabbetetmeyi inş. sık sık yazışıcaz öpüyorum hepiniz hoşçakalın
merhabalar hanımlar
Karmaukcum kübra betülcüm nasılsınız yaramazlar nasıl çok özledim sizle muhabbetetmeyi inş. sık sık yazışıcaz öpüyorum hepiniz hoşçakalın
GÜNAYDIN BURSAMIN EN GÜZEL HANIMLARIIIIIIIŞenizŞeniz
ikimelekannesi görüyorum seni günaydın nasılsın?
hepinize günaydın hanımlaropuyorumnanaktan nasılsınız koşuşturma başladımı hepinize kolay gelsinnnnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?