Bursa///16

ne yapalım bacım bizimde kaderimiz buymuş

iyi akşamlar bursammmm
hepinizin bayramı mübarek olsun
bugün çok yoruldum ama bütün işlerimi hallettim
bu arada kardeşim geldi (asker) bize sürpriz yapmış,ama buruk bi sürpriz oldu.
askerde ameliyat olmuş,komutanıda sağolsun burda yatacağına evde yat demiş

selam hanımlar
ARKADAŞLAR TEKTEK HEPıNıZıN BAYRAMINI GEÇDE OLSA KUTLUYORUM
nerdeyse 10 gündür yataktan çıkmadan yatıyorum şimdi birazdaha iyiyim ben hayatımda bu kadar ağır hastalık geçirmedim
kızlarımda benle beraber yattı
annem bizde kaldı kadın perişan oldu üzüntüden bizzi iyileştirmek için çok uğraştı
canım annem o olmasa ben ölürdüm heralde
rabbim evlatlarımızı korusun küçüğüm ateşlendiğinde ağrıdan inliyodu yavrum yaaa
hepinizi özlemişim belki artık buluşup konuşabiliriz
görüşmek üzere

çook geçmiş Allahım şifa versin inşallah.annen ne kadar üzülmüştür kimbilir

canım seninde bayramın mübarek olsun. kardeşine de çok ama çok geçmişler olsun allah şifalar versin canım..

canım sana da iyi bayramlar.
deme ya sendemi hastaydın geçen hafta bende öyleydim evde yattım ben de hiç böyle hastalık görmedim kafamı kaldıramadım çok fenaydım arkadan çocukla uğraştık o da rahatsızlandı. bana da kayınvalidem baktı sağolsun. çocuğun yanına inemedim hep o ilgilendi. işallah iyisindir canım şimdi tekrar geçmiş olsun.

selamlar nasılsınızz

canlarım hepinizn bayramı mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi bayramlar sizde kızlarrŞeniz

çook geçmiş Allahım şifa versin inşallah.annen ne kadar üzülmüştür kimbilir
,

çok geçmiş olsun canım.inş şimdi daha iyisinizdir.
bu nasıl bir hastalıktır bi geldimi gitmesi baya zor oluyo.
bayramı geçirdik hayırlısıyla,normal hayata döndük.
sağol canım,bize kardeşim buruk bi sürpriz yaptı.başta çok şaşırdık üzüldük ama iyi şükürler olsun.aralığın 14 üne kadar burda.zaten gittikten sonra 1 ayı kalcak tezkereye.

selamlar nasılsınızz

selam cnm biz iyiiz sen nasılsın?

canlarım hepinizn bayramı mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm nerelerdesin sen hiç gelmiyosun buralara özletme kendini
sağol cnm senin (geçmiş) bayramın mübarek olsun.

canım seninde bayramın mübarek olsun. kardeşine de çok ama çok geçmişler olsun allah şifalar versin canım..

sağol cnm amin,baya iyi gezmeye bile başladı.dün bize geldi sonra çarşıya gitti.

günaydın hayırlısıyla bayramı bitirdik.bugün hayat normale döndü.sabah eşim işe gitti.küçük cimcimem okula gitti.öğlende betül gidecek okula.ev bana kalacak sonunda.:lepi:
sizler nasılsınız nasıl geçirdiniz bayramı.öptüm canlarım hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmmŞeniz
evet vallahi döndük normale artık başladk yine sabah telaşelerineakannehir
nasıl olsun canım yaa bayram gelen giden bir sürü biz akraba ziyaretlerine gittik anca dün kendimize zaman ayırabildik akşam üstüne kadar evdeydik sonra çocuğu dolaştırmaya çıktık dışarı yemek yedik falan sonra tabi eve anca akşam dinlendik yanii. sen nasılsın kızlar iyilermi a.s bu arada canım kardeşin için tekrar geçmiş olsun işallah önemli bişey değildir ameliyatı allah şifalar versin :Saruboceq:

günaydın hanımlarrrŞeniz
ay dün çok yoğundum uğrayamadım hiç buralara bugün birazdaha sakinim sizler nasılsınız a.s

Merhaba hanımlar nasılsınız görüşemiyoruz bayadır ben iyiyim sizde ne var ne yok??

Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.

-Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun.

-Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi

-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum.

-Ne bileyim olmuyor işte, dedi.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum.

Gayri ihtiyari gülmeye başladım.

-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim. Bunun için cami terk edilir mi?

-Ciddi söylüyorum, dedi. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.

Gerçekten öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.

-Peki, dedim.Hayatında hiç camiye gitmedin mi?

-Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi. Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum.

Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.

Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı.

Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:

-Hani, dedim. Camiye gelmeyecektin?

Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu.

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…