Bursa///16

kızlar ben kaçıyorum komşuda yasin var bugün aşureli oraya gitcem işlerimi halledeyim gitmeden
sonra görüşürüz

günaydın.....karamuk açılışı yağmışsın cnm nasılsın daha iyisin inş.

günaydın canımmŞeniz ay valla bugün daha kötüyüm canım işim olmasaydı gelmicektim işe ama işlerim var yapmam gereken daha duramazsam ama mecburen gidicem kafamı kaldıramıorumma.s sen nasılsın canımm:1hug:

günaydın hemşerilem :))))))))))))))))))))))))
ya yine karamukla bize kalmış topik arkadaşlar niye uğramıyosunuz topiğe((((((((((((((((((((((

canım benim ne yaptın dün cevap yazamadım
bu hastalık dinlenmeden geçmiyo dinlenmen lazım,ilaçlarını al dinlen cnm biraz

canım benim ne yaptın dün cevap yazamadım
bu hastalık dinlenmeden geçmiyo dinlenmen lazım,ilaçlarını al dinlen cnm biraz

günaydın canımmm boshayallersmile sağol canım benim bugün daha iyiyim çok şükür düne kötüydüm ama bi türlü eve gidemedim işleirmi toparlayıp akşam gittiğimde de vurdum kafayı yattım vallahi hatta misafir geldi hiç kalkmadım bileee zaten kalkacak halimde yoktu ama biraz daha iyiym bugün canım sen nasılsın opuyorumnanaktan

günaydın hemşerilem :))))))))))))))))))))))))
ya yine karamukla bize kalmış topik arkadaşlar niye uğramıyosunuz topiğe((((((((((((((((((((((

olsun hayatım biz ayakta tutalım topiğimizi de kapımız herkese açık isteyen buyurur geliri:1hug:

iyi geceler bugün topiğe uğramamışım (uğradım gibime geliyodu)
bugün çok işim vardı,kübranın doğum gününü yaptık bi kaç gün gecikmeli olsada:))) aslında 6 sındaydı ama hafta içi diye bugüne erteledik.
az önce gittiler,bende yatmadan bi bakayım dedim.
yarında eltimin kızının doğum günü var,
şubatta benim büyük kızımla eltimin küçük oğlunun olcak kısmetse.
hayırlı geceler hepinize,allah rahatlık versin:)

doğum gününüz kutlu olsun canımm
bizimde küçük kızımın 8 ocak doğum günü ailece yemek yiyerek kutladık bizde
ALLAHım evlatlarımıza hayırlı ömürler versn inşallah

Merhaba hanımlar pek uğrauamıyorum pek kusura bakmayın netim yok
Bu aralar hayırlı bi işimiz var hayırlısıyla olur inş. gelişmeleri yazarım hepinizi öpüyorum kendinize çocuklarınız için iyi bakın

canım doğumgününüz kutlu olsun işallah sağlıklı mutlu huzurlu hep beraber daha nice seneler geçirirsiniz öpüyorum kübrayııŞeniz iyi senelerr:teytey:a.s.

doğum gününüz kutlu olsun canımm
bizimde küçük kızımın 8 ocak doğum günü ailece yemek yiyerek kutladık bizde
ALLAHım evlatlarımıza hayırlı ömürler versn inşallah

sağol canım,sizinde doğum gününüz kutlu olsuna.s.
amin canım rabbim cümlemizin evladına hayırlı uzun ömrler versin :Saruboceq:

özlettin canım kendini,hadi bakalım hayırlı olsun işiniz
bende öptüm canım opuyorumnanaktan

canım doğumgününüz kutlu olsun işallah sağlıklı mutlu huzurlu hep beraber daha nice seneler geçirirsiniz öpüyorum kübrayııŞeniz iyi senelerr:teytey:a.s.

sağol canım aminnn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar a.s.a.s.a.s.a.s.
bugün hava baya kapalı,bahar havası yaşıyoduk kaç gündür,tekrar mevsim normalerine dönüyo hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…