Bursa///16

selam hanımlar
nasılsınız nevar ne yok
çok vefasızlık ettik topikimize
yazık valla
ellerin topikleri mesajlardan dolup taşıyo
bizim niye böyle hanımlar
bi yol bulalım canlandıralım :hulya:

bursamın güsel hatunlarııı yaaaaaaa biraz canlandıralım şu topiğiiiii buuurası çokk sakın yhaaa neden kimseeee girmioo kiii topiğimizee =(

merhabalar hoşgeldiniz kızlar,çok doğru söylüyosunuz topiğimiz çok sakin ama bi giren bi daha gelmiyo
askhom ben bu aralar yoğunum canım yoksa biliyosun pek mesajsız bırakmam topiğimizi.
pazartesi annem anju oldu,şimdi oraya gidip geliyorum hergün.kübranın tahlilleri oluyo koşturma içindeyim.görümcem ayrılma aşamasında onun üzüntüsü stresi var yani anlıcan baya hareketli bi hayatımız var bu aralar.
neyse ben şimdilik gidiyorum fırsat bulunca girerim yine.kendinize iyi bakın
.
karamukkkk nerelerdesin canım bi ses ver

canım günaydınnnn Şeniz ben buralardayım ama sen yoksun bayağıdır hayatım bilmiyorumkismile ama okuyunca şiimdi yazdıaklrını üzüldüm canımm allahım annene ve kızına acil şifalar versin görümcen içinde hayırlısı ne ise o olsun hayatımmm :Saruboceq:
kübra nasıl peki nasıl gidiyo tahlilleri sonuçalr nasıl canımmbilmiyorumkismile

arkadaşım ben uzun zamandır uğrayamadığım için herşeyden habersiz kalmışım
annene çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkmıştır
görümcen içinde rabbim en hayırlı yolu nasib etsin inşallah
kübranın nesi var canım yaa
ne tahlili yaptırdınız
çok soru sordum ama haberim yokya merak ettim

karamukum sen nasılsın arkadaşım
özledim ........

merhaba kızlar bende bursalıyım mudanya ilçesi memleketim... :lepi: başka mudanyalı varmı buralarda? opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende bursalıyım mudanya ilçesi memleketim... :lepi: başka mudanyalı varmı buralarda? opuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin topiğimize Şeniz valla hemşeri sayılırız canım bende mudanya altıntaş doğumluyum 5 yaşına kadar altıntaşda oturmuşuz daha sonra bursaya gelmişiz ama hala gideriz altıntaşa çok güzel bir yer

sağolun kızlar annem çok şükür iyi tahmin ettiğimden daha iyi.sonuçlarda iyi çıkmış.ama biraz yatması gerekiyo bide gelip giden oluyo hergün gidip geliyorum.
kübranında EEG sonucu güzel çıktı şükür.kan tahlilide öyle.artık baya rahatım yani.
askhom canım kübra havale,menenjit geçirmişti geçen sene.şimdi sürekli kontrol halindeyiz.3 ayda bir nörolojiye gidip EEG çekiliyo.bide ilaç kullanıyo ilacın kanındaki değerine bakılıyo.ama çok şükür bi sorun yok kontrol amaçlı gidiyoruz sadece.
ben fazla uzattım lafı sizler nasılsınız inş bi yaramazlık yoktur öptüm canlarımopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanŞeniz

canım hoşgeldin aramıza a.s.a.s. nasılsın?

herkese selam,
23 nisan tatilinde bursaya kaçalım dedik. ancak ne kalınacak, ne gezilecek, ne de alışveriş yapılacak yerler biliyorum. bu konuda sizlerden öneri bekliyorum arkadaşlar. teşekkürler :hulya:

merhaba bursalı hanımlar benim sizden bir ricam var ben evimi taşıycam bursanın bi ilçesi varmış yenişehir diye bi yer burası nasıl bi yerdir büyükmü çarsı okulları nasıl güzelmi sosyal imkanlar nasıl bilen varsa bana anlatsın lütfen netten araştırdım ama pek bişey bulamadım sizden yardım istiyorum lütfen

arkadaslar slm
dogma buyume bursalıyım ama son 6 yılım bursa dısında gectı ama artık sukurler olsun memleketımdeyım yuvama gerı dondum dıyebılırım hudavendıgarda oturuyorum 3 yıllık evlıyım 2 yasında bır kızım var gecıcı olarak ev hanımıyım
hepınızı kocaman kocaman opuyoruum

arkadaşlarım bende bursalıyım,27 haziranda düğünüm var ama ben hala oturacak bir ev bulabilmiş değilim,yıldırım tarafında yada merkezde güzel yeni bina kiralık daire arıyoruz lütfen duyan gören varsa özel msj atsın,çok üzgünümbilmiyorumkismile:Saruboceq:

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR.......

-Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın.
Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.

-Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah'ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.
(CUMA SURESİ 9-10)

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldır.
Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…