merhabalar hoşgeldiniz kızlar,çok doğru söylüyosunuz topiğimiz çok sakin ama bi giren bi daha gelmiyo
askhom ben bu aralar yoğunum canım yoksa biliyosun pek mesajsız bırakmam topiğimizi.
pazartesi annem anju oldu,şimdi oraya gidip geliyorum hergün.kübranın tahlilleri oluyo koşturma içindeyim.görümcem ayrılma aşamasında onun üzüntüsü stresi var yani anlıcan baya hareketli bi hayatımız var bu aralar.
neyse ben şimdilik gidiyorum fırsat bulunca girerim yine.kendinize iyi bakın.
karamukkkk nerelerdesin canım bi ses ver
merhabalar hoşgeldiniz kızlar,çok doğru söylüyosunuz topiğimiz çok sakin ama bi giren bi daha gelmiyo
askhom ben bu aralar yoğunum canım yoksa biliyosun pek mesajsız bırakmam topiğimizi.
pazartesi annem anju oldu,şimdi oraya gidip geliyorum hergün.kübranın tahlilleri oluyo koşturma içindeyim.görümcem ayrılma aşamasında onun üzüntüsü stresi var yani anlıcan baya hareketli bi hayatımız var bu aralar.
neyse ben şimdilik gidiyorum fırsat bulunca girerim yine.kendinize iyi bakın.
karamukkkk nerelerdesin canım bi ses ver
canım günaydınnnn Şeniz ben buralardayım ama sen yoksun bayağıdır hayatım bilmiyorumkismile ama okuyunca şiimdi yazdıaklrını üzüldüm canımm allahım annene ve kızına acil şifalar versin görümcen içinde hayırlısı ne ise o olsun hayatımmm :Saruboceq:
kübra nasıl peki nasıl gidiyo tahlilleri sonuçalr nasıl canımmbilmiyorumkismile
karamukum sen nasılsın arkadaşım
özledim ........
merhaba kızlar bende bursalıyım mudanya ilçesi memleketim... :lepi: başka mudanyalı varmı buralarda? opuyorumnanaktan
canım günaydınnnn Şeniz ben buralardayım ama sen yoksun bayağıdır hayatım bilmiyorumkismile ama okuyunca şiimdi yazdıaklrını üzüldüm canımm allahım annene ve kızına acil şifalar versin görümcen içinde hayırlısı ne ise o olsun hayatımmm :Saruboceq:
kübra nasıl peki nasıl gidiyo tahlilleri sonuçalr nasıl canımmbilmiyorumkismile
arkadaşım ben uzun zamandır uğrayamadığım için herşeyden habersiz kalmışım
annene çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkmıştır
görümcen içinde rabbim en hayırlı yolu nasib etsin inşallah
kübranın nesi var canım yaa
ne tahlili yaptırdınız
çok soru sordum ama haberim yokya merak ettim
merhaba kızlar bende bursalıyım mudanya ilçesi memleketim... :lepi: başka mudanyalı varmı buralarda? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?