Bursa///16

merhabalar baya oldu uğramayalı bazı sağlık sebeplerinden vede bilgisayarar'ın azizliğinden dolayı giremedim topiğe
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler ama kimse olmayınca tabi bi daha gelmemişler
ben inşallah burdayım bundan sonra
karamuk,sude,ashkom nerelerdesiniz nasılsınız??

Acısıyla tatlısıyla birgün daha bitti …
birgün daha eksildi ömrümüzden…
ve gece örttü tüm iyi ve kötü şeylerin üzerini gün doğana kadar
huzurla uyuya bilmemiz için yıldızlar birlik oldu,kapladı gökyüzünü…
gözlerini tertemiz ışıl ışıl bir sabaha açmanız dileğiyle iyi geceler…

Anneler gününüz kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ANNE, Dünyada Karşılık Beklemeden Börek Yapan Tek İnsandır. Karşılıksız Sevginin Ete Kemiğe Bürünmüş Halidir!

Ne Kadar Üzsen De 10 Dakika Sonra Seni Affeden Zarif Bir Memeli Türüdür...

Yağlı Bile Olsa Tiksinmeden Saçını Okşayan, Kucağına Yatıran, Öpüp Koklayan Tek Varlıktır...

Meleğin Süt Verebilenidir...

Yarasın Diye Muhallebinin İçine Ciğer Katarak Çocuğuna Yediren Manyaklık Derecesinde Yaratıcıdır...

Yemek Yemeyen Çocuğun Dikkatini Çekmek İçin Elindeki Tencere Ve Tavalarla Maymunluk Yapabilen Kişidir, Kafayı Çocuklarıyla Bozmuş, Göbek Bağı Kopsa Da Yürek Bağı Asla Kopmayan, Sevgi Dolu Fedakar İnsan Dişisidir...

Bulaşık, Ütü yada başka işler yaparken Bile Otomatik Olarak Çene Çalan, Kendi Kendine Konuşan, Kadın Dırdırı Denen Mereti Erkeklere Daha Küçükten Belletendir...

Yemek Uzmanı, Düzen İnsanı, Bilgili, Kültürlü Her Şeyi Bilen Şahsiyettir...

Yavrularını Yol Tarafından Değil, Kaldırım Tarafından Yürütendir...

Dizi Dizi İncidir Lakin Gerektiğinde Laf Sokma Dalında Da Birincidir...

Sevgiliden Ayrılma Haberi Verildiğinde, 'Amaaan Ben Sana Daha Güzelini Bulurum' Diyebilen Komik Bir Karakterdir...

'Oğlum Aradım Yoktun Ben De Mesaj Atayım Dedim Sana. Gelince Ara Beni Emi Aslan Evladım Kara Börülcem Benim Öptüm Annen , Şeklinde Mesajlar Atabilen, Teknolojiyi Israrla Reddeden, Kabullenemeyen, Kafasına Göre Yorumlayan Bilişim Düşmanıdır AMA ...

AMA Dünyanın En Güzel Kucağına Sahip, En Güzel Kokan, Harikulade Bir Varlıktır...

Olmadık Yerlerde İyi Ki Doğurmuşum Ulen Seni!' Diyen Ve Benim Hatırıma Benimle Freddy Mercury Dinleyen Bir Sabır Ağacıdır...

Evlatlarını Asla Ayırmayan, Aynı Zamanda Birbirinden Koruyan Güç Abidesidir...

Evde Bir Yere Uzandığınız An Orada Temizlik Yapacağı Tutan, Temizlik Konusunda Kayışı Kopardığından Temizlikçi Gelecek Diye Evi Temizleyen Balans Ayarı Kaçmış TemizliK Kaynağıdır...

Mutfakta Yaşayan, Evde Herkesi İdare Eden Bir Tür Canlıdır...

Sevginin Güçlerini Birleştirdiği Sonsuz Bakiredir!

Oğlunun Damat - Kızının Gelin Olduğunu Görünce, Çocuğu Mezun Olunca, Çocuğu Gol Atınca, Çocuğu Hasta Olunca, Çocuğu Askere Gidince, Asmalı Kabağı Seyredince, Dolar Yükselince Velhasıl Buna Benzer Bir sürü Şeye Ağlayabilen, Bu Mesajı Okurken Duygulanıp Gözleri Dolabilen, Ağlamaya Meyilli Bir Yapısı Olan Duygu Pınarıdır...

Uzakta Dursa Da Yakın Hissedilen, Canı Hep İstenen, Asla Vazgeçilmeyen, Dizinin Dibinde Olmak İstenen, Evlatların Varlığını Varlığına Armağan Edebileceği, Islak Kuru Ama Heeeep Duygulu Tek Kadın Modelidir…

SOL YANIM ACIYOR ANNE.....

Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktımda geldim.
Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de
Onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen,
Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte
Öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde
Şuram acıyor işte şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum
Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Bende ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi.
Düştüm dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün bende saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam "Ben bilmem ki kızım" dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"kızım, iş" dedi.
Bende banane dedim, ağladım.
"kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi.
Zeynep "annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor.
İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme.
Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne. >>
Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. >>
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim,
Anne çook...

ANNEEEE SENı ÇOOOOOK SEVıYORUM

(kübrabetül saol arkadaşım gerçekten çok duygulandım seninde anneler günün kutlu olsun)

günaydın iyi haftalar bursammmm:teytey::teytey::teytey:
askhom sağol canım nasılsın?

Son düzenleme:
çok şükür iyiyim arkadaşım
herşey yolunda
biraz boşladım buraları farkındayım ama bende biçok insan gibi farmville çılgınlığına kaptırdım kendimi
sen nasılsın kızlar nasıl sağlığınız yerinde inşallah görüşmek üzere canım byby

farmvilleye bende bi ara fena kaptırmıştım,ama artık uğramıyorum bıktım herhalde.
ben iyiim canım ufak tefek sağlık sorunlarının haricinde bi sorun yok.
karamuk nerelerde acaba haberin varmı?

hepinize günaydın ve selam hanımlarrr
geldim kızlar kısmetse burdayım artıkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

herkeze günaydın,kızlar biz dünden beri sülalecek dökülüyoruz ishal ve miğde bulantısı.
önceki gün eltimin kızını götürdüler dr a,akşam eltim acillik oldu,aynı anda eşi işteydi o da rahatsızlanmış iki iğne yapmışlar.kayınvalidem,kayınpederim ve ben de sabah itibariyle rahatsızlandık.
bende çok fazla değil şimdilik,inş çocuklar hastalanmadan atlatırız
.

günaydın canımmm hoşgeldin nerelerdesin inş bi sorun yoktur

günaydın canımmm hoşbulduk opuyorumnanaktan
canım buralardaydım ama valla kafam hiç yerinde değildi bi yandan işlerim çok yoğundu bi yandan ayberkle uğraştık geniz eti ameliyatı olduktan sonra sadece 1 ay rahat ettik ondan sonra yine ateşler hastalnmalar devam etti artık 10 günde bir ateşlenmeye başaldı ve PFAPA diye bir rahatsızlığımız çıktı ateş sendromu rahatsızlığıymış vucut geniz eti ve bademcikleri tanımadığı için sürekli onlara saldırp ateş yapıyormuş ve bir iğnesi vardı onu vurdurunca 2 saat içinde çocukta hiç bişey kalmıyodu dr ayda bir olsa bi zararı yok dedi ama bizimki artık 1 hafta arayla olmaya başaldı ve bu iğnlerde kortizon varmış dr 4 kere bu iğneden oldu en son artık dr yapamam ben artık dedi bu kadar sık arayla hemen bedemciklerini alacaz dedi bu rahatsızlıkta da bademcikleri almak % 90 çözümmüş ve bizde hemen geçen hafta perşembe günü bademcik ameliyatımızı olduk ve bugün hayırlısı ile okula başaldık böyle işte canım moralim çok bozuktu canım çok sıkkındı hayırlısı ile atlattık işallah bundan sonra artık hastalanmaz yavrum çok zayıfladı mafoldumben
ay sizde rahatsızlanmışsınız çok geçmiş olsun canım bulaşıcı heralde aman dikkat et çocukalra geçmesin 1 ay önvcesi ev ahali olarak bizde böyle bir hastalık furyası geçiridk off vallla isayn etmiş olmayayım ama bu kış inanki bıktım artık hastalıklardan allahım herkese acil şifalra versin. :Saruboceq:
sen napıyosun canım kızlar nasıl iyilermi:1hug:

merhabalar gelmişken tekrardan bir yazayım dedim yazdıktan sonra gerçekten kimse uğramayınca girmemiştim ama gelenler var galiba.bundan sonrauğrarım inşallah.
karamukve kübrabetül sizede çok geçmiş olsun...

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok zor günler geçirmişsiniz ama neyseki
atlatmışsınız.bademcik ameliyatı nasıl geçti
biliyosun bizimde kübra ya dr olsa iyi olcak demişti ama cesaret edip yaptıramadık.
sağol canım,dün kübra da okulda rahasızlanmış,akşam kayınvalidemi de alıp dr a gittik acilden.
salgın vamış,dr kayınvalideme hemen iğne yaptı,bana ilaç verdi
kübraya tahlil yaptırdı,idrarda iltihap çıktı.7 gün antibiyotik içirip tekrar gitcez iltihabın bitip bitmediğine bakacaklar.
bugün daha iyiiz geceyi rahat geçirdik çok şükür.

hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.nasılsın?
sağlık sebeplerinden dolayı ayrı kalmıştık ama inş bundan sonra buralardayız senide her zaman bekleriz.
geçmiş olsun dileğin de için sağol arkadaşım:1hug:

günaydın bursalı hatunlarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
kübrabetülcüm canım çok sağol iyi dilkerlin için opuyorumnanaktan size de çok geçmiş olsun hayatım allahım tez zamanda acil şifalar versin hepinize :Saruboceq:

cici-22 hoşgeldin canım aramıza kısmetse artık buralardayız bekleriz her zaamn seni deopuyorumnanaktan

hoşbulduk bende siteye girdikçe burayada uğrayıp yazarım geç buldum ama bırakmam nede olsa memleket Bursa demi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…