çok şükür iyiyim arkadaşım
herşey yolunda
biraz boşladım buraları farkındayım ama bende biçok insan gibi farmville çılgınlığına kaptırdım kendimi
sen nasılsın kızlar nasıl sağlığınız yerinde inşallah görüşmek üzere canım byby
hepinize günaydın ve selam hanımlarrr
geldim kızlar kısmetse burdayım artıkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
günaydın canımmm hoşgeldin nerelerdesin inş bi sorun yoktur
günaydın canımmm hoşbulduk opuyorumnanaktan
canım buralardaydım ama valla kafam hiç yerinde değildi bi yandan işlerim çok yoğundu bi yandan ayberkle uğraştık geniz eti ameliyatı olduktan sonra sadece 1 ay rahat ettik ondan sonra yine ateşler hastalnmalar devam etti artık 10 günde bir ateşlenmeye başaldı ve PFAPA diye bir rahatsızlığımız çıktı ateş sendromu rahatsızlığıymış vucut geniz eti ve bademcikleri tanımadığı için sürekli onlara saldırp ateş yapıyormuş ve bir iğnesi vardı onu vurdurunca 2 saat içinde çocukta hiç bişey kalmıyodu dr ayda bir olsa bi zararı yok dedi ama bizimki artık 1 hafta arayla olmaya başaldı ve bu iğnlerde kortizon varmış dr 4 kere bu iğneden oldu en son artık dr yapamam ben artık dedi bu kadar sık arayla hemen bedemciklerini alacaz dedi bu rahatsızlıkta da bademcikleri almak % 90 çözümmüş ve bizde hemen geçen hafta perşembe günü bademcik ameliyatımızı olduk ve bugün hayırlısı ile okula başaldık böyle işte canım moralim çok bozuktu canım çok sıkkındı hayırlısı ile atlattık işallah bundan sonra artık hastalanmaz yavrum çok zayıfladı mafoldumben
ay sizde rahatsızlanmışsınız çok geçmiş olsun canım bulaşıcı heralde aman dikkat et çocukalra geçmesin 1 ay önvcesi ev ahali olarak bizde böyle bir hastalık furyası geçiridk off vallla isayn etmiş olmayayım ama bu kış inanki bıktım artık hastalıklardan allahım herkese acil şifalra versin. :Saruboceq:
sen napıyosun canım kızlar nasıl iyilermi:1hug:
merhabalar gelmişken tekrardan bir yazayım dedim yazdıktan sonra gerçekten kimse uğramayınca girmemiştim ama gelenler var galiba.bundan sonrauğrarım inşallah.
karamukve kübrabetül sizede çok geçmiş olsun...
günaydın hanımlarrrr hayırlı cumalar herkeseea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?