Bursa///16

günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
ececim çok geçmiş olsun baktırsaydın bi bileğine sonra kötü olmasın bilmiyorumkismile

baktırmadım canım ya olmaz herlade bişey
inmezse şişi yarın giderim

geçmiş olsun da kız nasıl düştün Allah seni
geçmezse baktır sıcaklamaya anlamazsın valla benim boğazlar tamamen geçti sende iyileşirsin inş bu sıcaklarda da nezle hiç çekilmiyor..

yaptım canım ama birazcık ağrım var
sahurda ağrı kesici içtim fayda eder umarım

dün uzanıyodum odada sivrisinek girmiş vızıldayıp durdu başımda
bende çok akıllıyım ya öldürmeye uğraşıyodum
en son tavana yakın bi yerde durdu bende koltuğa çıktım vurdum
tam inerken ayağımı ayarlayamadım boşluğa denk geldi bende gümm yere :roflol:
ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım hem gülüyorum hem ağlıyorum
sonunda kardeşim geldi kaldırdı
ama iyi düştüm yani

küçücük sineğe bak insanı ne hallere sokuyor dimi kolun sadece incinmiştir, inşallah çıkma yoktur çıksa yerinde duramazsın ama ağrıdan canım

bende çıkmamıştır diye düşünüyorum
şimdi sızı var derin derin
ama halim çok komikti ya
bi an ayağım boşa bastı ya ağır çekimde düştüm sanki

ağır çekimdemikaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun canım Allahtan kafanı filan çarpmamışın biyerlere

aynen öyle canım evt allah korudu yine de kolladım kendimi

neyse sen napıyosun iyi oldun dimi
havalar serinledi ya biraz rahat ettim sonunda

iyiyim ben canım antibiyotikten sonra ama 4 tane var daha bu akşamda içip yarım bıraksammı diyorum hap yüzünden 4 gündür oruç tutamıyorum tedaviye devam etsen 3gün daha tutamıcam orucumu

ayy canım yaa geçmiş olsun bak sen şu sineğin yaptığı işe çok şükür kırılmamış yani kırık da olabilrdi allah korumuş

off elektrikler gitti yeni geldi daha yazdıklarımda gitti

nihan benim antibiyotiğim sabah akşam birini iftarda içiyorum birini de sahurda şimdiye kadar 1 gün bıraktım o kdar umarım başka bırakmam gerekmez

karamuk haklısın valla benim babam 2 ay önce sandalyeden düşüp kolunu kırdı o yüzden ucuz atlattım
bu arada adın bugün bana çok kötü geldi ya canım 2 gündür karamuk isteyip duruyo

günaydın kızlar kimse niye gelmemiş forumumuza

valla ben bugün işe geç kaldım bi kalktım saat 9a 10 var:1shok: gözlerim aynen böyle açıldı birden:1shok:

günaydın nihan opuyorumnanaktan

ahh ne güzel uykunu almışsındır
bende uyumak istiyorum ya
bugün maaş günüm çıkcam şimdi gelirim öğleden sonra yine

akşama kayınvalidemle nişanlımı yemeğe alıyoruz erken kaçmam lazım işten

felaket bağımlılık yapıyo ya burası
bi maaş bi burası kapatamıyorum bi türlü sayfayı

sağol canım ya
aslında hafta sonu olsa iyi olurdu ama olmadı işte ramazan bitecek bu hafta sonunu sayma önümüzde ki hafta son zaten

valla ya ramazan bile geldi gidiyor zaman akıp gidiyor valla ne kadar hızlı. Evet burası fena bağımlılık yapıyor bırakamıyorum bende burda boş zamanlarımda kpssye çalışıyorum ama konulardan ayrılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…