Bursa///16

inş kazanırsın kpss yi

evt ramazandan önce gelsin daha şu kadar var falan diyodum yarısı bitti bile bayram geldi vay bee

Merhaba herkese,

Erkek arkadaşım Bursa'da oturuyor. Büyük ihtimal Bursa'ya gelin geleceğim. Bu yaz ziyaret ettim ama kısa bir ziyaretti. Bursa nasıl bir yerdir? Tavsiyelerinizi alabilir miyim acaba?

selam hanımlar
hemşehrilerim desem daha doğru
bakıyorum yeni yüzler var sayfamızda
uzun zamandır böyle canlı görmemiştim sayfamızı bende heycanlandım
sohbetinize yakaladığım yerden katılmak isterim
görüşmek üzere

Hoşbuldum Ece..
istanbuldan geliyorsun galiba kültür açışından zaten bursayla istanbul arasında fark yok
pek zorlanacağını sanmıyorum. bursa merkezemi geliyorsun canım ilçelerinemi ilçelerinin de ayrı bir güzelliği var fakat merkezin ayrı bir güzelliği var sıkıntı çekmezsin merak etme

tabiki buyrun insan hemşerisi ile muhabbet edince ayrı bir zevk alıyoropuyorumnanaktan

ashkom hoşgeldin katıl tabii ki sohbete :1hug:

nihan ya hala ayağım sızlıyo biliyo musun
birde gülme ama sabahleyin yataktan düşüyodum ağrıyan ayağımı birden yere koydum sanki daha kötü oldu

ece sana bişe sorucam diğer forumlarda gördüm inegölde çalışıyosun galiba bende ekimde evlenicem haftasonu inegöle gittik mobilya bakmaya bazıları çok pahalı dedi açıkçası 10-12 vermeyi düşünmüyorum senin önerebilceğin biyerler varmı ??

selam kızlar bişey sormak istiyorum sizlere...

ben ekim ayında bursaya gelicem nasipse 1 gün kalıp döneceğiz o arada eşimle bursayı beraber gezmeyi düşünüyoruz..

bende gelmişken bursadan ellbiselik kumaş almak istiyorum he ucuz hemde çeşit bol diye nerdeden ve nasıl alabilirim

bildiğim kadarıyla kumaşçılar çarşısı varmış nasıl gidebilirim tavsiye edebileceğiniz yer varm?

evt inegöldeyim ben
büyük firmalara baktıysanız o fiyatlar normaldir
inegöle gelinertuğrulgazi caddesi var kime sorsanız gösterir zaten
daha sonra o caddeye değilde ara sokaklara girin
hepsi üretici olduğu için çok daha uygun fiyatlara bulursunuz
ama tabii modelde çok önemli çok ağır modelse beğendiklerin 10 normal bi fiyat

sağğol canım benim ayak bileğim ağrıyo
kolum değilde omzum çok tutuluyo bnim biraz fazla çalışınca

kız ne çok düşüyon bu ara ne vardır üstünde bi oku üfle kendine ya bu ağrı kesici kremler var onlardan sür veya sızma zeytinyağları oluyor ya onlarda ağrıyı kesiyor.
tecrübeyle sabittir. sana gülüyorum ama ben de öyle takılırım düşerim yanlız değilsin

Selam Nihan..

FSM'de oturuyorlar.. Bende oraları beğendim açıkçası.. Ama Yıldırım'da da oturabiliriz, teyzesinin evinde.. Daha net birşey yok.. İsteme olayını organize etmeye çalışıyoruz şimdilik..

selam arkadaşım
ucuz kumaş istiyorsan kapalı çarşıda yorgancılar girişinde BURSA KUMAŞ PAZARINI tavsiye edebilirim
bide heykelde ulucaminin avlusunda VİZON kumaş yanında başka mağazalarda var biraz pahalı olabilir ama gerçekten çok güzel şeyler var
birde oraya kadar gelmişken KOZA HANıda gezmeni tavsiye eederim ipekli kumaş ve eşarpları görmen için

umarım işine yarar bunlar şimdiden iyi gezmeler diliyorum bir gün yetmez ama

krem sürdüm akşam ama zeytinyağını deniyim
çok skarım ya sanırım oruçtan oluyo dengem bozuluyo
nişandan 1 hafta önce merdivenlerden düşmüştüm ben
acayip kötüydü ya :S
çok düşerim sakarım sanırım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…