Bursa///16

Merhaba herkese,

Erkek arkadaşım Bursa'da oturuyor. Büyük ihtimal Bursa'ya gelin geleceğim. Bu yaz ziyaret ettim ama kısa bir ziyaretti. Bursa nasıl bir yerdir? Tavsiyelerinizi alabilir miyim acaba?

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
bursa yerleşmek için güzel bir seçim
istanbula yakın ama daha sakin
eminim rahat edersiniz

tamam canım gezeceğim inşalah...

ipek kumaş almayı istiyorum elbise iin...

siz ne adar şanslısınız tekstilin çok bol olduğu ve ucuz olduğu bi şehirde yaşıyosunuz

canım peki sen kumaş fiyatlarını hiç biliyomusun

haklısın gerçekten şanslıyız bu konuda
arkadaşım aslında birebir fiyatları bilmiyorum tabii
ama geçen ay düğünümüz vardı elbise diktirmek için kumaş aldım metresi 150 liraydı
ama aynı mağazadan 20 lirayada elbiselik aldım
elin boş gitmiycene eminim

sivribiber ben kumaş alıpta diktirmeyi hiç sevmediğim için bursanın tekstil nimetinden hiç faydalanmıyorum
yani

valla canım ertuprulgazi caddesinide gezdik orda sadece odam da iyi fiyat verdiler bakalım bide bursada bakınıcam olmassa arık odam dakileri alıcaz :))

eeddaa fsm de oturursanız bana yakın geliceksin bende evlendikten sonra orda oturucam 1-2 ay sonra :)))

odamın hemen yanında ara sokak varya oraya da bi göz atsaydınız keşke daha iyi anlardınız
bizde üreticiyiz
burda müşterimiz var örn bizim buraya gelen ev müşterisine 2000 dediğimiz takıma o 3000 diyo çünkü masraf falan koyuyo anlatabildim mi canım
çok uzak değiliz bi ara yine kaçın gelin derim ben
bursa da doğtaşın outletiyle alfemoya bakın derim

nihannn nerdesin kız nereye kayboldun

off patronlardan izin isticem avansları ayarlayınca da erken çıkıp eve gidip hazırlanyım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…