Bursa///16

herkese günaydınlar ve kucak dolusu sevgiler.gününüz mutlu,huzurlu ve sağlık dolu geçsin..

teşekkür edrim iyiyim az önce kızımı servise bindirdim yerine yatıp uyumak istemedim sizi göreyim dedim sen nasılsın?

bende iyiim canım.bende güya yatıp uyuyacaktım ama buraya gelince kalkmak ne mümkün.oturdum kaldım.

günaydın kızlar,betülcüm,sevalcik yine erkencisiniz valla helal olsun! ben uykucuyum biraz anca kalkıyorum ama kalkar kalkmaz burdayım bende.

günaydın kızlar,betülcüm,sevalcik yine erkencisiniz valla helal olsun! ben uykucuyum biraz anca kalkıyorum ama kalkar kalkmaz burdayım bende.

sanada günaydın canım büyük kızım sabahçı olduğu için mecburen erken kalkıyorum ve bir daha uyku tutmadı bende sitedeki arkadaşları görmeye geldimmma.s.

kizlar merhabaaa....
Buluşma haberlerine yeni konu açtim bi bakarsaniz sevinirim.
11.10.2008 de yani bu c.tesi buluşalim diyoruz gelirseniz ne iyi olur..

a.s.a.s.GÜNAYDIN BURSAMa.s.a.s.
kızlar buluşma haberleri sayfasına bakın papatyam oraya açmış konuyu.

ececim günaydın.iyiim sağol sen nasılsın?
kahvaltımızı yaptık,ortalığı toparladım.yemeğimi yapcam sonra gezmeye gitcem canım.
sen neler yapıyosun?

ececim günaydın.iyiim sağol sen nasılsın?
kahvaltımızı yaptık,ortalığı toparladım.yemeğimi yapcam sonra gezmeye gitcem canım.
sen neler yapıyosun?

sagol cnm iyiyim bende.bende kalktım kahvaltı yaptık,benim eşim ögleden sonra gittiği için işe beraber pazara gittik geldik.ortalıgı toparlıyacam.sonra evdeyim cnm :dance::teytey::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…