Bursa///16

bende pazara çıktım, kızımın ödevleri,yemek, bulaşık, derken bu saati yaptım. ece22 pazarda acaba seni görürmüyüm diye herkesin yüzüne baktım..

bende pazara çıktım, kızımın ödevleri,yemek, bulaşık, derken bu saati yaptım. ece22 pazarda acaba seni görürmüyüm diye herkesin yüzüne baktım..

ay cnm benim ben öglen çıkmıştım cnm pazara.aynı pazara çıkıyoz ama denk gelemiyoz bak.keşke denk gelsek valla.

maşallah canım sen bugün iyi çalışmışsın.benim kızım daha yeni yapıyo derslerini.yemek yedik.şimdide ders başı yaptı.öğlenci olunca akşam yapıyo mecburen.
ben de bu hafta gezerken yoruldum.yarın bi işim yok.evde durmak istiyorum.şöyle yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeee....

kızlar aşk-ı memnun başladı izliyomusunuz? süper valla.
sonrada atvde parmaklıklar ardında var tavsiye ederim izlemiyosanız.

ben bu hafta ilk defa evden çıktım .pazar olduğu için mecburen gittim .turşuluk malzeme aldım .turşumu kurdum ikinci kez..

nerdee ben tv seyretcem benim ufaklık kumandanın tek sahibi .tüm gün çizgifilm kanallarının peşinde.

nerdee ben tv seyretcem benim ufaklık kumandanın tek sahibi .tüm gün çizgifilm kanallarının peşinde.

ay haklısın cnm.çocuk olana kadar tv nin tadını çıkartayım ben o zaman.napayım benim de işim tv,pc özellikle kış gelince.:teytey::dance::icecream:hihoyyyt

aşk-ı memnu yu hiç izlemedim ama parmaklıklar ardındayı denk geldikçe izliyorum.önceleri hiç kaçırmazdım ama şimdi takip edemiyorum.

aşk-ı memnu yu hiç izlemedim ama parmaklıklar ardındayı denk geldikçe izliyorum.önceleri hiç kaçırmazdım ama şimdi takip edemiyorum.

cnm benim çevremdekilerdeöğrendi artıkdizi kolik oldugumu.diziyi kaçırınca ertesi gün internetten izliyom.parmaklıklar ardındayı hiç kaçırmadım.işimi ğücümü bile diziye göre ayarlıyom.dizi olmadıgı akşam yine tv karşısında ama ütü yapıyom vs.

selam kızlar bursa grubu açmışsınız daha yeni gördüm bende bursadan merinostayım hepinize selamlar

betülcüm ,sevalcik ben kaçtım kızlar.ama açarım yine ,kendinize ii bakın

mrb arkadaşlar bende bursalıyım yıldırımda oturuyordum ama 4 aydır evliyim ve şuan çekirgede oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…