Bursa///16

arkadaşlar ben bursalı degilim ama samimiyetinize güvendigim için soruyorum size nişanlım polis dogudan sonra 3 il yazacaz ben bursayıda istiyorum hiç görmedim orda yaşam koşulları nasıl şehir temiz sakinmi polislerin işleri orda zormu gerçi heryerde zor ama nebileyim biraz anlatın lütfen karar veremedik nereye yerleşecegimize bursa konya balıkesir 3den birini istiyoruz bursa yaşam koşulları açısından nasıl tüm aile istanbulda ama biz istemiyoruz orayı çünki yaşam çok hızlı geçiyor orda bir yılımız var sonra yazdıgımız 3il gelecek teşekkürler şimdiden

valla bursamız güzel ve allaha binlerce şükür sakin canım bekleriz allah kötü ve kötülüklerden korusun herkesi inş. ama biz çok seviyoruz bursayı

sagol cnm iyiyim bende?ay cnm anca gördüm msjını eşim izinliydi bugün gezdik bizde yeni geldim.2 gündür geziyorum yoruldum valla yarın dinlencem bende.:dance::teytey::icecream:

günaydınlarrr güzel bursamın güzel hanımları.ben bugün burda olamıyacam lise arkadşlarımızla buluşmamız var hepinizi şimdiden öpüyorumm

KISLAAAAAAAAAAAAAR nbr ben gene geldim.

bursaya tayin yazmak isteyen arkadaşım bursa bana göre çok güzel bir şehir ben 15 te bir iş için istanbula gidiyorum ve döndüğümde memleketimin toprağını öpesim geliyo. yaradana kurban öyle güzelki bu şehir aşığım ben buraya...

deniz , dağ, orman , nehirleri , şelaleleri , piknik alanları , gölü , alışveriş merkezleri, altıparmak caddesi , bir akşam atatürk caddesinde sakin bir tur , eğlenceli bir korupark günü , yorulunca cafe crowda okkalı bir türk kahvesi , arkadaşlarınla yapcağın bir iskender kebap buluşması , eskibir mahfelli olarak hatıralarının arasında içeceğin bir tatlı çay vs vs vs

hey gidi koca şehir sevdiklerimi verdim senin kucağına sakla diye ama yinede taşına toprağına evliyalarına kurban olurum

slm kızlar nasılsınız? betülcüm,sevalcik sizler nasılsınız?
ben bugün anca geçebildim pc başına

iyi günler ececim iyiim canım sen nasılsın?
evi toparladım yemeğimi koydum yine geldim.
desing ne güzel yazmışsın canım.dağıyla,deniziyle,insanıyla bursamız gerçekten çok güzel.:lepi:
sevvalcik sanada iyi eğlenceler canım.kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar,mumudihaba ben iyiim canım sen nasılsın?
ece,sevvalcik nerelerdesiniz?

ii akşamlar kızlar nasılsınız_?
betülcüm geldim cnm burdayım.komşularım vardı kahve sohbeti yaptık şimdi onlar evlerine gittiler bende pc başına geçtim.:teytey::dance:

afiyet olsun ececim bizi kahve içmeye davet etmedin:çok üzgünüm:ama neyse
takılıyorum canım iyi yapmışsınız.valla her yerde aklımız burda kalıyo ne olacak bizim halimiz bilmiyorum.sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım iyisinizdir betülcüm ececim hamdolsun ben iyiyim canlarım. bugün liseden arkadaşlarla toplaştık güzel ve nostalji dolu bir gün geçirdim.ödevlerimizide bitirdikten sonra pc başına geçtim. özledim valla hepinizi..

seni tebrik edrim design cım bursayı çok güzel anlatmışsın....:lepi::lepi::lepi::lepi:

cnm benim her zaman beklerim sen yeter ki geliyom de.üzülme cnm:dance::dance::sm_cool:
valla cnm sabah kalkıyoz gözümüzü kk klübünde açıyoz.bilmiyom valla ne olacak bu halimiz.kk bagımlısı olduk!!!!!!

sevvacik h.g canım.anladığım kadarıyla günün güzel geçmiş,sevindim.
şimdilik bana müsaademirmirmirmirhepinize iyi akşamlara.s.
kendinize iyi bakın görüşmek üzere:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…