Bursa///16

betülcüm,sevalcim nasılsınız? bugünde ben erkenci olayım dedim saati kurdum kaltım bakın erkenden,şaka şaka o kadar da degil.teyzemlerle buluşucam bugün mudanyadan gelecekler ihsanyeye gidecez bugün bir akrabaya.öğlenleyin gidicez ama işlerim var biraz erken kalkayım toparlanıp anca çıkarım dedim.

iyi günler bu saat oldu siteye ancak girebildim hiç açılmadı bugün.
ececim iyiim canım sen nasılsın?maşallah erkenden kalkmışsın işlerini bitirmek için.
ben bugün yattım havada kapalı zaten,uyumuşum.

nasılsınız hanımlar ben ağır bi grip geöçiriyorum ve başım çok ağrıyor

slm betülcüm nasılsın cnm?cnm sitede degildi herhalde problem bilmiyorum ama hiç internet yoktu ben evden çıkana kadar gelmedi bir sabah günaydın yazabildim sonra gitti.eve yeni geldim yarım saat ugraştım belki kablosuz internet bizim baglantıyı kes tekrar şifrele kaç defa denedim tekrar baglatı kurmadan açmadı.cnm güzel bir gün geçirdim valla teyzemlerle yine şan şakrak derken vakit çabuk geçiyor onlarla ii oluyo arada onlara takılmam.

teşekkür ederiz efendim iyiyiz ece kardelen sizler nasılsınız bende bugün giremedim siteye ya yoğunluktan veya internetten kaynaklanıyor galiba..

akşam kapanışı ben yapmıştım.açılış yine benden olsun hihoyyyt
a.s.herkeze sağlıklı huzurlu bir gün dileğiyle günaydına.s.

akşam kapanışı ben yapmıştım.açılış yine benden olsun hihoyyyt
a.s.herkeze sağlıklı huzurlu bir gün dileğiyle günaydına.s.

mrh betülcüm nasılsın? ben ancak girebildim siteye.grip olmuşum cnm ya pşırmaktan mahfoldum valla kırgınlık var üzerimde.sabahtan beri içmedim bişey kalmadı ama nafile salgın varmış.klava::klava:klava:

günaydın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ececim çok geçmiş olsun.kendine iyi bak,bir an önce iyleş canım.
evet herkez hasta.benimde hiç keyfim yok.burnum akıyo.inş fazla ilerlemezde çocuklara geçmez.en çok ondan korkuyorum.

slm kızlar nasılsınız? cumamız mübarek olsun.allah herşeyi gönlünüze göre versin.

Bursa Altıparmakta oturan arkdaşlar varmı acaba?? ordaki yakınlarıma ulaşamıyorum bi türlü..belki tanıyan vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…