Ece22 ayni anda yaziyoruz mesaj farkettin mi canim
Iyiyim canim sizler nasilsiniz
önceden ziyaret ederdim gözüme takildi bursa16 yi görünce ve ihmal etmişim sizleri hemşerilerimi
sevvalcik--ece22 nasılsınız bakalım.ben bugün yine gezmekteydim.yarında bebek mevlidine gitcem.ramazan bitti ben ful geziyorum.ama gezerken yoruluyorum inanın.
sevvalcik--ece22 nasılsınız bakalım.ben bugün yine gezmekteydim.yarında bebek mevlidine gitcem.ramazan bitti ben ful geziyorum.ama gezerken yoruluyorum inanın.
sagol cnm iyiyim bende.valla bende geziyom bu aralar.sabah kalk toparla evi çık dışarı.ama akşam gelince bende yorulmuş oluyorum.yarın bende mevlide gidicem cnm.ama bebek mevlidi degil onun için aynı mevlüde ğitme ihtimalimiz yok herhalde dimi?teyzemde olucam bende yarın.kuzenim için okumuşlarda yarın duasını yapacakmış.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
iyi akşamlar nasılsınız?bugün kimseler uğramamış topiğe.hafta sonu diye herhalde.
ececim ben daha az önce geldim eve.şirinevlerdeydi bizim mevlit çok uzakmış.ben oraya hiç gitmemiştim.gittiğim mevlitteki bebekler ikiz çok tatlılar maşallah ama allah annesine kolaylık versin.zor iş.
amin canım inş bütün dualarımız kabul olur.
selam kızlar tatil bitti oturduk gene pclerin başına iyisinizdir inş. bende bebişimi uyuttum kocama film açtım geçtim pc başına sizlere bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?