Bursa///16

ben gidemedim hem biraz çekindim yeni olduğum için hemde 2 çocukla igtmeyi doğru bulmadım..

iyi akşamlar hemşerilerim nasılsınız?
mumudihaba hoşgeldi iyiiz canım sen nasılsın?

Iyiyim canim sizler nasilsiniz

önceden ziyaret ederdim gözüme takildi bursa16 yi görünce ve ihmal etmişim sizleri hemşerilerimi

sevvalcik--ece22 nasılsınız bakalım.ben bugün yine gezmekteydim.yarında bebek mevlidine gitcem.ramazan bitti ben ful geziyorum.ama gezerken yoruluyorum inanın.

sevvalcik--ece22 nasılsınız bakalım.ben bugün yine gezmekteydim.yarında bebek mevlidine gitcem.ramazan bitti ben ful geziyorum.ama gezerken yoruluyorum inanın.

betülcüm benim yerimede gez valla. ben bütün gün temizlik yaptım şimdide soğuk odada pc başındayım.güya dinlenicektim soba başında....kaydirigubbakcemile2

sagol cnm iyiyim bende.valla bende geziyom bu aralar.sabah kalk toparla evi çık dışarı.ama akşam gelince bende yorulmuş oluyorum.yarın bende mevlide gidicem cnm.ama bebek mevlidi degil onun için aynı mevlüde ğitme ihtimalimiz yok herhalde dimi?teyzemde olucam bende yarın.kuzenim için okumuşlarda yarın duasını yapacakmış.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

iyi akşamlar nasılsınız?bugün kimseler uğramamış topiğe.hafta sonu diye herhalde.
ececim ben daha az önce geldim eve.şirinevlerdeydi bizim mevlit çok uzakmış.ben oraya hiç gitmemiştim.gittiğim mevlitteki bebekler ikiz çok tatlılar maşallah ama allah annesine kolaylık versin.zor iş.
amin canım inş bütün dualarımız kabul olur.

:dance:
iyi akşamlar betülcüm ben iyiyim sen nasılsın? cnm bende sabah 9:30 da bir çıktım evden akşam 9 da geldim.mudanyadaydım bende.teyzeler salati tefrice okumuşlar duasını yaptılar. 2 teyzem var bekar ve çok iyiler arkadaş ğibiyiz eglendim iyi oldu valla.sabah erken gittiğim için hem iş hem eglence öğlende dua ii geldi.cnm bende pek bilmiyorum şirinevleri,ama gerçekten allah ikizlerin annelerine kolaylık versin zor bir durum gibi.allah bagışalsın bebekleride.

selam kızlar tatil bitti oturduk gene pclerin başına iyisinizdir inş. bende bebişimi uyuttum kocama film açtım geçtim pc başına sizlere bi bakayım dedim

selam kızlar tatil bitti oturduk gene pclerin başına iyisinizdir inş. bende bebişimi uyuttum kocama film açtım geçtim pc başına sizlere bi bakayım dedim

sagol cnm sen nasılsın? bende gezdim gezdim geldim pc başına.:dance::sm_cool::icecream:

a.s.günaydın bugününüz dünden güzel geçsin.nasılsınız bakalım?
ben kalktım kızlar daha uyuyo azcık size bakıp gitcem.11 de kızımın veli toplantısı var.okula gitcem.
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın papatyam ben iyiim cnm sen nasılsın?
resimleri gördüm cnm yine çok şeker çıkmışsın
sen artık buraya uğramaz oldun.gözlerim seni arıyo.:1hug:

merhaba canım iyiyim çok şükür bende ...
evet ya siteye giriyorum ama pek bişey yazmıyorum okuyorum sadece aslında takip ediyorum canım.....
teşekkür ederim tatlım seninde gelmeni isterdim aslında ama anlıyorum nezaman istersen...bekleriz aramıza
...

ececim iyi günler ben iyiim cnm.az önce kızımın toplantısından geldim.
sabahtan gitmiştim şimdi ise iş başı yapcam.ortalığı toplıyayım süpüreyim çok işim var çoook.
sen nasılsın canım benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…