Bursa///16

selam kızlar nasılsınız en sonunda kavuştuk gene sitemize çok şükür hepinize iyi akşamlar diliyorum yaprak dökümünü beklerken bi bakayım dedim hepinizi öpt

iyi akşamlar çok şükür kavuştuk bizde alışkanlık yapmış k k.zor dayandık yokluğuna.
gamzeki sanada iyi akşamlar canım.

arkadaşlar bursalı bir erkek arkadaşım var.
ciddi düşünüyoruz. bursalıların adetleri çok mudur? söz-nişan-düğün farklı bir adetleri varmıdır yardımcı olurmusunuz lütfen?

aykız25 öncelikle hoşgeldina.s.
canım adetlere gelince sen nerelisin.sizin adetleri bi öğrensek,ona göre bi şey söylemek daha kolay olur.
bursa da bile köyden köye yada ilçeden ilçeye adetler değişiyo.

Hoşbulduk KübraBetül:)
Ben Erzurumluyum. Bizde de adetler çoktur.
Bursa Merkezin adetleri neler bilgi verebilir misin?

heeee... buyur canım bende bursalıyımmm genelde çetteyimm gelırsen konusuruzz bys

slm kızlar nasılsınız? betülcüm,sevalcik neler yaptınız bakalım kaç gündür görüşemiyoruz.

ececim iyiim canım sen nasılsın?neler yaptın k k nın yokluğunda.bana çok zor geldi.çok alışmışız biz buraya .sevvalcik yok daha açıldığını duymadı galiba.........

ececim iyiim canım sen nasılsın?neler yaptın k k nın yokluğunda.bana çok zor geldi.çok alışmışız biz buraya .sevvalcik yok daha açıldığını duymadı galiba.........

sagol cnm bende iyiyim.valla banada zor geçti günde kaç kere baktım açıldımı kk :teytey::dance:diye valla.neyse açıldıda kavuştuk ii oldu.cnm bugün kontrolüm vardı medical parka gittim bende eylüledayla birlikte bizim cimcime kızımızda geldi yanımızda sonra gezdik annemlerdeyim bende şimdi bir gireyim şu kk dedim.sen neler yapıyosun cnm?

betülcüm ben ece22 eylül edanın sayfasından girmiştim gezinmeye onun nicki çıktı.hatlar karıştı anlayacagın.gelin,görümce kk de gezince böyle oluyo demekki.

Ay hanimlar ben bu sayfayi bulamiyorum ondna yazamiyorum araniza anca katiliyorum offffffya şimdi dikkalice bakiyom hangi sayfa burasi diye
ay bi kaynaşamadik giti vallaha

özi16 gel canım gel buyur.ana sayfadan bizim elleri bul tıkla,sonrada bursa yı bul onuda tıkla işte biz tam ordayız.
gelde kaynaşalım canım:))))))))

kübra öğrendim artık buralıyım merak etme artık bol görüşcez bu arada bursanın ne tarafındasınız hanımalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…