Bursa///16

sevvalcim hoşgeldin cnm kızlarada geçmiş olsun.eeeee neler yaptın kk yoklugunda anlat bakalım

günaydın kızlar nasılsınız?ben birazdan medical park hastanesine gidicem smear testi yaptırıcam.daha önce biopsi yaptımıştım korkmadım ama şu smear testinden korkuyorum valla gece gözüme uyku girmedi.hadi hayırlısı anlayacam birazdan nasıl olacagını.

bursa günaydın nasılsını bakalım bu gün
kübracım başın sağolsun canım
ececim sanada geçmiş olsun

günaydın bursam.hepiniz sağolun arkadaşlar ilginiz için.allah razı olsun.:1hug:
sevvalcik hoşgeldin canım nerelerdeydin,nasılsın?
ececim geçmiş olsun canım,inş güzel sonuçlarla gelirsin canım.:Saruboceq:
özi16 ve kardelen 18 sizler nasılsınız?

kübrabetül seni ziyarete geldim canım

Kübracim iyi diyelim olalim aslinda canim sikkin hiç çalişmak istemiyom bu gün hep gezmeyegitmek istiyom vallaha bi kapi bulsam öğleden sonra işten çikicam gezmeye gidicem çarşamba eşimin doğum günü ona ne alsam diye düşünüyom

hayırdır canım niye sıkkınsın?valla gez canım,bize gel dicem ama bende birazdan anneme gitcem.yani bende gezcem.
eşinin yeni yaşı hayırlı olsun.hediye konusunda bende çok kararsızımdır.neye ihtiyacı olduğunu neleri sevdiğini düşünüp ona göre karar verirsin artık.
övünmek gibi olmasın ama çok güzel çay yaparım.sırnaşık şey

kısmet belki bir gün içmek nasip olur kimbilir .ne bileyim ya öyle içim bi tuaf hiç havam yok bu gü

kubrabetul başın sağolsun cnm Allah sabır versin ananenin mekanı cennet ıolsun inşallah

ececim, kübracım günaydın sizlerede site kapalıyken hem sıkıldım hemde zaten pc için vaktim yoktu. sırayla kızlar hasta oldu onlarla uğraştım.şu anda allaha şükür iyiler bende birazdan haftasonu temizliği yapıcam.birde bu aralar kurdale nakışına merak sardım havluya nakış işlemeye çalışıyorum..

slm kızlar nasılsınız? bende yeni geldim hastaneden.smear testini yaptırdım.bide yara çıktı fitil filan verdi onları kullanıp tekrar gidicem.ya bu kadınlar neler çekiyo ya valla daha 23 yaşındayım evlendiğimden beri yetti yani artık.bakalım hayırlısı allahtan.bu arada semar testide korkulacak bişey yokmuş boşuna kasmışım kendimi.

geçmiş olsun canım neyin var....

kadınlar neler çekiyor evet yaaa ....

sagol cnm.neyim oldugunu tam olarak ben bir anlasam zaten bende anlayamadımki sürekli arıza veriyorum.hayırlısı sonuçları bir alayım anlayacam inşallah cnm

sagol cnm.neyim oldugunu tam olarak ben bir anlasam zaten bende anlayamadımki sürekli arıza veriyorum.hayırlısı sonuçları bir alayım anlayacam inşallah cnm

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benimde canım sıkılıyor yaa ne yapsam ki...

geçmiş olsun canım ...bu dünyada her sıkıntıyı kadınlar çekiyo zaten..... bu yüzden cennet annelerin ayağı altında....

kardelen18 sende hoşgeldin nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur...Şeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…