Kübracim iyi diyelim olalim aslinda canim sikkin hiç çalişmak istemiyom bu gün hep gezmeyegitmek istiyom vallaha bi kapi bulsam öğleden sonra işten çikicam gezmeye gidicem çarşamba eşimin doğum günü ona ne alsam diye düşünüyom
slm kızlar nasılsınız? bende yeni geldim hastaneden.smear testini yaptırdım.bide yara çıktı fitil filan verdi onları kullanıp tekrar gidicem.ya bu kadınlar neler çekiyo ya valla daha 23 yaşındayım evlendiğimden beri yetti yani artık.bakalım hayırlısı allahtan.bu arada semar testide korkulacak bişey yokmuş boşuna kasmışım kendimi.
sagol cnm.neyim oldugunu tam olarak ben bir anlasam zaten bende anlayamadımki sürekli arıza veriyorum.hayırlısı sonuçları bir alayım anlayacam inşallah cnm
slm kızlar nasılsınız? bende yeni geldim hastaneden.smear testini yaptırdım.bide yara çıktı fitil filan verdi onları kullanıp tekrar gidicem.ya bu kadınlar neler çekiyo ya valla daha 23 yaşındayım evlendiğimden beri yetti yani artık.bakalım hayırlısı allahtan.bu arada semar testide korkulacak bişey yokmuş boşuna kasmışım kendimi.
geçmiş olsun canım ...bu dünyada her sıkıntıyı kadınlar çekiyo zaten..... bu yüzden cennet annelerin ayağı altında....
kardelen18 sende hoşgeldin nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur...Şeniz:1hug:[/QUO
sagol cnm teşekkür ederim.eeeee sen neler yapıyosun başka görüşemiyoz valla bu aralar çok girmiyosun nete kurdeleli havlu yaptıgını yazmışsın hadi bakalım kolay gelsin.bizede yaparsın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?